Annons: Shoppa min stil

Tröja
Cardigan
Klänning
Väska
Väska
Blus
Basker
Kofta
T-shirt
Cape
Rosa kostymbyxor
Pullover
Klänning
Byxor
Kofta
Väska
Linne
Kavaj
T-shirt
Knytblus
Sneakers
Tröja
Kavaj
Kavaj
Kjol
Klänning
Kavaj
Väska
Skjorta
Halsduk
Kjol
Klännning
Kostymbyxa
Kofta
Klännning
Bag
Skjorta
Kavaj
Boots
Linne
Väska
Väska
Slingbacks
Väska
Kavaj
Väska
Klänning
Stickad klänning
T-shirt
Klänning
Klänning
Byxor
Skjorta
Klänning
Slacks
Väska
Knytblus
Skjortklänning
Klänning
Kappa
Väska
Linne
Kofta
Jeans
Klänning
Klänning
T-shirt
Kappa
Grå kavaj
Kjol
Pullover
Kavaj
Ankelboots
Klänning
Klänning
Klänning
Blus
Kofta
Kavaj
Kappa
Väska
Skinnkjol
Kofta
Tröja
T-shirt
Kjol
Väska
Slipover
Stövel
T-shirt
Kavaj
Vit blus
Manolo Blahnik
Kofta
Skjorta
Skjorta
Kofta
Kavaj
Klänning
Kofta
Kappa
Kofta
T-shirt
Pullover
Kavaj
Väst
Skjorta
Klänning
Kofta
Blus
Väska
Pälsjacka
Väska
Kavaj
Kofta
Pullover
Kjol
Väska
Kappa
Väska
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Kavaj
Kjol
Knytblus
Klänning
Väska
Kofta
Kavaj
Skjorta
Satinkjol
Byxor
Byxor
Kjol
Kappa
Väska
Kofta
60   327
44   304
40   396
64   373
68   460

Köksprodukter och köksutrustning i bra kvalitet

Köksprodukter och köksutrustning i bra kvalitet – inlägg i samarbete med Eiring.se. 

Hej fina. Hur har ni det denna första advent? Tro det eller ej så har jag faktiskt inte tänt det första ljuset än. Väntar tills Carl kommer hem så vi får ha lite adventsmys tillsammans. Har i alla fall ätit en massa skumtomtar och sett gamla julkalendern Pelle Svanslös. Så bra ju!

Jag har ju berättat om att jag börjat konsulta lite inom digital marknadsföring för webbutiken Eiring.se som säljer köksprodukter och köksutrustning i bra kvalitet. Tänkte passa på att göra lite reklam för webbshopen här idag första advent då vi kommer att köra en kampanj varje söndag fram till jul där man får 20% rabatt i den svenska webbutiken.

Eiring har fysisk butik i Finland och har även haft den finska webbutiken ett tag men nu ska de även börja satsa mer på den svenska webbshopen. Jag gillar ju verkligen inredning och både jag och Carl är intresserade av att ha snygga och högkvalitativa köksprodukter och köksutrustning så jag älskar verkligen mitt nya uppdrag då jag genuint gillar produkterna som säljs.

Hos Eiring.se hittar man kokkärl, glas och övriga köksredskap. Är man på jakt efter till exempel en ny stekpanna, en ny pepparkvarn eller en mockapanna till sitt eget kök eller till någon annan (kanske en julklapp?) är det ett bra tips att gå in och kika och passa på att fynda nu på söndagarna fram till jul.

Jag väntar just nu på en leverans från Eiring med en kötthammare (älskar ju kött!), en saltkvarn, några skedar och lite annat smått och gott. Fri frakt till Sverige om man handlar för över 200 SEK. Det var dagens tips från mig. Nu ska jag dricka lite mer kaffe, ta några fler godisar och se några fler avsnitt av Pelle Svanslös. Älskar ju julen och allt som hör den till! Ha en underbar söndag!

köksprodukter

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?