Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Väska
Väska
Slacks
Väska
Manolo Blahnik
Klänning
Boots
Slingbacks
Skjorta
Kofta
T-shirt
Väska
Skjorta
T-shirt
Skjorta
Pälsjacka
Kappa
Skinnkjol
T-shirt
Väska
Klänning
Väska
Kjol
Kjol
Kofta
T-shirt
Kappa
Klänning
Vit blus
Väska
T-shirt
Knytblus
Linne
Sneakers
Väska
Satinkjol
Kjol
Cardigan
Klänning
Jeans
Väska
Kappa
Kofta
Stickad klänning
Väska
Kofta
Väska
Kofta
Klännning
Kjol
Kavaj
Kofta
Kofta
Bag
Kappa
Skjorta
Kavaj
Kjol
Kavaj
Linne
Tröja
Skjortklänning
Klänning
Kavaj
Blus
Kappa
T-shirt
Pullover
Väska
Klänning
Väst
Kofta
Kofta
Kavaj
Kofta
Kavaj
T-shirt
Halsduk
Blus
Klännning
Klänning
Kavaj
Klänning
Byxor
Skjorta
Kappa
Rosa kostymbyxor
Stövel
Pullover
Klänning
Väska
Knytblus
Byxor
Väska
Linne
Kofta
Väska
Klänning
Klänning
Byxor
Pullover
Cape
Tröja
Klänning
Klänning
Väska
Kofta
Kostymbyxa
Knytblus
Grå kavaj
Kjol
T-shirt
Pullover
Klänning
Kavaj
Kavaj
Tröja
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Väska
Klänning
Ankelboots
Kofta
Väska
Kavaj
Blus
Basker
Byxor
Kavaj
Slipover
Kjol
Kofta
Klänning
Skjorta
Kavaj
Skjorta
34   216
63   440
30   391
33   384
23   298

MJS i Malmö – event och middagar

MJS i Malmö – event och middagar

Hej fina. Glad första advent! Ska strax börja julpynta här hemma. Carl är på volleyboll hela dagen så jag tänkte göra klart det mesta så vi kan ha lite adventsmys ikväll. Får gå ner i källaren och leta rät tpå allt från förra året. Tänkte att jag skulle berätta lite om helgen! Hotellet och restaurangen MJS i Malmö har verkligen blivit favoritstället. I fredags var jag, Charlotta och Katy där för middag. Skulle ju egentligen på ett julmingel hos Terese på Wondernails & Beauty Spa men det blev inställt så då kunde jag joina Charlotta och Katy istället ?.

Vi åt middag och drack bubbel och vitt vin på MJS. Jag valde att äta bläckfisk med pumpa och stekta gröna tomater med musslor. Mycket gott! Efter MJS i Malmö åkte vi vidare till Belle för ett par cocktails. Man brukar ju vara rätt trött på fredagarna men jag kom nog inte hem förrän halv två så det är sent för att vara mig ☺️. Mycket trevlig girls night!

Igår vid tvåtiden på dagen var jag och Charlotta bjudna till MJS i Malmö för att fira Nöjeaguiden 35 år. Vi var lite sega efter fredagens äventyr men det var mycket trevligt och man fick bubbel, tårta och kaffe. Vi träffade ett trevligt gäng dom vi hängde en del med. Vi hade även bokat plats i restaurangen för middag sen på kvällen och då hamnade vi bredvid två kvinnor som vi verkligen hade superkul med! De jobbade på Sveriges Radio som programledare och berättade en massa roliga stories ?. Den ena, Maria, var programledaren för Ligga med P3 så ni kan ju tänka er haha!

Tack alla inblandade för en supertrevlig kväll! Rekommenderar verkligen MJS i Malmö. Älskar atmosfären!
Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?