Annons: Shoppa min stil

Väska
Väska
Ankelboots
Kjol
Klännning
Klänning
Kavaj
Kavaj
Linne
Linne
Pullover
Kavaj
Jeans
Väska
Klänning
Byxor
Cardigan
Klänning
24   321
29   455
57   614
79   589
56   474

Årets första julmingel

Hej fina. Ikväll ska jag på årets första julmingel. Det är finaste Terese på Wondernails & Beauty Spa som styr upp dessa events för kunder och bloggare som hon samarbetar med. Ska bli supermysigt! Hoppas hälsan håller i sig under dagen.

Känner jag mig pigg efter årets första julmingel ska jag möta upp Charlotta och Katy för en girls night. Hoppas hoppas! Tar ju en stund att åka buss från julminglet till stan igen så då får jag i alla fall vila.

Nu har Carl precis åkt till jobbet och jag sitter med filt och kaffe framför Nyhetsmorgon. Ha en underbar dag! ☺️

Foto: Anna Matkovich

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?