Annons: Shoppa min stil

Klänning
Skjorta
Pullover
Kavaj
Plisserad kjol
Svarta jeans
Stickad klänning
Kjol
Klänning
Blå klänning
Blus
Blå knytblus
Grön klänning
T-shirt
Linne
Klänning
Klänning
Tröja
Tweedklänning
klänning
Jacka
Halsduk
Tweedkavaj
Kappa
Väska
Topp
Kavaj
Klänning
Pullover
Klänning
Pullover
Kofta
Kofta
T-shirt
Knytblus
Kofta
Rosa kostymbyxor
Väska
Väska
Linne
Väska
Linne med spets
Kappa
Grå kavaj
Blus
T-shirt
Knytblus
Kjol
Skjortklänning
Plisserad kjol
Kjol
Kofta
Kavaj
Blus
Cape
T-shirt
Kostymbyxa
Klänning
Klänning
Klänning
Kofta
Väska
Kappa
Klänning
Jeans
Kofta
Klänning
Kjol
Väska
Trench coat
Väska
Cardigan
Bag
Kavaj
Kavaj
Klänning
Byxor
Slipover
T-shirt
Klänning
Skjorta
Satinkjol
Kavaj
Väska
Gucciskärp
Kofta
Byxor
T-shirt
Slipover
Väska
Stickad klänning
Slacks
Kappa
Linne
Kjol
Cardigan
Väska
Kavaj
Kavaj
Kappa
Ankelboots
Klänning
Knytblus
Kavaj
Väska
Kofta
Satinkjol
Väska
Väska
Klänning
Slingbacks
Väska
Kavaj
Pälsjacka
Klänning
Skjorta
T-shirt
Sneakers
Skjorta
Pullover
tröja
Kofta
Boots
Kjol
Slipover
tröja
Kavaj
T-shirt
Klänning
Kjol
Kofta
Skjorta
Slipover vit
Stövel
Skjorta
Väst
Kavaj
T-shirt
Tröja
Väska
Kjol
Kavaj
Kofta
Klänning
Kavaj
Tröja
Klännning
Linne
T-shirt
Kofta
Klänning
Kjol
Väska
Skjorta
Body
Skjorta
Basker
Klänning
Klänning
Vit blus
Kjol
Blus
Byxor
Kofta
Kofta
Kjol
Klänning
Tröja
Väska
Slipover
Manolo Blahnik
Blus
Kofta
Kappa
Kavaj
Topp
Tröja
Linne
Cape
Kappa
Klänning
Knytblus
Sandaler
Byxor
Kavaj
Skjorta
Klännning
Kjol
Kofta
Väska
Kappa
Kavaj
Knytblus
Skinnkjol

Chanel-inspirerade outfits

Chanel-inspirerade outfits

Hej fina. Både jag och Anna älskar Chanel och särskilt jackor / kavajer som är inspirerade av Chanels design. Härom veckans sågs vi för att fota bilder med Chanel-inspirerade outfits. Jag hade två dräktjackor från Zara, en basker från NK, klänning från H&M och såklart en massa pärlor på det. Anna körde på en dräktjacka från Veronica Virta. Så snygg!

Chanel är verkligen min favoritdesigner och butik inom mode. Jag älskar berättelsen om hur Coco Chanel började sin modekarriär, hur modig hon var och så speciell. Har sett en massa filmer och läst flera böcker om henne och går självklart in i butikerna när jag är i en stad som har Chanel. Drömmen är att äga en Chanel-väska och även en klassisk Chanel-dräkt och har man en sådan känns det ju typ som att man inte behöver något annat. En Chanel-dräkt går ju liksom aldrig ur tiden. Hade jag köpt en sådan hade jag knappast haft råd med NÅGOT annat heller så ?.

Som tur är finns det många butiker och designers som inspireras av Chanel och man kan få till Chanel-inspirerade outfits inom en rimlig budget. Gillar du Chanel-stilen kan tipsa om Zara, Mango, Busnel (adlink) och Veronica Virta. Finns säkert fler. Tipsa mig gärna:) En personlig favorit är ju Zara som har fina dräktjackor i Chanel-stil för under tusenlappen ofta. Har ett par stycken som jag verkligen älskar. Kvalitén på Zara kan dock vara lite sisådär så vill man ha en i bättre material är Busnel och Veronica Virta att rekommendera. Lite dyrare men ändå inte i Chanel-prisklassen liksom.

Nu ska jag äta pasta med pesto och sedan fortsätta jobba. Ska publicera en artikel och skriva på två andra. Var precis och hämtade ut ett paket vid Slussen så inte mycket tid att äta mat den här lunchen. Ha en underbar måndag fina ni!Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?