Annons: Shoppa min stil

Klännning
Jeans
Cardigan
Ankelboots
Klänning
Linne
Byxor
Väska
Pullover
Kjol
Väska
Väska
Klänning
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kavaj
Linne
31   192
45   369
39   480
59   632
79   596

Det händer grejer – video nästa?!

Hej fina. Idag är en dådan där dag när jag springer mellan en massa olika möten och events. Med nackspärr dessutom, inte optimalt! Var precis på ett lunchevent om videomarknadsföring och man fick med sig en hel del bra tips. Dock ingen glutenfri lunch så jag får kasta i mig något nu innan nästa nätverksträff inom digital marknadsföring.

Känner mig nästan småsjuk igen men får försöka skjuta på det till typ nästa år eller så ?. Det här med videomarknadsföring har vi börjat med en del på jobbet, eller mest tutorials av funktioner i systemet och någon livesändning under event. Vill absolut göra mer av det för det händer ju verkligen grejer i branschen och inom vårt företag som man på olika sätt vill berätta om och visa upp. Mer video är nästa års mål (ett av dem).

Hoppas ni har en härlig tisdag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?