Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kavaj
Cardigan
Kjol
Jeans
Klänning
Pullover
Klänning
Linne
Byxor
Väska
Väska
Ankelboots
Linne
Kavaj
Kavaj
Väska
Klännning
26   151
45   365
39   479
59   629
79   596

Carls hemmagjorda julpynt

Hej fina. Carl är ju väldigt fiffig och gillar utmaningar där man löser saker med logiskt tänkande. Nu har han hållit på med origami några kvällar, kollat på YouTube-tutorials för att få till den perfekta icosahedron eller som jag skulle kalla den – taggig julpyntsboll i papper ?.

Han är så söt med sina projekt och en riktig fixare. Jag tror att han kan typ allt och särskilt att han kan fixa och lösa typ allt ?.

Han har gjort två stycken nu. Såååååå fina! De ser ut och verkar ha varit riktigt kluriga att få till de här icosahedronerna (?!) ?. Men blir nog fina i julgranen eller på någon annan plats i hemmet där de kan skapa lite julstämning.

Nu ska vi sova. God natt!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?