Annons: Shoppa min stil

Linne
Byxor
Väska
Klänning
Skjorta
Kofta
Kavaj
Kavaj
Klänning
Klänning
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Kofta
Vit blus
Skjorta
Kavaj
Kjol
Blus
Byxor
Skjorta
Kofta
Skjorta
Väska
Klänning
Kavaj
T-shirt
Väska
Kofta
Manolo Blahnik
Klänning
Väska
Kappa
Kofta
Klänning
Kjol
Kjol
Satinkjol
Klänning
Kofta
Tröja
Jeans
Kofta
Byxor
Kostymbyxa
Slipover
Bag
Kavaj
Klänning
Väska
Pullover
Kavaj
Klänning
Kappa
Väska
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Väska
Kofta
Blus
Kofta
Grå kavaj
Kavaj
Kjol
Kavaj
Väska
Cardigan
T-shirt
Tröja
Skjorta
Kjol
Skinnkjol
Kavaj
Klännning
Klänning
Skjorta
T-shirt
Väska
Basker
Halsduk
Boots
Väska
Sneakers
Linne
Kofta
T-shirt
Väst
Kjol
T-shirt
Pullover
T-shirt
Pälsjacka
Ankelboots
Cape
Pullover
Knytblus
Kappa
Skjortklänning
Kavaj
Kappa
T-shirt
Knytblus
Väska
Linne
Klänning
Kappa
Tröja
Klänning
Stövel
Klänning
Kofta
Slingbacks
Skjorta
Skjorta
Pullover
Väska
Väska
Byxor
Väska
Kofta
Knytblus
Klännning
Slacks
Stickad klänning
Kavaj
Klänning
Klänning
Kofta
Kjol
Väska
Kavaj
Väska
Väska
Väska
Kappa
Klänning
Blus
Kofta
53   314
67   369
42   393
20   304
76   470

Chanel-inspirerade outfits

Chanel-inspirerade outfits

Hej fina. Både jag och Anna älskar Chanel och särskilt jackor / kavajer som är inspirerade av Chanels design. Härom veckans sågs vi för att fota bilder med Chanel-inspirerade outfits. Jag hade två dräktjackor från Zara, en basker från NK, klänning från H&M och såklart en massa pärlor på det. Anna körde på en dräktjacka från Veronica Virta. Så snygg!

Chanel är verkligen min favoritdesigner och butik inom mode. Jag älskar berättelsen om hur Coco Chanel började sin modekarriär, hur modig hon var och så speciell. Har sett en massa filmer och läst flera böcker om henne och går självklart in i butikerna när jag är i en stad som har Chanel. Drömmen är att äga en Chanel-väska och även en klassisk Chanel-dräkt och har man en sådan känns det ju typ som att man inte behöver något annat. En Chanel-dräkt går ju liksom aldrig ur tiden. Hade jag köpt en sådan hade jag knappast haft råd med NÅGOT annat heller så ?.

Som tur är finns det många butiker och designers som inspireras av Chanel och man kan få till Chanel-inspirerade outfits inom en rimlig budget. Gillar du Chanel-stilen kan tipsa om Zara, Mango, Busnel (adlink) och Veronica Virta. Finns säkert fler. Tipsa mig gärna:) En personlig favorit är ju Zara som har fina dräktjackor i Chanel-stil för under tusenlappen ofta. Har ett par stycken som jag verkligen älskar. Kvalitén på Zara kan dock vara lite sisådär så vill man ha en i bättre material är Busnel och Veronica Virta att rekommendera. Lite dyrare men ändå inte i Chanel-prisklassen liksom.

Nu ska jag äta pasta med pesto och sedan fortsätta jobba. Ska publicera en artikel och skriva på två andra. Var precis och hämtade ut ett paket vid Slussen så inte mycket tid att äta mat den här lunchen. Ha en underbar måndag fina ni!Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?