Annons: Shoppa min stil

Klänning
Linne
Pullover
Ankelboots
Väska
Jeans
Klänning
Klännning
Kavaj
Cardigan
Byxor
Kavaj
Linne
Klänning
Väska
Kavaj
Kjol
Väska
44   456
47   492
40   573
59   642
79   606

Så hemskt.

Hej fina. Vilken dag detta har varit. Mycket spring mellan olika möten men så blir det ibland. Vissa dagar sitter jag ju bara på kontoret så skönt med omväxling!:) Tiden har gått sjukt snabbt också men har väl hunnit med det viktigaste.

Nu vilar jag i soffan och kollar på Veckans brott. De tar bland annat upp fallet med mördade Tova från Hudiksvall. Verkligen hemskt och även fast jag inte kände henne alls blir jag särskilt påverkad när något sådant hemskt händer i min hemstad. Hoppas allt kan klaras upp i alla fall så anhöriga kan gå vidare på något sätt, om det är möjligt?!

Ska sova strax. Har fortfarande ont i nacke, skulderblad och axel. Får se om det blivit bättre till imorgon? ? God natt!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?