Annons: Shoppa min stil

Väska
Tröja
Kofta
T-shirt
Skjorta
Klänning
T-shirt
Slacks
Halsduk
Knytblus
Klännning
Linne
Kappa
Manolo Blahnik
Skjortklänning
Väska
Linne
Kappa
Kofta
Skjorta
Kostymbyxa
Gucciskärp
Väska
Väska
Slingbacks
Kappa
Kofta
Tyllkjol
Svarta jeans
Kavaj
Väska
Pullover
T-shirt
Sandaler
Väska
Klänning
Pullover
Kofta
Kjol
Väska
Slipover
Väska
Klänning
Knytblus
Kappa
Kavaj
Grön klänning
Byxor
Skjorta
Kavaj
Kappa
Kavaj
Jeans
Klänning
Kofta
T-shirt
Klänning
Grå kavaj
Kofta
Stövel
Kavaj
Kavaj
Väska
Kofta
Väska
Kavaj
Topp
Kavaj
Kavaj
Byxor
Cardigan
Linne
Kofta
Klänning
Plisserad kjol
Byxor
Blus
Väska
Blus
Klänning
Kappa
Satinkjol
Slipover
Cardigan
T-shirt
Kjol
Stickad klänning
Klänning
Skjorta
Sneakers
Slipover
T-shirt
T-shirt
Väska
Vit blus
Slipover vit
Pullover
Klänning
Klänning
Kofta
T-shirt
Klänning
Väst
Klänning
Skjorta
Kavaj
Tröja
Tröja
Klänning
Klänning
Klänning
Bag
Knytblus
Blå knytblus
Linne med spets
Kavaj
Plisserad kjol
Klänning
Kjol
Kjol
Klänning
Body
Klänning
Skinnkjol
Klänning
Kavaj
Kofta
T-shirt
Boots
Blus
Klänning
Basker
Klänning
Väska
Kjol
Väska
Pullover
Kofta
Ankelboots
Kappa
Kofta
Kofta
Skjorta
Byxor
Skjorta
Kjol
Kofta
Cape
Kavaj
Väska
Kavaj
Väska
Kavaj
Pälsjacka
Cape
Skjorta
Väska
Blå klänning
Klännning
Skjorta
Satinkjol
Klänning
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Väska
Kjol
Kavaj
Kjol
Klänning
Stickad klänning
Slipover
Blus
Kavaj
Kjol
Kofta

Passar inte in

Hej fina. Vilken dag detta har varit! Jag hade mitt första säljmöte idag, alltså ett möte som jag själv anordnade och där jag presenterade en av våra produkter. Hade en kollega med mig vilket var skönt så kunde han lägga till lite info och berätta om våra case och så men jag visade min egen presentation och hade bokat in mötet själv. Det får jag vara stolt över även om jag tycker att jag kunde ha gjort själva presentationen bättre. Jag är bra på att vara självkritisk.

Något jag ofta stöter på i möten är att de jag träffar ofta ser och berättar om hur förvånade de är att se mig, en “ung” kvinna, i logistikbranschen. De tror ofta att de ska träffa en äldre man eller möjligtvis äldre kvinna i femtioårsåldern typ. Passar nog inte riktigt in i bilden varken till utseende bakgrund. Men sådant får man ju försöka ignorera och bli mer bekväm med med tiden? ?.

Nu ska jag se Bachalor och äta pasta. Carl är på volleyboll 🙂 Ha en fin kväll!

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?