Annons: Shoppa min stil

Klänning
Linne
Kofta
Byxor
Väska
Kofta
Kostymbyxa
Klänning
Kofta
Jeans
Pälsjacka
Boots
Kappa
Cape
Pullover
Väska
Bag
Väska
Skjorta
Klänning
Kavaj
Kappa
Väska
Klänning
Slipover
Klänning
Cardigan
T-shirt
Kappa
Kavaj
Klänning
Klännning
Kappa
Kavaj
Kjol
Väska
Väska
Kappa
Pullover
Kjol
Skjorta
Väska
Pullover
Kofta
Kavaj
Skjorta
Väst
Kofta
Kofta
Slacks
Kjol
Skjortklänning
Manolo Blahnik
Skjorta
Kofta
Byxor
Kappa
Slingbacks
Klänning
Byxor
Halsduk
Kavaj
Väska
Kofta
T-shirt
T-shirt
Väska
Kofta
Väska
Klänning
Kavaj
Tröja
T-shirt
Byxor
Basker
Kofta
Kofta
Skjorta
Klänning
T-shirt
Tröja
Tröja
Skjorta
Kjol
Klänning
Klänning
Kjol
Väska
Stickad klänning
Blus
Väska
T-shirt
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Blus
Linne
Väska
Väska
Kavaj
Sneakers
Väska
Väska
Kavaj
Linne
Klänning
Knytblus
Pullover
Kjol
Satinkjol
Blus
Kjol
Ankelboots
Kofta
Kofta
Rosa kostymbyxor
Väska
Kofta
Knytblus
T-shirt
Klännning
Klänning
Kavaj
Stövel
Grå kavaj
Kavaj
Kavaj
Väska
T-shirt
Klänning
Klänning
Knytblus
Vit blus
Klänning
Skjorta
Skinnkjol
53   320
67   372
42   395
20   305
76   472

Ta tag i din ekonomi – samla lån

samla lån

Det här med privatekonomi är något jag tycker är väldigt viktigt och som jag är intresserad av. Det är ju verkligen något som finns i allas liv och som påverkar en på olika sätt. För mig är det viktigt att ha ett sparkonto och även använda mig av tjänster där jag får en tydlig överblick på min ekonomi, t.ex hur det ser ut med bostadslånet och hur mycket jag har på sparkontot.

På mitt förra jobb kom jag dagligen i kontakt med personer som hade det tufft varje månad och även många som var förvirrade då de inte visste hur många obetalda delbetalningar, fakturor med olika kredittider de hade och många visste inte vem som var fordringsägare. Jag kände verkligen för dessa och hoppas att de nu tagit tag i sin ekonomi och fått en bättre överblick och kontroll på allt.

När man har många mindre lån kan det hjälpa att samla lån och krediter på ett ställe för att få bättre kontroll och lösa dessa. Lånemäklaren erbjuder denna tjänst där du kan samla lån och krediter och istället för att få en massa olika räkningar får du istället en enda faktura som du behöver förhålla dig till och betala på. Det känns som att många “kör fast” när räkningarna bara växer på hög. Ju fler räkningar som trillar in desto mindre lust har många att betala då de tappar kontrollen. Lånemäklaren kan hjälpa dessa att ta tag i problemen och få kontroll och börja betala av på olika smålån på samma faktura. Du får mindre fakturaavgifter och även räntekostnaderna blir lägre då Lånemäklaren förhandlar åt dig.

Vilka är då Lånemäklaren? Lånemäklaren ägs och drivs av aktiebolaget STK Finans AB och de samarbetar med många olika banker som de förhandlar med för dig för att få de bästa villkoren för din ekonomi. Idag samarbetar de med banker som till exempel Collector, Santander och Bluestep. Lånemäklaren är gratis för privatkunder. Läs mer om deras tjänst: Besök Lånemäklaren för att samla eller lösa lån.

Ha en fin dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?