Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Klännning
Väska
Linne
Kjol
Pullover
Kavaj
Kavaj
Linne
Ankelboots
Väska
Jeans
Klänning
Klänning
Klänning
Väska
Byxor
Cardigan
24   321
29   455
57   614
79   589
56   474

Anine Bing outfits – stilikon

Anine Bing outfits – stilikon

Hej fina. Är hemma på lunch lite snabbt innan jag ska till Lund på ett möte. Inte lika hetsig dag som igår men lite spring. Tänkte passa på att tipsa om en riktig stilikon som jag följer på Instagram, modellen och designern Anine Bing. Älskar hennes stil och jag tycker även att hennes kollektioner är riktigt fina. Några av mina favoriter bland hennes outfits nedan. Hon har en så avslappnad och snygg stil som man typ inte tror kan vara möjlig! Spana gärna hennes kläder och accessoarer hos Wakakuu här (adlink).

Bildresultat för anine bing streetstyle
Bildresultat för anine bing streetstyle
Bildresultat för anine bing streetstyle
Bildresultat för anine bing streetstyle

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?