Annons: Shoppa min stil

Kofta
Linne
Pullover
Halsduk
Kjol
Kofta
Kofta
Kavaj
Skjorta
Väska
Basker
Sneakers
Väska
Väska
T-shirt
Klänning
Sandaler
Pullover
Kappa
Klänning
Tröja
Plisserad kjol
Kofta
Boots
Kavaj
Linne med spets
Skjortklänning
Ankelboots
Byxor
Blus
Blå klänning
Klänning
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Grå kavaj
Cape
Klänning
Väska
Kavaj
Klänning
Kavaj
Linne
Väska
Väska
Klänning
Kavaj
Klänning
Byxor
Väska
Kavaj
Kjol
Skinnkjol
Byxor
Väska
Pullover
Kavaj
Väska
Cardigan
Tröja
Stickad klänning
Väska
Kofta
Jeansjacka
Väska
Grön klänning
Skjorta
Kostymbyxa
Kjol
Slipover
Blus
Kjol
Kavaj
Skjorta
Svarta jeans
Pälsjacka
Knytblus
Byxor
T-shirt
T-shirt
T-shirt
Klänning
Kavaj
Kofta
Väska
Bag
Kappa
Stövel
Klänning
Kappa
Väska
Väska
Kavaj
Skjorta
Klännning
T-shirt
Cardigan
Klänning
Satinkjol
Skjorta
Kappa
Satinkjol
Kjol
Klänning
Klänning
Kavaj
Blus
T-shirt
Kjol
Väska
T-shirt
Pullover
Skjorta
Skjorta
Knytblus
Kofta
Kofta
Kofta
Slacks
Kofta
Väst
Jeans
T-shirt
Kjol
T-shirt
Knytblus
Plisserad kjol
Väska
Klännning
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Kappa
Klänning
Linne
Kofta
Klänning
Klänning
Kjol
Väska
Klänning
Tröja
Kofta
Klänning
Slingbacks
Kappa
Kofta
Kofta
Manolo Blahnik
Rosa kostymbyxor
Vit blus
Klänning
Kofta
Väska
38   235
41   312
55   374
21   206
54   331

Chanel-inspirerade outfits

Chanel-inspirerade outfits

Hej fina. Både jag och Anna älskar Chanel och särskilt jackor / kavajer som är inspirerade av Chanels design. Härom veckans sågs vi för att fota bilder med Chanel-inspirerade outfits. Jag hade två dräktjackor från Zara, en basker från NK, klänning från H&M och såklart en massa pärlor på det. Anna körde på en dräktjacka från Veronica Virta. Så snygg!

Chanel är verkligen min favoritdesigner och butik inom mode. Jag älskar berättelsen om hur Coco Chanel började sin modekarriär, hur modig hon var och så speciell. Har sett en massa filmer och läst flera böcker om henne och går självklart in i butikerna när jag är i en stad som har Chanel. Drömmen är att äga en Chanel-väska och även en klassisk Chanel-dräkt och har man en sådan känns det ju typ som att man inte behöver något annat. En Chanel-dräkt går ju liksom aldrig ur tiden. Hade jag köpt en sådan hade jag knappast haft råd med NÅGOT annat heller så ?.

Som tur är finns det många butiker och designers som inspireras av Chanel och man kan få till Chanel-inspirerade outfits inom en rimlig budget. Gillar du Chanel-stilen kan tipsa om Zara, Mango, Busnel (adlink) och Veronica Virta. Finns säkert fler. Tipsa mig gärna:) En personlig favorit är ju Zara som har fina dräktjackor i Chanel-stil för under tusenlappen ofta. Har ett par stycken som jag verkligen älskar. Kvalitén på Zara kan dock vara lite sisådär så vill man ha en i bättre material är Busnel och Veronica Virta att rekommendera. Lite dyrare men ändå inte i Chanel-prisklassen liksom.

Nu ska jag äta pasta med pesto och sedan fortsätta jobba. Ska publicera en artikel och skriva på två andra. Var precis och hämtade ut ett paket vid Slussen så inte mycket tid att äta mat den här lunchen. Ha en underbar måndag fina ni!Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?