Annons: Shoppa min stil

Stickad klänning
Cardigan
Väska
Kavaj
Linne
Kofta
Slipover
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kappa
Boots
Linne med spets
Väska
Rosa kostymbyxor
Klänning
Kavaj
Pullover
Kavaj
Bag
Kjol
T-shirt
Väska
Skjortklänning
Vit blus
Slipover
Cape
T-shirt
Blå klänning
Klänning
Tröja
Klänning
Kofta
Klänning
Kostymbyxa
Kofta
Väska
Slipover vit
Klännning
Klänning
Svarta jeans
Kappa
Stickad klänning
Skjorta
Byxor
Sneakers
Klänning
Slacks
Väska
Väst
Grön klänning
T-shirt
Klänning
Topp
Skjorta
Blus
Klänning
Pullover
Knytblus
Stövel
Skjorta
Kofta
Slipover
Väska
Kappa
Kavaj
Gucciskärp
T-shirt
Blus
Slipover
Kofta
Väska
Klänning
Väska
Halsduk
Cape
Blus
T-shirt
Väska
Klänning
Klänning
Knytblus
Väska
Manolo Blahnik
Klänning
Klänning
Kavaj
T-shirt
Kjol
Satinkjol
Sandaler
Grå kavaj
Kjol
Kofta
Kavaj
Klänning
Kavaj
Pullover
Kofta
Kappa
Linne
Kavaj
Plisserad kjol
Kofta
Väska
Väska
Plisserad kjol
Ankelboots
Slingbacks
Väska
Kofta
Väska
Kofta
Kavaj
Skjorta
Byxor
Tröja
Skinnkjol
Skjorta
Klänning
Pälsjacka
Klänning
Väska
T-shirt
Blus
Tröja
Skjorta
Väska
Kofta
Kjol
T-shirt
Linne
Pullover
Body
Kavaj
Skjorta
Skjorta
Byxor
T-shirt
Kjol
Jeans
Klänning
Kappa
Klänning
Kappa
Klänning
Klännning
Basker
Kavaj
Väska
Satinkjol
Kofta
T-shirt
Kjol
Kofta
Blå knytblus
Cardigan
Klänning
Kjol
Klänning
Knytblus
Kappa
Klänning
Kofta
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Kjol
Kjol
Kavaj
Kofta
Väska

Ta tag i din ekonomi – samla lån

samla lån

Det här med privatekonomi är något jag tycker är väldigt viktigt och som jag är intresserad av. Det är ju verkligen något som finns i allas liv och som påverkar en på olika sätt. För mig är det viktigt att ha ett sparkonto och även använda mig av tjänster där jag får en tydlig överblick på min ekonomi, t.ex hur det ser ut med bostadslånet och hur mycket jag har på sparkontot.

På mitt förra jobb kom jag dagligen i kontakt med personer som hade det tufft varje månad och även många som var förvirrade då de inte visste hur många obetalda delbetalningar, fakturor med olika kredittider de hade och många visste inte vem som var fordringsägare. Jag kände verkligen för dessa och hoppas att de nu tagit tag i sin ekonomi och fått en bättre överblick och kontroll på allt.

När man har många mindre lån kan det hjälpa att samla lån och krediter på ett ställe för att få bättre kontroll och lösa dessa. Lånemäklaren erbjuder denna tjänst där du kan samla lån och krediter och istället för att få en massa olika räkningar får du istället en enda faktura som du behöver förhålla dig till och betala på. Det känns som att många ”kör fast” när räkningarna bara växer på hög. Ju fler räkningar som trillar in desto mindre lust har många att betala då de tappar kontrollen. Lånemäklaren kan hjälpa dessa att ta tag i problemen och få kontroll och börja betala av på olika smålån på samma faktura. Du får mindre fakturaavgifter och även räntekostnaderna blir lägre då Lånemäklaren förhandlar åt dig.

Vilka är då Lånemäklaren? Lånemäklaren ägs och drivs av aktiebolaget STK Finans AB och de samarbetar med många olika banker som de förhandlar med för dig för att få de bästa villkoren för din ekonomi. Idag samarbetar de med banker som till exempel Collector, Santander och Bluestep. Lånemäklaren är gratis för privatkunder. Läs mer om deras tjänst: Besök Lånemäklaren för att samla eller lösa lån.

Ha en fin dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?