Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kofta
Blus
Skjorta
Linne med spets
Kjol
Kofta
Klänning
Tröja
Sneakers
Slipover
Linne
Klänning
Stövel
Klänning
Bag
Plisserad kjol
Kavaj
Väska
Kjol
Byxor
Satinkjol
Väska
Klänning
Kjol
Klänning
Väska
Väska
Klänning
Kofta
Basker
Klännning
T-shirt
T-shirt
Linne
Kavaj
Väska
Kofta
Tröja
Väska
Kappa
Sandaler
Klänning
Klänning
Kavaj
Kavaj
Klänning
Väska
T-shirt
Klänning
Kavaj
Tröja
Klänning
Ankelboots
Kappa
Jeansjacka
Skjorta
Cardigan
Kjol
Kofta
Kofta
Slacks
Vit blus
Skjorta
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Kofta
Kavaj
Klänning
Knytblus
Kavaj
Cardigan
Grå kavaj
Väska
Skjorta
Grön klänning
Kofta
Kofta
Klänning
Blus
Klänning
Byxor
Stickad klänning
Väska
Halsduk
Cape
Kavaj
Pullover
Plisserad kjol
Kappa
Skjorta
Skjorta
Kappa
Skjortklänning
Kjol
Kostymbyxa
Väst
Väska
Klänning
Skjorta
Väska
Skjorta
Pullover
Kappa
Satinkjol
Kofta
Knytblus
Väska
Klänning
Kavaj
T-shirt
Kjol
Väska
Kofta
Jeans
Boots
Kavaj
Byxor
Väska
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Kjol
Väska
Väska
Kofta
Väska
Blus
Kappa
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Knytblus
Klännning
Skinnkjol
Svarta jeans
Väska
Kofta
T-shirt
Kofta
Klänning
Slingbacks
Kofta
Pullover
Linne
Kjol
Pullover
Blå klänning
T-shirt
Kavaj
Byxor
T-shirt
Manolo Blahnik
Pälsjacka
38   235
41   312
55   374
21   206
54   331

Ta tag i din ekonomi – samla lån

samla lån

Det här med privatekonomi är något jag tycker är väldigt viktigt och som jag är intresserad av. Det är ju verkligen något som finns i allas liv och som påverkar en på olika sätt. För mig är det viktigt att ha ett sparkonto och även använda mig av tjänster där jag får en tydlig överblick på min ekonomi, t.ex hur det ser ut med bostadslånet och hur mycket jag har på sparkontot.

På mitt förra jobb kom jag dagligen i kontakt med personer som hade det tufft varje månad och även många som var förvirrade då de inte visste hur många obetalda delbetalningar, fakturor med olika kredittider de hade och många visste inte vem som var fordringsägare. Jag kände verkligen för dessa och hoppas att de nu tagit tag i sin ekonomi och fått en bättre överblick och kontroll på allt.

När man har många mindre lån kan det hjälpa att samla lån och krediter på ett ställe för att få bättre kontroll och lösa dessa. Lånemäklaren erbjuder denna tjänst där du kan samla lån och krediter och istället för att få en massa olika räkningar får du istället en enda faktura som du behöver förhålla dig till och betala på. Det känns som att många “kör fast” när räkningarna bara växer på hög. Ju fler räkningar som trillar in desto mindre lust har många att betala då de tappar kontrollen. Lånemäklaren kan hjälpa dessa att ta tag i problemen och få kontroll och börja betala av på olika smålån på samma faktura. Du får mindre fakturaavgifter och även räntekostnaderna blir lägre då Lånemäklaren förhandlar åt dig.

Vilka är då Lånemäklaren? Lånemäklaren ägs och drivs av aktiebolaget STK Finans AB och de samarbetar med många olika banker som de förhandlar med för dig för att få de bästa villkoren för din ekonomi. Idag samarbetar de med banker som till exempel Collector, Santander och Bluestep. Lånemäklaren är gratis för privatkunder. Läs mer om deras tjänst: Besök Lånemäklaren för att samla eller lösa lån.

Ha en fin dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?