Annons: Shoppa min stil

Stickad klänning
Skjorta
Klänning
Skjorta
Väska
Skjorta
Slingbacks
Kappa
Klänning
Klänning
Väska
T-shirt
Pullover
T-shirt
Kofta
Linne
Jacka
Pullover
Kjol
Kofta
Väska
Väska
Boots
Halsduk
Kjol
Tröja
Satinkjol
Väska
Slacks
Klänning
Väska
Grå kavaj
Klännning
Kofta
Klänning
Pullover
Klänning
örhängen
Byxor
Skjorta
Klänning
Skinnkjol
Jeans
Väst
Stövel
Kjol
Pullover
Kofta
Ankelboots
Kofta
Klänning
Kappa
Basker
T-shirt
Skjorta
Bag
Tröja
Kavaj
Pälsjacka
Väska
Klänning
Knytblus
Väska
Kjol
Klänning
Kavaj
Skjorta
Kappa
Kofta
Kavaj
Kappa
Kofta
Sneakers
Kofta
Kjol
Knytblus
Linne
Väska
Kavaj
Väska
Linne
Kavaj
Kappa
T-shirt
Blus
Väska
Klänning
Kofta
Knytblus
Byxor
Halsduk
Väska
Byxor
Klänning
Kavaj
Jacka
Cardigan
Skjortklänning
Klänning
Vit blus
Kappa
Blus
Klänning
Skjorta
Klänning
Väska
T-shirt
Kavaj
Kappa
Väska
Kostymbyxa
Skjorta
Väska
Kavaj
Kofta
Klänning
Kavaj
T-shirt
Kjol
Kavaj
Kofta
Blus
Byxor
Kofta
Kavaj
Cape
Slipover
Kofta
Klännning
Kjol
Tröja
T-shirt
Kavaj
Klänning
Klänning
Väska
Rosa kostymbyxor
Klänning
Kofta
Blus
Klänning
Väska
Väska
Väska
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kavaj
31   246
41   386
41   475
44   477
50   394

Passar inte in

Hej fina. Vilken dag detta har varit! Jag hade mitt första säljmöte idag, alltså ett möte som jag själv anordnade och där jag presenterade en av våra produkter. Hade en kollega med mig vilket var skönt så kunde han lägga till lite info och berätta om våra case och så men jag visade min egen presentation och hade bokat in mötet själv. Det får jag vara stolt över även om jag tycker att jag kunde ha gjort själva presentationen bättre. Jag är bra på att vara självkritisk.

Något jag ofta stöter på i möten är att de jag träffar ofta ser och berättar om hur förvånade de är att se mig, en “ung” kvinna, i logistikbranschen. De tror ofta att de ska träffa en äldre man eller möjligtvis äldre kvinna i femtioårsåldern typ. Passar nog inte riktigt in i bilden varken till utseende bakgrund. Men sådant får man ju försöka ignorera och bli mer bekväm med med tiden? ?.

Nu ska jag se Bachalor och äta pasta. Carl är på volleyboll 🙂 Ha en fin kväll!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?