Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Kjol
Byxor
Topp
Skjorta
Slacks
Väska
Klänning
Väska
Linne med spets
Gucciskärp
Klänning
Väska
Sneakers
Väska
Kofta
Slipover
Blus
Klänning
Kofta
Klänning
T-shirt
T-shirt
Linne
Stickad klänning
Klänning
Kavaj
Slipover
Kofta
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Plisserad kjol
T-shirt
Klänning
Klänning
Tröja
Kofta
Klänning
Skjorta
Väska
Kavaj
Cardigan
T-shirt
Klännning
Kappa
Knytblus
Cardigan
Kappa
Kjol
Väska
Klänning
Tröja
Väska
Kostymbyxa
Svarta jeans
Kavaj
Satinkjol
Knytblus
Linne
Knytblus
Väska
Kappa
Kofta
Sandaler
Väska
Ankelboots
Blus
Kavaj
Blå knytblus
Jeans
Väst
Kavaj
Vit blus
Väska
Klänning
Klänning
Klänning
Slingbacks
Kjol
Väska
Klänning
T-shirt
Väska
Kavaj
Grå kavaj
Klänning
Väska
Skjorta
Stickad klänning
Kjol
Skjorta
Kofta
Klänning
Skjortklänning
Kofta
Bag
Pullover
Väska
Grön klänning
Byxor
Kappa
Kjol
Satinkjol
Väska
Kofta
Tröja
Slipover
Kavaj
Pälsjacka
Klänning
Blus
Pullover
Skjorta
T-shirt
Skjorta
Väska
Kavaj
Klännning
Klänning
Stövel
Klänning
Byxor
Kjol
Kofta
Klänning
Klänning
Kappa
Klänning
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Skinnkjol
Klänning
Slipover vit
Kofta
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Pullover
Cape
Pullover
Skjorta
Kavaj
Slipover
Plisserad kjol
Kappa
Kappa
T-shirt
Basker
Kofta
Kofta
Cape
Linne
Kavaj
Kjol
Blus
Väska
Kofta
T-shirt
Blå klänning
Halsduk
Body
Klänning
Boots
Manolo Blahnik
T-shirt
Kjol
Väska
Kofta
Kavaj
Kofta
Kjol

Något jag är stolt över

Hej fina. Jag älskar när Facebook påminner en om händelser som inträffade för flera år sedan. Idag dök det upp en bild från gymnasiet som jag blev jätteglad över att se. Jag och min kompis Sandra läste en kurs där vi fick starta ett UF-företag. Jag vet inte hur det gick till men vi kom på att vi skulle göra en kokbok där kända Hälsingeprofiler skulle få vara med och tipsa om sina favoritrecept. En del av vinsten skulle även skänkas till Rädda Barnen.

Minns att vår lärare hade svårt för oss. Hon var skeptisk till idén och trodde inte att vi skulle få med oss några kändisar och allra minst hinna med allt under kursens gång. Vi ville verkligen bevisa hur fel hon hade!

Det hela tog sin tid såklart. Tryckeri kunde vi fixa via min mammas kontakter (hon är journalist och kunde även hjälpa oss med skrivandet) och pappa kunde hjälpa oss med bokföringsprogram. Ena kändisen efter den andra tackade ja (förutom Tomas Brolin som tydligen var för upptagen enligt hans typ manager) och de började skicka in sina recept. Kändisarna som var med var Lill-babs, André Myhrer, Pamela Andersson, Robin Olofsson, Jörgen Brink, Emma Engstrand, Ernst Bolldén, Patrik Flodin, Anders Södergren och Östen Eriksson.

Läraren trodde inte att vi skulle fixa det och började hota med att vi inte skulle få något betyg om boken inte blev klar snart när ungefär halva kursen hade gått. Hon nöjde sig inte med att se våra utkast. Vi lät dock inte det stoppa oss utan vi fortsatte skriva boken och hann trycka 100 exemplar och sälja slut på dem innan kursen var slut. Efter kursen fick vi även trycka fler då Turistbyrån ville sälja den :).

Det bästa av allt är att vi hört att vår lärare som var så kritisk nu tio är senare fortfarande använder vår affärsidé som ett bra exempel och inspiration i kursen och visar upp kokboken i klasserna. Så det kan bli ?.

Jag är verkligen stolt över min och Sandras kokbok! ❤️

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?