Annons: Shoppa min stil

Klännning
Slingbacks
Pullover
Väska
Slacks
Slipover
Kavaj
Klänning
Klänning
Väska
Tyllkjol
Klännning
Kavaj
Stickad klänning
Pälsjacka
Kjol
Klänning
Blus
Kjol
Linne
Klänning
Kofta
Väska
Skjorta
Väska
Väska
Väska
Kofta
Klänning
Väska
Skinnkjol
Kostymbyxa
Kofta
Kofta
T-shirt
Linne
Kofta
Väska
Pullover
Byxor
Kofta
Kjol
Kavaj
Väska
Väst
Väska
Kofta
Knytblus
Väska
Klänning
Klänning
Tröja
Kavaj
Klänning
Kjol
Halsduk
Kavaj
Jeans
Kofta
Sandaler
Cape
Slipover
Klänning
Cardigan
Klänning
Skjorta
Manolo Blahnik
Kavaj
Knytblus
Klänning
Byxor
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Body
Basker
Sneakers
Skjortklänning
Tröja
Kavaj
T-shirt
Klänning
Väska
Kofta
T-shirt
Grå kavaj
Byxor
T-shirt
Klänning
T-shirt
Cape
Blus
Blus
Pullover
Väska
Kavaj
Blus
Kappa
T-shirt
Skjorta
Kjol
Kappa
T-shirt
Klänning
Kavaj
Skjorta
Skjorta
Klänning
Boots
Klänning
Kofta
Pullover
Blå knytblus
Satinkjol
Skjorta
Kavaj
Slipover vit
Kappa
Byxor
Kavaj
Svarta jeans
Topp
Knytblus
Väska
Kavaj
Klänning
Kofta
Kappa
Klänning
Skjorta
Väska
Tröja
Slipover
Kappa
Plisserad kjol
Kappa
Vit blus
Kjol
Cardigan
Klänning
Satinkjol
Klänning
Blå klänning
Klänning
Grön klänning
Kofta
Ankelboots
Linne med spets
Väska
Väska
Väska
Kofta
Kofta
Kofta
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Linne
Kjol
Skjorta
Skjorta
Slipover
Rosa kostymbyxor
Klänning
Kappa
Stövel
Klänning
Kavaj
Kavaj
Gucciskärp
Kjol
Plisserad kjol
Stickad klänning
Bag
Kjol

Köksprodukter och köksutrustning i bra kvalitet

Köksprodukter och köksutrustning i bra kvalitet – inlägg i samarbete med Eiring.se. 

Hej fina. Hur har ni det denna första advent? Tro det eller ej så har jag faktiskt inte tänt det första ljuset än. Väntar tills Carl kommer hem så vi får ha lite adventsmys tillsammans. Har i alla fall ätit en massa skumtomtar och sett gamla julkalendern Pelle Svanslös. Så bra ju!

Jag har ju berättat om att jag börjat konsulta lite inom digital marknadsföring för webbutiken Eiring.se som säljer köksprodukter och köksutrustning i bra kvalitet. Tänkte passa på att göra lite reklam för webbshopen här idag första advent då vi kommer att köra en kampanj varje söndag fram till jul där man får 20% rabatt i den svenska webbutiken.

Eiring har fysisk butik i Finland och har även haft den finska webbutiken ett tag men nu ska de även börja satsa mer på den svenska webbshopen. Jag gillar ju verkligen inredning och både jag och Carl är intresserade av att ha snygga och högkvalitativa köksprodukter och köksutrustning så jag älskar verkligen mitt nya uppdrag då jag genuint gillar produkterna som säljs.

Hos Eiring.se hittar man kokkärl, glas och övriga köksredskap. Är man på jakt efter till exempel en ny stekpanna, en ny pepparkvarn eller en mockapanna till sitt eget kök eller till någon annan (kanske en julklapp?) är det ett bra tips att gå in och kika och passa på att fynda nu på söndagarna fram till jul.

Jag väntar just nu på en leverans från Eiring med en kötthammare (älskar ju kött!), en saltkvarn, några skedar och lite annat smått och gott. Fri frakt till Sverige om man handlar för över 200 SEK. Det var dagens tips från mig. Nu ska jag dricka lite mer kaffe, ta några fler godisar och se några fler avsnitt av Pelle Svanslös. Älskar ju julen och allt som hör den till! Ha en underbar söndag!

köksprodukter

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?