Annons: Shoppa min stil

Kjol
Ganni diadem
Knytblus
Kavaj
Väska
Kavaj
Kappa
Tröja
Kavaj
Skjortklänning
Kofta
Väska
Kofta
Väska
Moschino väska
Vit blus
Väska
Pullover
Blus
Klänning
Klänning
Kavaj
Cardigan
Kofta
Knytblus
T-shirt
Boots
Väska
Kappa
Kappa
Kappa
Satinkjol
Kjol
Slingbacks
Klänning
örhängen
Kofta
Väska
Skjorta
Kofta
Klänning
Kavaj
Skjorta
Jacka
T-shirt
Blus
Kappa
Grå kavaj
Kappa
Kavaj
Väska
Klänning
Kavaj
Klänning
Basker
Kjol
Skjorta
Kofta
Klänning
Skjorta
Kofta
Kofta
Klänning
Jacka
Klänning
Kjol
Skjorta
Slipover
Klännning
Kavaj
Klänning
Kavaj
Cape
Kofta
Skjorta
T-shirt
Väska
Väst
Kappa
Halsduk
Klänning
Kofta
Klänning
Stickad klänning
Tory Burch
Väska
Kavaj
Klännning
Spegel
Väska
Kavaj
Pullover
Väska
T-shirt
Väska
Jeans
T-shirt
Linne
Klänning
Klänning
Stenströms cardigan
T-shirt
Klänning
Väska
Sneakers
Louis Vuitton väska
Kånken
Steamer
Klänning
Kjol
Kavaj
Kjol
Stövel
Byxor
Kofta
Väska
Byxor
Skjorta
Väska
Kavaj
Blus
Kostymbyxa
Linne
Ankelboots
Pullover
Väska
Rosa kostymbyxor
Kofta
Kavaj
Byxor
Byxor
Slacks
Tröja
Klänning
Väska
Pälsjacka
Knytblus
Kofta
Linne
Klänning
Kjol
Kofta
Väska
Skinnkjol
Kavaj
Pullover
Klänning
Halsduk
Klänning
Tröja
T-shirt
Klänning
Bag
T-shirt
Väska
Blus
Skjorta
48   292
43   386
59   491
43   478
50   494

Chanel-inspirerade outfits

Chanel-inspirerade outfits

Hej fina. Både jag och Anna älskar Chanel och särskilt jackor / kavajer som är inspirerade av Chanels design. Härom veckans sågs vi för att fota bilder med Chanel-inspirerade outfits. Jag hade två dräktjackor från Zara, en basker från NK, klänning från H&M och såklart en massa pärlor på det. Anna körde på en dräktjacka från Veronica Virta. Så snygg!

Chanel är verkligen min favoritdesigner och butik inom mode. Jag älskar berättelsen om hur Coco Chanel började sin modekarriär, hur modig hon var och så speciell. Har sett en massa filmer och läst flera böcker om henne och går självklart in i butikerna när jag är i en stad som har Chanel. Drömmen är att äga en Chanel-väska och även en klassisk Chanel-dräkt och har man en sådan känns det ju typ som att man inte behöver något annat. En Chanel-dräkt går ju liksom aldrig ur tiden. Hade jag köpt en sådan hade jag knappast haft råd med NÅGOT annat heller så ?.

Som tur är finns det många butiker och designers som inspireras av Chanel och man kan få till Chanel-inspirerade outfits inom en rimlig budget. Gillar du Chanel-stilen kan tipsa om Zara, Mango, Busnel (adlink) och Veronica Virta. Finns säkert fler. Tipsa mig gärna:) En personlig favorit är ju Zara som har fina dräktjackor i Chanel-stil för under tusenlappen ofta. Har ett par stycken som jag verkligen älskar. Kvalitén på Zara kan dock vara lite sisådär så vill man ha en i bättre material är Busnel och Veronica Virta att rekommendera. Lite dyrare men ändå inte i Chanel-prisklassen liksom.

Nu ska jag äta pasta med pesto och sedan fortsätta jobba. Ska publicera en artikel och skriva på två andra. Var precis och hämtade ut ett paket vid Slussen så inte mycket tid att äta mat den här lunchen. Ha en underbar måndag fina ni!Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?