Annons: Shoppa min stil

Skjortklänning
T-shirt
Väska
Jeans
Kofta
Kofta
Satinkjol
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Rosa kostymbyxor
Kavaj
T-shirt
Kofta
Kappa
T-shirt
Klänning
Kavaj
Kjol
Kavaj
Väska
Väst
Blus
Klänning
Boots
Väska
Linne med spets
T-shirt
Kjol
Väska
Klänning
Kofta
Byxor
Kofta
Knytblus
Klänning
Skjorta
Klänning
Kavaj
Cardigan
Grön klänning
Kappa
Klänning
Väska
Pullover
Tröja
Klänning
Kofta
Ankelboots
Knytblus
Kjol
Kavaj
Linne
Pullover
Väska
Kostymbyxa
Kofta
Pullover
Väska
Vit blus
Klänning
Klännning
Blus
Klänning
Knytblus
T-shirt
Slipover
Kofta
Skjorta
Stickad klänning
Väska
Skinnkjol
Klänning
Kofta
Slacks
Väska
Kjol
Byxor
Kappa
Klänning
Basker
Tröja
Klänning
Kappa
Cardigan
Kjol
Manolo Blahnik
Väska
T-shirt
Kavaj
Pullover
Byxor
Klänning
Skjorta
Kavaj
Svarta jeans
Kofta
Klänning
Sandaler
Skjorta
Väska
Väska
Klänning
Kofta
Blå klänning
Kavaj
Stövel
Sneakers
Kavaj
Väska
Jeansjacka
Tröja
Klänning
Halsduk
Kappa
T-shirt
Kavaj
Kjol
Kavaj
Skjorta
Slingbacks
Pälsjacka
Väska
Cape
T-shirt
Kappa
Kofta
Kavaj
T-shirt
Kofta
Kavaj
T-shirt
Plisserad kjol
Väska
Skjorta
Klännning
Kofta
Väska
Klänning
Blus
Satinkjol
Kjol
Klänning
Kofta
Linne
Väska
Plisserad kjol
Byxor
Linne
Kjol
Bag
Grå kavaj
Skjorta
Väska
29   267
78   325
75   303
42   350
56   381

MJS i Malmö – event och middagar

MJS i Malmö – event och middagar

Hej fina. Glad första advent! Ska strax börja julpynta här hemma. Carl är på volleyboll hela dagen så jag tänkte göra klart det mesta så vi kan ha lite adventsmys ikväll. Får gå ner i källaren och leta rät tpå allt från förra året. Tänkte att jag skulle berätta lite om helgen! Hotellet och restaurangen MJS i Malmö har verkligen blivit favoritstället. I fredags var jag, Charlotta och Katy där för middag. Skulle ju egentligen på ett julmingel hos Terese på Wondernails & Beauty Spa men det blev inställt så då kunde jag joina Charlotta och Katy istället ?.

Vi åt middag och drack bubbel och vitt vin på MJS. Jag valde att äta bläckfisk med pumpa och stekta gröna tomater med musslor. Mycket gott! Efter MJS i Malmö åkte vi vidare till Belle för ett par cocktails. Man brukar ju vara rätt trött på fredagarna men jag kom nog inte hem förrän halv två så det är sent för att vara mig ☺️. Mycket trevlig girls night!

Igår vid tvåtiden på dagen var jag och Charlotta bjudna till MJS i Malmö för att fira Nöjeaguiden 35 år. Vi var lite sega efter fredagens äventyr men det var mycket trevligt och man fick bubbel, tårta och kaffe. Vi träffade ett trevligt gäng dom vi hängde en del med. Vi hade även bokat plats i restaurangen för middag sen på kvällen och då hamnade vi bredvid två kvinnor som vi verkligen hade superkul med! De jobbade på Sveriges Radio som programledare och berättade en massa roliga stories ?. Den ena, Maria, var programledaren för Ligga med P3 så ni kan ju tänka er haha!

Tack alla inblandade för en supertrevlig kväll! Rekommenderar verkligen MJS i Malmö. Älskar atmosfären!
Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?