Annons: Shoppa min stil

Klänning
Vit blus
Kjol
T-shirt
Väska
Kofta
Tröja
Satinkjol
Klänning
Pälsjacka
Skjorta
T-shirt
Kofta
Kappa
Väst
Klänning
Klänning
Väska
Klännning
Kofta
Kofta
Skjorta
Kappa
Klänning
Kavaj
Klänning
Kjol
Kjol
Klänning
Kavaj
Slingbacks
Bag
Blus
Skjorta
Väska
Kavaj
Skjorta
Knytblus
Väska
Väska
Kavaj
Grå kavaj
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Klänning
Kavaj
Väska
Tröja
Väska
Kappa
Kofta
Kofta
Kavaj
Byxor
Kappa
Kavaj
Klänning
Kavaj
T-shirt
Klänning
Väska
Byxor
Jeans
T-shirt
Kavaj
Cardigan
Pullover
Klänning
Kjol
Kofta
Kostymbyxa
Skjorta
Stickad klänning
Basker
Väska
Kavaj
Kavaj
Blus
Skjorta
Manolo Blahnik
T-shirt
Knytblus
Linne
Ankelboots
Klänning
Kjol
Linne
Kappa
Väska
Slacks
Linne
Väska
Klänning
Slipover
Cape
T-shirt
Kjol
Boots
Knytblus
Sneakers
Kavaj
Tröja
Väska
Pullover
Kappa
Skjorta
Pullover
Pullover
Väska
Klännning
Byxor
Kavaj
Väska
Kofta
Kofta
Väska
Kofta
Kofta
Klänning
Klänning
Väska
Kofta
Väska
Stövel
Väska
Skinnkjol
Blus
T-shirt
Byxor
Halsduk
Kofta
Kofta
Kjol
Skjortklänning
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Klänning
32   210
62   430
45   351
40   404
64   379

MJS i Malmö – event och middagar

MJS i Malmö – event och middagar

Hej fina. Glad första advent! Ska strax börja julpynta här hemma. Carl är på volleyboll hela dagen så jag tänkte göra klart det mesta så vi kan ha lite adventsmys ikväll. Får gå ner i källaren och leta rät tpå allt från förra året. Tänkte att jag skulle berätta lite om helgen! Hotellet och restaurangen MJS i Malmö har verkligen blivit favoritstället. I fredags var jag, Charlotta och Katy där för middag. Skulle ju egentligen på ett julmingel hos Terese på Wondernails & Beauty Spa men det blev inställt så då kunde jag joina Charlotta och Katy istället ?.

Vi åt middag och drack bubbel och vitt vin på MJS. Jag valde att äta bläckfisk med pumpa och stekta gröna tomater med musslor. Mycket gott! Efter MJS i Malmö åkte vi vidare till Belle för ett par cocktails. Man brukar ju vara rätt trött på fredagarna men jag kom nog inte hem förrän halv två så det är sent för att vara mig ☺️. Mycket trevlig girls night!

Igår vid tvåtiden på dagen var jag och Charlotta bjudna till MJS i Malmö för att fira Nöjeaguiden 35 år. Vi var lite sega efter fredagens äventyr men det var mycket trevligt och man fick bubbel, tårta och kaffe. Vi träffade ett trevligt gäng dom vi hängde en del med. Vi hade även bokat plats i restaurangen för middag sen på kvällen och då hamnade vi bredvid två kvinnor som vi verkligen hade superkul med! De jobbade på Sveriges Radio som programledare och berättade en massa roliga stories ?. Den ena, Maria, var programledaren för Ligga med P3 så ni kan ju tänka er haha!

Tack alla inblandade för en supertrevlig kväll! Rekommenderar verkligen MJS i Malmö. Älskar atmosfären!
Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?