Annons: Shoppa min stil

Cardigan
Slipover
Väska
Cardigan
Kofta
Kjol
Byxor
Tröja
Kappa
Klänning
Kavaj
Kavaj
Plisserad kjol
Slingbacks
Skjorta
Pullover
Tröja
Kappa
Kappa
Svarta jeans
Blus
T-shirt
Väska
Kavaj
Vit blus
Kavaj
Kofta
Kofta
Klänning
Basker
Väska
Knytblus
Kappa
Manolo Blahnik
Väska
Väska
Kjol
T-shirt
T-shirt
T-shirt
Klänning
Stövel
Kofta
Kavaj
Blus
T-shirt
Väska
Ankelboots
Byxor
Skinnkjol
T-shirt
Grön klänning
Plisserad kjol
Väska
Pullover
Blus
Klänning
Klänning
Väska
Klänning
Väst
Kjol
Klänning
Kofta
Klänning
Klänning
Kappa
Klänning
Kappa
Kjol
Kofta
Skjorta
Klännning
Skjorta
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kjol
Bag
Skjorta
T-shirt
Väska
Satinkjol
Grå kavaj
Linne
Väska
Klänning
Skjorta
Jeansjacka
Pullover
Kofta
Väska
Kofta
Knytblus
Blå klänning
Cape
Stickad klänning
Väska
Tröja
Rosa kostymbyxor
Kjol
Väska
Väska
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Boots
Sandaler
Kavaj
Pullover
Kofta
Kofta
Halsduk
Kavaj
Skjorta
Kofta
Pälsjacka
Klänning
Väska
T-shirt
Kjol
Väska
Skjorta
Klänning
Linne
Skjortklänning
Väska
Kofta
Klänning
Linne med spets
Kofta
Kavaj
Slacks
Klännning
Byxor
Byxor
T-shirt
T-shirt
Klänning
Kavaj
Kjol
Klänning
Jeans
Linne
Klänning
Väska
Skjorta
Knytblus
Kostymbyxa
Kofta
Sneakers
Satinkjol
Kofta
77   385
95   534
72   471
79   377
75   329

Passar inte in

Hej fina. Vilken dag detta har varit! Jag hade mitt första säljmöte idag, alltså ett möte som jag själv anordnade och där jag presenterade en av våra produkter. Hade en kollega med mig vilket var skönt så kunde han lägga till lite info och berätta om våra case och så men jag visade min egen presentation och hade bokat in mötet själv. Det får jag vara stolt över även om jag tycker att jag kunde ha gjort själva presentationen bättre. Jag är bra på att vara självkritisk.

Något jag ofta stöter på i möten är att de jag träffar ofta ser och berättar om hur förvånade de är att se mig, en “ung” kvinna, i logistikbranschen. De tror ofta att de ska träffa en äldre man eller möjligtvis äldre kvinna i femtioårsåldern typ. Passar nog inte riktigt in i bilden varken till utseende bakgrund. Men sådant får man ju försöka ignorera och bli mer bekväm med med tiden? ?.

Nu ska jag se Bachalor och äta pasta. Carl är på volleyboll 🙂 Ha en fin kväll!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?