Annons: Shoppa min stil

Kofta
Klänning
Kostymbyxa
Skjorta
Väska
Blus
Knytblus
Slipover
T-shirt
Cardigan
Kavaj
Blå knytblus
Klänning
Klänning
Kofta
Klänning
Klänning
Satinkjol
Gucciskärp
Grå kavaj
Väska
Kavaj
Klänning
Klänning
Linne med spets
T-shirt
Sandaler
Skjorta
Kofta
Slipover
Kjol
Kofta
Grön klänning
Väska
Kavaj
Kofta
Blus
Kappa
Kjol
Blus
Kavaj
Kappa
Väska
Klänning
Byxor
Klänning
Kofta
Basker
Skjorta
Slingbacks
Stövel
Kjol
Skjorta
Klänning
Sneakers
Klänning
Kavaj
Jeans
Skinnkjol
Kjol
Väska
Väska
Knytblus
T-shirt
Halsduk
Rosa kostymbyxor
Kofta
T-shirt
Klännning
Kavaj
Klänning
Klänning
Klänning
Stickad klänning
Klänning
Kofta
Kappa
Byxor
T-shirt
Kappa
Knytblus
Väska
Kavaj
Skjortklänning
Klänning
Slipover
Kofta
Svarta jeans
Kappa
Blå klänning
Kappa
Kofta
Klänning
T-shirt
T-shirt
Skjorta
T-shirt
Cape
Manolo Blahnik
Klänning
Vit blus
Väska
Väska
Väska
Kavaj
Pullover
Body
Klänning
Plisserad kjol
Kavaj
Skjorta
Pullover
Väska
Klänning
Kofta
Ankelboots
Väst
Kjol
Klännning
Kjol
Pälsjacka
Tröja
Skjorta
Kavaj
Klänning
Cardigan
Topp
Byxor
Plisserad kjol
Kappa
Linne
Bag
Kjol
Skjorta
Kavaj
Pullover
Slipover
Slipover vit
Kofta
Kavaj
Tröja
Kjol
Tröja
Linne
Kavaj
Kavaj
Väska
Kjol
Klänning
Kavaj
Blus
Boots
Väska
Kofta
T-shirt
Pullover
Väska
Kofta
Skjorta
Klänning
Cape
Slacks
Väska
Satinkjol
Väska
T-shirt
Linne
Stickad klänning
Väska
Kofta
Väska
Kavaj

Passar inte in

Hej fina. Vilken dag detta har varit! Jag hade mitt första säljmöte idag, alltså ett möte som jag själv anordnade och där jag presenterade en av våra produkter. Hade en kollega med mig vilket var skönt så kunde han lägga till lite info och berätta om våra case och så men jag visade min egen presentation och hade bokat in mötet själv. Det får jag vara stolt över även om jag tycker att jag kunde ha gjort själva presentationen bättre. Jag är bra på att vara självkritisk.

Något jag ofta stöter på i möten är att de jag träffar ofta ser och berättar om hur förvånade de är att se mig, en ”ung” kvinna, i logistikbranschen. De tror ofta att de ska träffa en äldre man eller möjligtvis äldre kvinna i femtioårsåldern typ. Passar nog inte riktigt in i bilden varken till utseende bakgrund. Men sådant får man ju försöka ignorera och bli mer bekväm med med tiden? ?.

Nu ska jag se Bachalor och äta pasta. Carl är på volleyboll 🙂 Ha en fin kväll!

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?