Annons: Shoppa min stil

Väska
Kofta
Skjorta
T-shirt
T-shirt
Tröja
Slingbacks
T-shirt
Väska
Klännning
Kappa
Klänning
Kofta
Knytblus
Slacks
Sneakers
Pullover
Kofta
Grå kavaj
Väska
Kavaj
Klänning
Kofta
Skjorta
Kofta
Vit blus
Linne
Klänning
Väska
Klänning
Kavaj
T-shirt
Kofta
Cape
Ankelboots
Klänning
Kofta
Knytblus
Knytblus
Klänning
Klänning
Klänning
Kjol
Manolo Blahnik
Väska
Linne
Skjorta
Tröja
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Klänning
Klänning
Kofta
Kavaj
T-shirt
Kofta
Kappa
Klänning
Klänning
Kavaj
Pullover
Kappa
Kavaj
Pälsjacka
Väska
Kostymbyxa
Väska
Skjorta
Kofta
Kjol
Kjol
Kofta
Kavaj
Boots
Tröja
Kavaj
Skjorta
Bag
Byxor
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Väska
Slipover
Klänning
Halsduk
Kavaj
Blus
Kavaj
Byxor
Klänning
Väska
Byxor
Väska
Stövel
Byxor
Kjol
Linne
Blus
Kjol
Väst
Kappa
Skjorta
Väska
Väska
Klänning
Kappa
T-shirt
Väska
Väska
Basker
Klännning
Väska
Kavaj
Väska
Pullover
Blus
Klänning
Väska
Satinkjol
Stickad klänning
Kofta
Kofta
Kjol
Kofta
Jeans
Kavaj
Skjortklänning
T-shirt
Skinnkjol
Skjorta
Pullover
Kjol
Väska
Kavaj
Cardigan
Kappa
38   227
65   446
30   396
33   385
23   299

Passar inte in

Hej fina. Vilken dag detta har varit! Jag hade mitt första säljmöte idag, alltså ett möte som jag själv anordnade och där jag presenterade en av våra produkter. Hade en kollega med mig vilket var skönt så kunde han lägga till lite info och berätta om våra case och så men jag visade min egen presentation och hade bokat in mötet själv. Det får jag vara stolt över även om jag tycker att jag kunde ha gjort själva presentationen bättre. Jag är bra på att vara självkritisk.

Något jag ofta stöter på i möten är att de jag träffar ofta ser och berättar om hur förvånade de är att se mig, en “ung” kvinna, i logistikbranschen. De tror ofta att de ska träffa en äldre man eller möjligtvis äldre kvinna i femtioårsåldern typ. Passar nog inte riktigt in i bilden varken till utseende bakgrund. Men sådant får man ju försöka ignorera och bli mer bekväm med med tiden? ?.

Nu ska jag se Bachalor och äta pasta. Carl är på volleyboll 🙂 Ha en fin kväll!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?