Annons: Shoppa min stil

Klänning
Cardigan
Linne
Kavaj
Pullover
Väska
Ankelboots
Klännning
Linne
Kjol
Jeans
Väska
Kavaj
Väska
Kavaj
Byxor
Klänning
Klänning
25   330
79   518
48   537
40   606
59   666

Förvånad!

God morgon fina. Carl kom hem klockan fyra inatt så idag har vi varit lite segstartade! Blev något förvånad när jag såg att han tagit med sig en massa ris a la Malta hem från julfesten, typ en hel plåt – ingen av oss gillar ju det ?. Lär ju inte ha varit så lätt att ha med det på tåget över bron heller! Han fick äta en del till frukost. Resten slänger vi.

Idag ska vi gå och handla och kanske spana in reorna i stan. Vi får även besök av Mattias den här helgen så måste nog röja lite här hemma också. Får se vad vi hittar på ikväll. Nu ska vi nog ta tag i den här dagen.

Ha en underbar lördag! ❤️

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?