Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Klänning
Väska
Slipover
T-shirt
Linne
Kofta
Väska
T-shirt
Kappa
Kofta
Kofta
Basker
Kofta
Klänning
Klänning
Skjorta
Kjol
Slingbacks
Cardigan
Skjortklänning
Byxor
Kjol
Väska
Klänning
Klänning
Kavaj
Klänning
Kjol
Svarta jeans
Klänning
Kappa
Body
Skjorta
Ankelboots
Klänning
Vit blus
Väska
Linne
Kofta
Skinnkjol
Väska
Kavaj
Väska
Kavaj
Kofta
Knytblus
T-shirt
Cape
Klänning
Kavaj
Klännning
Kappa
T-shirt
Satinkjol
Kofta
Klänning
Skjorta
Klänning
Kjol
Väska
Väska
Blå knytblus
Klänning
Klänning
Kofta
Klänning
Kavaj
Linne med spets
Blus
Linne
Kavaj
Kofta
Kjol
Slacks
Kostymbyxa
Skjorta
Klänning
Bag
Tröja
Stickad klänning
T-shirt
Kavaj
Kjol
Tröja
Väst
Kofta
Väska
Väska
Cardigan
Klänning
Grön klänning
Sandaler
Kavaj
T-shirt
Slipover
Slipover
Pullover
Klänning
T-shirt
Kavaj
Sneakers
Tröja
Kofta
Plisserad kjol
Cape
Halsduk
Pälsjacka
Klänning
Väska
Kavaj
Väska
Kappa
Klänning
Knytblus
Blus
Klänning
Kappa
Kavaj
Kavaj
Klännning
Kappa
Kofta
Kjol
Pullover
Boots
Skjorta
T-shirt
Väska
Slipover vit
Kappa
Skjorta
Pullover
Slipover
Stövel
Byxor
Väska
Blus
T-shirt
Klänning
Kofta
Kofta
Stickad klänning
Kavaj
Klänning
Pullover
Byxor
T-shirt
Jeans
Knytblus
Kjol
Plisserad kjol
Skjorta
Kavaj
Väska
Satinkjol
Gucciskärp
Kavaj
Grå kavaj
Kofta
Rosa kostymbyxor
Väska
Klänning
Kavaj
Väska
Kjol
Väska
Manolo Blahnik
Skjorta
Blå klänning
Topp
Blus

Köksprodukter och köksutrustning i bra kvalitet

Köksprodukter och köksutrustning i bra kvalitet – inlägg i samarbete med Eiring.se. 

Hej fina. Hur har ni det denna första advent? Tro det eller ej så har jag faktiskt inte tänt det första ljuset än. Väntar tills Carl kommer hem så vi får ha lite adventsmys tillsammans. Har i alla fall ätit en massa skumtomtar och sett gamla julkalendern Pelle Svanslös. Så bra ju!

Jag har ju berättat om att jag börjat konsulta lite inom digital marknadsföring för webbutiken Eiring.se som säljer köksprodukter och köksutrustning i bra kvalitet. Tänkte passa på att göra lite reklam för webbshopen här idag första advent då vi kommer att köra en kampanj varje söndag fram till jul där man får 20% rabatt i den svenska webbutiken.

Eiring har fysisk butik i Finland och har även haft den finska webbutiken ett tag men nu ska de även börja satsa mer på den svenska webbshopen. Jag gillar ju verkligen inredning och både jag och Carl är intresserade av att ha snygga och högkvalitativa köksprodukter och köksutrustning så jag älskar verkligen mitt nya uppdrag då jag genuint gillar produkterna som säljs.

Hos Eiring.se hittar man kokkärl, glas och övriga köksredskap. Är man på jakt efter till exempel en ny stekpanna, en ny pepparkvarn eller en mockapanna till sitt eget kök eller till någon annan (kanske en julklapp?) är det ett bra tips att gå in och kika och passa på att fynda nu på söndagarna fram till jul.

Jag väntar just nu på en leverans från Eiring med en kötthammare (älskar ju kött!), en saltkvarn, några skedar och lite annat smått och gott. Fri frakt till Sverige om man handlar för över 200 SEK. Det var dagens tips från mig. Nu ska jag dricka lite mer kaffe, ta några fler godisar och se några fler avsnitt av Pelle Svanslös. Älskar ju julen och allt som hör den till! Ha en underbar söndag!

köksprodukter

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?