Annons: Shoppa min stil

Blus
Skjorta
Klänning
Gucciskärp
Klänning
Kavaj
Kjol
Klänning
Kappa
Blus
Skjorta
Klänning
Gucciskärp
Klänning
Kavaj
Kjol
Klänning
Kappa
41   273
40   287
81   368
51   389
58   328

Vardagsrasismen

Hej fina. Jag känner mig förkyld, liksom tung i kroppen och snuvig. Hoppas det går över snart och inte blir värre. Igår hade vi en trevlig middag här hemma och sedan såg vi Soran Ismails dokumentär om den svenska rasismen och framför allt vardagsrasismen.

Oavsett vad han nu är anklagad för lyfter han ju och visar viktiga och hemska saker som sker i Sverige varje dag. Jag tror och hoppas verkligen att jag inte på något sätt är en del av vardagsrasismen i vårt land. Han gjorde lite olika experiment för att se hur människor blev olika behandlade på grund av hudfärg. Så hemskt att se.

Nu kaffe innan jobb. Ha en underbar dag! En bild från i somras nedan. Saknar solen och värmen! ❤️

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?