Annons: Shoppa min stil

Väska
Kavaj
Väska
Linne
Kjol
Väska
Klänning
Kavaj
Klänning
Klänning
Linne
Pullover
Jeans
Cardigan
Byxor
Kavaj
Ankelboots
Klännning
31   192
45   369
39   480
59   632
79   596

När H&M vill dela mitt foto

Hej fina. Idag fick jag ett meddelande av H&M på Instagram. De vill dela en bild som jag lagt ut på mig där jag har på mig en pälsjacka från H&M. Så kul! Den kommer att synas på deras hemsida under deras gallery-sektion. En glad överraskning! Kul när att de lyfter fram sina kunder och man kan ju verkligen bli inspirerad av streetstyle ❤️.

Det var även ett annat Streetstyle-konto som delade bilden idag på deras Instagram. Kul kul! ☺️

Nu ska jag förbereda lite inför kvällens mysiga middag. Carl har handlat grejer till tacos ❤️. Ha en trevlig kväll!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?