Annons: Shoppa min stil

Rosa kostymbyxor
Kjol
Knytblus
Kappa
Kavaj
Kavaj
Klänning
Väska
Skjorta
Klänning
Skjorta
Basker
Klänning
Klänning
Väska
Väska
Louis Vuitton väska
Skjorta
Kånken
Klänning
T-shirt
örhängen
Kappa
Blus
T-shirt
Kofta
Väska
Jacka
Väska
Skinnkjol
Klännning
Kappa
Väst
Steamer
Klänning
Kofta
T-shirt
Stickad klänning
Väska
Kofta
Stenströms cardigan
Kjol
Klänning
Kavaj
Vit blus
Kappa
Kavaj
Kavaj
Kofta
Slacks
Klänning
Kjol
Tröja
Byxor
Kavaj
Klänning
Linne
Klänning
Väska
Linne
Klännning
Väska
Väska
Sneakers
Klänning
Slipover
Kavaj
Klänning
Väska
Kjol
Kofta
Boots
Väska
Klänning
Väska
Skjorta
Kappa
Väska
Kavaj
Skjorta
Kofta
Pälsjacka
Kjol
Blus
Bag
Klänning
Väska
Skjorta
Kjol
Tory Burch
Kofta
Kofta
Kavaj
Pullover
Jacka
Skjortklänning
Halsduk
Skjorta
Kavaj
Grå kavaj
Kappa
Kofta
Klänning
Cape
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Satinkjol
Ganni diadem
T-shirt
Väska
Pullover
Knytblus
Byxor
Pullover
Väska
Tröja
T-shirt
Kavaj
Byxor
Knytblus
Kjol
Blus
Kavaj
Klänning
Slingbacks
Klänning
Väska
Klänning
Kostymbyxa
Klänning
Stövel
Klänning
Kofta
Linne
T-shirt
Skjorta
Kavaj
Cardigan
Halsduk
Kofta
Kappa
Väska
Väska
Kofta
Kofta
Moschino väska
Byxor
Ankelboots
Spegel
T-shirt
Kofta
Tröja
Pullover
Klänning
Blus
Jeans
32   315
44   343
63   431
44   436
60   362

Ta tag i din ekonomi – samla lån

samla lån

Det här med privatekonomi är något jag tycker är väldigt viktigt och som jag är intresserad av. Det är ju verkligen något som finns i allas liv och som påverkar en på olika sätt. För mig är det viktigt att ha ett sparkonto och även använda mig av tjänster där jag får en tydlig överblick på min ekonomi, t.ex hur det ser ut med bostadslånet och hur mycket jag har på sparkontot.

På mitt förra jobb kom jag dagligen i kontakt med personer som hade det tufft varje månad och även många som var förvirrade då de inte visste hur många obetalda delbetalningar, fakturor med olika kredittider de hade och många visste inte vem som var fordringsägare. Jag kände verkligen för dessa och hoppas att de nu tagit tag i sin ekonomi och fått en bättre överblick och kontroll på allt.

När man har många mindre lån kan det hjälpa att samla lån och krediter på ett ställe för att få bättre kontroll och lösa dessa. Lånemäklaren erbjuder denna tjänst där du kan samla lån och krediter och istället för att få en massa olika räkningar får du istället en enda faktura som du behöver förhålla dig till och betala på. Det känns som att många “kör fast” när räkningarna bara växer på hög. Ju fler räkningar som trillar in desto mindre lust har många att betala då de tappar kontrollen. Lånemäklaren kan hjälpa dessa att ta tag i problemen och få kontroll och börja betala av på olika smålån på samma faktura. Du får mindre fakturaavgifter och även räntekostnaderna blir lägre då Lånemäklaren förhandlar åt dig.

Vilka är då Lånemäklaren? Lånemäklaren ägs och drivs av aktiebolaget STK Finans AB och de samarbetar med många olika banker som de förhandlar med för dig för att få de bästa villkoren för din ekonomi. Idag samarbetar de med banker som till exempel Collector, Santander och Bluestep. Lånemäklaren är gratis för privatkunder. Läs mer om deras tjänst: Besök Lånemäklaren för att samla eller lösa lån.

Ha en fin dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?