Annons: Shoppa min stil

Ankelboots
Pullover
Klänning
Cardigan
Kjol
Klänning
Väska
Klännning
Klänning
Linne
Kavaj
Byxor
Linne
Jeans
Kavaj
Kavaj
Väska
Väska
44   457
47   493
40   574
59   642
79   606

The Internship och god lördagsmiddag

Hej fina. Igår var vi riktigt sega och på kvällen valde vi att vara hemma och äta räkor och se film. Vi såg filmen The Internship med Anne Hathaway och Robert DeNiro i huvudrollerna. Alltså vilken bra film, en riktig feel goodfilm som jag verkligen rekommenderar ❤️. Grät mig igenom många scener för de var så fina.

Idag tänkte jag gå till gymmet och köra crosstrainer en timme. Känns bra att jag är pepp på träningen igen. Borde definiera något mål men det får komma när rutinen satt sig ordentligt ?.

Ha en underbar söndag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?