Annons: Shoppa min stil

Linne
Byxor
Jeans
Klänning
Klänning
Linne
Kavaj
Pullover
Kavaj
Ankelboots
Klännning
Kavaj
Väska
Klänning
Väska
Cardigan
Väska
Kjol
25   330
79   518
48   537
40   606
59   666

Första advent – julpynt och mys

Hej fina. Idag har jag inte rört mig mycket alltså! Carl, däremot, har spelat volleybollturnering hela dagen och gan och hans spelpartner vann hela turneringen! Så kul! ? Själv har jag varit hemma och tagit fram julpyntet och kollat Pelle Svanslös. Ställde fram vår fina ljusstake från Granit, en annan ljusstake med fyra ljus, en julstjärna med mera. Älskar att få julstämning.

När Carl kom hem vid typ femtiden (?) hade vi lite adventsmys med glögg och godis. Hade tänkt gå och handla men ingen av oss var så motiverad att laga mat så det fick bli hämtmat från Surf Shack. Gott!

Nu ska vi lägga oss. God natt fina ni! ❤️

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?