Annons: Shoppa min stil

Stövel
Kofta
Blus
Klänning
Svarta jeans
Klänning
Kavaj
klänning
Tweedklänning
Slipover
T-shirt
Kofta
Skjorta
Blus
Cardigan
Kofta
Linne
Kavaj
Klänning
Kofta
Kjol
Kofta
Väska
Klänning
Kofta
Klänning
Slipover
Tröja
Kavaj
Knytblus
Byxor
Blus
Klännning
Kjol
tröja
Klännning
Kofta
Klänning
Slingbacks
Kofta
T-shirt
Kjol
Sneakers
Pälsjacka
Trench coat
Cape
Slacks
Grå kavaj
Väska
Väska
Pullover
Topp
Kavaj
Klänning
Satinkjol
Blus
Linne
Klänning
Kavaj
Väska
Linne
Skjorta
Skjortklänning
Kofta
Kofta
Kjol
T-shirt
Linne
Kjol
Kavaj
Kofta
Blå klänning
Kappa
Kjol
Skjorta
Jeans
Kappa
T-shirt
Kjol
tröja
Kavaj
Kavaj
Väska
Kavaj
Klänning
Knytblus
Skinnkjol
Halsduk
Byxor
Kappa
Skjorta
Klänning
Skjorta
Klänning
Kavaj
Klänning
Väska
Blus
Väst
Väska
Tweedkavaj
Klänning
Kjol
Kjol
Kofta
Väska
Klänning
Kjol
Cardigan
Tröja
Kavaj
Manolo Blahnik
T-shirt
Klänning
Klänning
Klänning
Stickad klänning
Knytblus
Skjorta
Väska
Skjorta
Pullover
Kavaj
Linne med spets
Grön klänning
Kappa
Stickad klänning
Kappa
Byxor
Kofta
Väska
T-shirt
Kavaj
Kappa
Basker
Kappa
Boots
Väska
Väska
Klänning
T-shirt
Klänning
Skjorta
Tröja
Kappa
Plisserad kjol
Slipover
Blå knytblus
Kofta
Rosa kostymbyxor
Jacka
T-shirt
Kavaj
Tröja
Kavaj
Klänning
Gucciskärp
Ankelboots
Satinkjol
Kavaj
Väska
Slipover vit
T-shirt
Byxor
Klänning
Kjol
Väska
Klänning
Pullover
Pullover
Väska
Skjorta
Cape
Väska
Väska
Topp
Vit blus
Tröja
Kjol
Body
T-shirt
Kavaj
Linne
Plisserad kjol
Knytblus
Klänning
Kostymbyxa
Väska
Bag
Kofta
Sandaler
Knytblus
Slipover
Kofta

Ta tag i din ekonomi – samla lån

samla lån

Det här med privatekonomi är något jag tycker är väldigt viktigt och som jag är intresserad av. Det är ju verkligen något som finns i allas liv och som påverkar en på olika sätt. För mig är det viktigt att ha ett sparkonto och även använda mig av tjänster där jag får en tydlig överblick på min ekonomi, t.ex hur det ser ut med bostadslånet och hur mycket jag har på sparkontot.

På mitt förra jobb kom jag dagligen i kontakt med personer som hade det tufft varje månad och även många som var förvirrade då de inte visste hur många obetalda delbetalningar, fakturor med olika kredittider de hade och många visste inte vem som var fordringsägare. Jag kände verkligen för dessa och hoppas att de nu tagit tag i sin ekonomi och fått en bättre överblick och kontroll på allt.

När man har många mindre lån kan det hjälpa att samla lån och krediter på ett ställe för att få bättre kontroll och lösa dessa. Lånemäklaren erbjuder denna tjänst där du kan samla lån och krediter och istället för att få en massa olika räkningar får du istället en enda faktura som du behöver förhålla dig till och betala på. Det känns som att många ”kör fast” när räkningarna bara växer på hög. Ju fler räkningar som trillar in desto mindre lust har många att betala då de tappar kontrollen. Lånemäklaren kan hjälpa dessa att ta tag i problemen och få kontroll och börja betala av på olika smålån på samma faktura. Du får mindre fakturaavgifter och även räntekostnaderna blir lägre då Lånemäklaren förhandlar åt dig.

Vilka är då Lånemäklaren? Lånemäklaren ägs och drivs av aktiebolaget STK Finans AB och de samarbetar med många olika banker som de förhandlar med för dig för att få de bästa villkoren för din ekonomi. Idag samarbetar de med banker som till exempel Collector, Santander och Bluestep. Lånemäklaren är gratis för privatkunder. Läs mer om deras tjänst: Besök Lånemäklaren för att samla eller lösa lån.

Ha en fin dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?