Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Skinnkjol
Kofta
Knytblus
Klänning
Väska
Väst
Skjorta
Tweedklänning
Jeans
Kappa
Linne
Kavaj
T-shirt
Linne
Kavaj
Stövel
Gucciskärp
Kjol
Blus
Rosa kostymbyxor
Väska
Tröja
Linne
Halsduk
Trench coat
Slacks
Kofta
Väska
Satinkjol
Bag
Väska
Kavaj
Skjorta
Kofta
Kofta
Klänning
Kappa
Kavaj
Klänning
Klänning
Knytblus
Manolo Blahnik
Kofta
Kjol
tröja
Kavaj
Tweedkavaj
Klänning
Kofta
Kjol
Skjorta
Kavaj
Klännning
Slipover
Kjol
Kavaj
Skjorta
Klänning
Klänning
Topp
Kofta
Pullover
Plisserad kjol
Kavaj
Cape
Väska
Klänning
Kjol
Grön klänning
Blå knytblus
Kofta
Klänning
Väska
Boots
Kavaj
Klänning
Väska
Väska
Klänning
Klänning
Ankelboots
Skjortklänning
Kappa
Blus
Kappa
T-shirt
Väska
Linne
Body
T-shirt
Klänning
Kofta
Slipover vit
Pälsjacka
Pullover
Kappa
Kavaj
Skjorta
Tröja
Skjorta
Väska
Väska
Kavaj
Kofta
Klännning
Stickad klänning
Linne med spets
Kavaj
Plisserad kjol
Skjorta
Kjol
Byxor
Blå klänning
Kofta
Knytblus
Kjol
Satinkjol
T-shirt
Klänning
Kjol
Slingbacks
Tröja
Kappa
Kjol
Kjol
Väska
Kofta
Kofta
Väska
Skjorta
Väska
Kjol
Byxor
Klänning
T-shirt
Väska
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Sandaler
Kofta
Klänning
Cardigan
Cardigan
Vit blus
Slipover
Slipover
Kofta
Sneakers
Kavaj
Cape
Klänning
tröja
Blus
T-shirt
Pullover
Väska
T-shirt
Klänning
Jacka
Byxor
Kappa
Stickad klänning
Tröja
Klänning
Väska
Svarta jeans
Slipover
Väska
Kavaj
Tröja
Kavaj
Blus
Klänning
klänning
Basker
Kjol
Topp
Linne
Grå kavaj
Kappa
Blus
Byxor
Knytblus
Knytblus
Kostymbyxa
Pullover
Skjorta
Klänning
Klänning
Klänning
T-shirt
Kofta

Chanel-inspirerade outfits

Chanel-inspirerade outfits

Hej fina. Både jag och Anna älskar Chanel och särskilt jackor / kavajer som är inspirerade av Chanels design. Härom veckans sågs vi för att fota bilder med Chanel-inspirerade outfits. Jag hade två dräktjackor från Zara, en basker från NK, klänning från H&M och såklart en massa pärlor på det. Anna körde på en dräktjacka från Veronica Virta. Så snygg!

Chanel är verkligen min favoritdesigner och butik inom mode. Jag älskar berättelsen om hur Coco Chanel började sin modekarriär, hur modig hon var och så speciell. Har sett en massa filmer och läst flera böcker om henne och går självklart in i butikerna när jag är i en stad som har Chanel. Drömmen är att äga en Chanel-väska och även en klassisk Chanel-dräkt och har man en sådan känns det ju typ som att man inte behöver något annat. En Chanel-dräkt går ju liksom aldrig ur tiden. Hade jag köpt en sådan hade jag knappast haft råd med NÅGOT annat heller så ?.

Som tur är finns det många butiker och designers som inspireras av Chanel och man kan få till Chanel-inspirerade outfits inom en rimlig budget. Gillar du Chanel-stilen kan tipsa om Zara, Mango, Busnel (adlink) och Veronica Virta. Finns säkert fler. Tipsa mig gärna:) En personlig favorit är ju Zara som har fina dräktjackor i Chanel-stil för under tusenlappen ofta. Har ett par stycken som jag verkligen älskar. Kvalitén på Zara kan dock vara lite sisådär så vill man ha en i bättre material är Busnel och Veronica Virta att rekommendera. Lite dyrare men ändå inte i Chanel-prisklassen liksom.

Nu ska jag äta pasta med pesto och sedan fortsätta jobba. Ska publicera en artikel och skriva på två andra. Var precis och hämtade ut ett paket vid Slussen så inte mycket tid att äta mat den här lunchen. Ha en underbar måndag fina ni!Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?