Annons: Shoppa min stil

Slipover
Väska
Väska
Väska
Kavaj
Satinkjol
Klänning
T-shirt
Kappa
Kavaj
Klänning
Pullover
Klänning
T-shirt
Kofta
Kofta
Pullover
Klänning
Linne
Tröja
Blå knytblus
Klänning
Knytblus
Kavaj
Kavaj
Kjol
Slingbacks
Skjorta
Kavaj
Plisserad kjol
Linne
Kavaj
Kappa
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Byxor
Gucciskärp
Byxor
Kavaj
Linne med spets
Satinkjol
Body
Väska
T-shirt
Boots
Klänning
Linne
Kjol
T-shirt
Kavaj
Klänning
Klänning
Väska
Kjol
Manolo Blahnik
Kjol
Kjol
Vit blus
Blå klänning
Slipover
Cardigan
Skjorta
Klänning
Byxor
Klänning
Väska
Blus
Cape
Blus
T-shirt
Kofta
Kjol
Klänning
Basker
Skjorta
Kavaj
Bag
Stickad klänning
Tröja
Väska
Kavaj
Klännning
Väska
Slipover
Slipover vit
Blus
Svarta jeans
Slipover
Blus
Kappa
T-shirt
Kofta
Kofta
Kofta
Stövel
Kofta
Väska
Knytblus
Skjorta
Kofta
Klänning
Klänning
Kofta
Kappa
Klänning
Kofta
T-shirt
Kjol
Kjol
Kofta
Klänning
Kappa
Kavaj
Sandaler
Skjorta
Skjorta
Kavaj
Väska
Cape
Kavaj
Stickad klänning
Cardigan
Kofta
T-shirt
Jeans
Slacks
Grå kavaj
Kappa
Kjol
Kavaj
Väska
Plisserad kjol
Kofta
T-shirt
Klänning
Klänning
Ankelboots
T-shirt
Skinnkjol
Rosa kostymbyxor
Väska
Tyllkjol
Väska
Kavaj
Pälsjacka
Pullover
Väst
Kavaj
Kostymbyxa
Kofta
Skjorta
Klänning
Skjortklänning
Skjorta
Halsduk
Klänning
Klänning
Kofta
Kavaj
Väska
Tröja
Knytblus
Väska
Topp
Byxor
Sneakers
Klännning
Väska
Pullover
Skjorta
Väska
Grön klänning
Kappa

Chanel-inspirerade outfits

Chanel-inspirerade outfits

Hej fina. Både jag och Anna älskar Chanel och särskilt jackor / kavajer som är inspirerade av Chanels design. Härom veckans sågs vi för att fota bilder med Chanel-inspirerade outfits. Jag hade två dräktjackor från Zara, en basker från NK, klänning från H&M och såklart en massa pärlor på det. Anna körde på en dräktjacka från Veronica Virta. Så snygg!

Chanel är verkligen min favoritdesigner och butik inom mode. Jag älskar berättelsen om hur Coco Chanel började sin modekarriär, hur modig hon var och så speciell. Har sett en massa filmer och läst flera böcker om henne och går självklart in i butikerna när jag är i en stad som har Chanel. Drömmen är att äga en Chanel-väska och även en klassisk Chanel-dräkt och har man en sådan känns det ju typ som att man inte behöver något annat. En Chanel-dräkt går ju liksom aldrig ur tiden. Hade jag köpt en sådan hade jag knappast haft råd med NÅGOT annat heller så ?.

Som tur är finns det många butiker och designers som inspireras av Chanel och man kan få till Chanel-inspirerade outfits inom en rimlig budget. Gillar du Chanel-stilen kan tipsa om Zara, Mango, Busnel (adlink) och Veronica Virta. Finns säkert fler. Tipsa mig gärna:) En personlig favorit är ju Zara som har fina dräktjackor i Chanel-stil för under tusenlappen ofta. Har ett par stycken som jag verkligen älskar. Kvalitén på Zara kan dock vara lite sisådär så vill man ha en i bättre material är Busnel och Veronica Virta att rekommendera. Lite dyrare men ändå inte i Chanel-prisklassen liksom.

Nu ska jag äta pasta med pesto och sedan fortsätta jobba. Ska publicera en artikel och skriva på två andra. Var precis och hämtade ut ett paket vid Slussen så inte mycket tid att äta mat den här lunchen. Ha en underbar måndag fina ni!Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?