Annons: Shoppa min stil

Pälsjacka
Byxor
T-shirt
Kappa
Kavaj
Klänning
Satinkjol
Tröja
T-shirt
Väska
Knytblus
Satinkjol
Väska
Klänning
Kofta
Ankelboots
Klänning
Kostymbyxa
T-shirt
Stövel
Väska
T-shirt
Linne med spets
Kavaj
Klänning
Blus
Kavaj
Pullover
Tröja
Kavaj
Kofta
Kofta
Kappa
Kjol
Kavaj
Väska
Klänning
Knytblus
Väska
Väska
Sneakers
Klänning
T-shirt
Kappa
Skinnkjol
Klänning
Väska
Kofta
Väska
Kofta
Svarta jeans
Väska
Kavaj
Knytblus
Skjortklänning
Byxor
Klänning
Kavaj
Linne
Boots
Klännning
Jeans
Kjol
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Byxor
Klänning
Skjorta
Skjorta
Slipover
Blå knytblus
Linne
Blus
Cardigan
Kofta
Kappa
Klänning
Kofta
Kappa
Cape
Vit blus
Skjorta
Väska
Bag
T-shirt
Slipover vit
Tyllkjol
Kavaj
Väska
Stickad klänning
T-shirt
Kofta
Pullover
Kavaj
Klänning
Väska
Kofta
Skjorta
Kofta
Väska
Stickad klänning
Grå kavaj
Cardigan
Plisserad kjol
Väska
Klännning
Kofta
Pullover
Väska
Kjol
Väska
Slacks
Topp
Klänning
Manolo Blahnik
Rosa kostymbyxor
Kofta
Cape
Linne
Klänning
T-shirt
Sandaler
Kavaj
Kjol
Kjol
Kavaj
Kofta
Klänning
Kjol
Klänning
Kappa
Skjorta
Klänning
Slipover
Blå klänning
Kavaj
Pullover
Kavaj
Blus
Klänning
Skjorta
Blus
Kjol
Klänning
Klänning
Tröja
Grön klänning
Klänning
Slipover
Väska
Klänning
Skjorta
Gucciskärp
Kappa
Slingbacks
Kavaj
Väska
Klänning
Kofta
Plisserad kjol
Byxor
Slipover
Kjol
Body
T-shirt
Klänning
Halsduk
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Basker
Väst
Kjol
Kofta

Ta tag i din ekonomi – samla lån

samla lån

Det här med privatekonomi är något jag tycker är väldigt viktigt och som jag är intresserad av. Det är ju verkligen något som finns i allas liv och som påverkar en på olika sätt. För mig är det viktigt att ha ett sparkonto och även använda mig av tjänster där jag får en tydlig överblick på min ekonomi, t.ex hur det ser ut med bostadslånet och hur mycket jag har på sparkontot.

På mitt förra jobb kom jag dagligen i kontakt med personer som hade det tufft varje månad och även många som var förvirrade då de inte visste hur många obetalda delbetalningar, fakturor med olika kredittider de hade och många visste inte vem som var fordringsägare. Jag kände verkligen för dessa och hoppas att de nu tagit tag i sin ekonomi och fått en bättre överblick och kontroll på allt.

När man har många mindre lån kan det hjälpa att samla lån och krediter på ett ställe för att få bättre kontroll och lösa dessa. Lånemäklaren erbjuder denna tjänst där du kan samla lån och krediter och istället för att få en massa olika räkningar får du istället en enda faktura som du behöver förhålla dig till och betala på. Det känns som att många “kör fast” när räkningarna bara växer på hög. Ju fler räkningar som trillar in desto mindre lust har många att betala då de tappar kontrollen. Lånemäklaren kan hjälpa dessa att ta tag i problemen och få kontroll och börja betala av på olika smålån på samma faktura. Du får mindre fakturaavgifter och även räntekostnaderna blir lägre då Lånemäklaren förhandlar åt dig.

Vilka är då Lånemäklaren? Lånemäklaren ägs och drivs av aktiebolaget STK Finans AB och de samarbetar med många olika banker som de förhandlar med för dig för att få de bästa villkoren för din ekonomi. Idag samarbetar de med banker som till exempel Collector, Santander och Bluestep. Lånemäklaren är gratis för privatkunder. Läs mer om deras tjänst: Besök Lånemäklaren för att samla eller lösa lån.

Ha en fin dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?