Annons: Shoppa min stil

Väska
Kavaj
Ankelboots
Linne
Jeans
Byxor
Pullover
Linne
Kavaj
Väska
Kavaj
Kjol
Klänning
Klänning
Cardigan
Klänning
Väska
Klännning
27   164
45   366
39   479
59   629
79   596

Dagens träning

Hej fina. Idag tog jag mig till gymmet och körde 45 minuter träning på crosstrainer. Kändes bra!:) Jag vill träna åtminstone tre dagar i veckan och tänker ta mig till gymmet måndagar, torsdagar och söndagar. Om det inte kommer events och andra sociala aktiviteter emellan ?.

Nu väntar jag på att Carl och Mattias ska komma hit. Vi tänkte laga renskav ikväll. Fick renkött av mamma och pappa för en tid sedan och det är alltid roligt att bjuda på. Renskav är ju sjukt gott så jag ser verkligen fram emot kvällens middag.

Nu ska jag plocka undan lite här. Hoppas ni har en härlig söndag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?