Annons: Shoppa min stil

Cape
Byxor
Väska
Väska
T-shirt
Satinkjol
Kofta
Knytblus
Kappa
Väst
Klänning
Klänning
Byxor
Skjorta
Grön klänning
Kofta
Väska
Väska
Väska
Skjorta
Linne med spets
Klänning
Klänning
Skjorta
Pullover
Byxor
Väska
Klännning
Kappa
Knytblus
Vit blus
Kofta
Klänning
Cardigan
Klänning
Väska
Cardigan
T-shirt
Manolo Blahnik
Rosa kostymbyxor
Linne
Ankelboots
Boots
Stövel
Blå klänning
T-shirt
Kjol
Klännning
Klänning
Klänning
Kjol
Kofta
Kappa
T-shirt
Kavaj
Knytblus
Klänning
Kofta
Kofta
Klänning
Kavaj
Tröja
Skjorta
Plisserad kjol
Slingbacks
Kavaj
Skjorta
Kofta
Linne
Pullover
Pälsjacka
Väska
Pullover
Svarta jeans
Väska
Kavaj
Väska
Väska
Kofta
Byxor
Sneakers
Stickad klänning
Kappa
Kjol
Kavaj
Skjorta
Satinkjol
Skjorta
Kofta
Kostymbyxa
Slipover
Kjol
Klänning
Blus
Kjol
T-shirt
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Kofta
Kavaj
Kavaj
Skjortklänning
Jeansjacka
Kavaj
Väska
Kofta
Kavaj
Klänning
Kavaj
Klänning
Kappa
Klänning
Kappa
T-shirt
Halsduk
Väska
Basker
Klänning
T-shirt
Linne
Väska
Kjol
Väska
Klänning
Tröja
Grå kavaj
Bag
Kavaj
Skinnkjol
Väska
Kofta
Kjol
Kofta
Kjol
Kavaj
Plisserad kjol
T-shirt
T-shirt
Blus
Slacks
Tröja
Väska
Kofta
T-shirt
Blus
Väska
Sandaler
Kavaj
Klänning
Jeans
Pullover
Klänning
Kofta
26   160
73   426
45   358
68   458
46   358

Köksprodukter och köksutrustning i bra kvalitet

Köksprodukter och köksutrustning i bra kvalitet – inlägg i samarbete med Eiring.se. 

Hej fina. Hur har ni det denna första advent? Tro det eller ej så har jag faktiskt inte tänt det första ljuset än. Väntar tills Carl kommer hem så vi får ha lite adventsmys tillsammans. Har i alla fall ätit en massa skumtomtar och sett gamla julkalendern Pelle Svanslös. Så bra ju!

Jag har ju berättat om att jag börjat konsulta lite inom digital marknadsföring för webbutiken Eiring.se som säljer köksprodukter och köksutrustning i bra kvalitet. Tänkte passa på att göra lite reklam för webbshopen här idag första advent då vi kommer att köra en kampanj varje söndag fram till jul där man får 20% rabatt i den svenska webbutiken.

Eiring har fysisk butik i Finland och har även haft den finska webbutiken ett tag men nu ska de även börja satsa mer på den svenska webbshopen. Jag gillar ju verkligen inredning och både jag och Carl är intresserade av att ha snygga och högkvalitativa köksprodukter och köksutrustning så jag älskar verkligen mitt nya uppdrag då jag genuint gillar produkterna som säljs.

Hos Eiring.se hittar man kokkärl, glas och övriga köksredskap. Är man på jakt efter till exempel en ny stekpanna, en ny pepparkvarn eller en mockapanna till sitt eget kök eller till någon annan (kanske en julklapp?) är det ett bra tips att gå in och kika och passa på att fynda nu på söndagarna fram till jul.

Jag väntar just nu på en leverans från Eiring med en kötthammare (älskar ju kött!), en saltkvarn, några skedar och lite annat smått och gott. Fri frakt till Sverige om man handlar för över 200 SEK. Det var dagens tips från mig. Nu ska jag dricka lite mer kaffe, ta några fler godisar och se några fler avsnitt av Pelle Svanslös. Älskar ju julen och allt som hör den till! Ha en underbar söndag!

köksprodukter

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?