Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Kavaj
Väska
Kjol
Väska
Kavaj
Linne
Klänning
Klänning
Klänning
Kappa
Kjol
Klänning
Slingbacks
Kofta
Kjol
Gucciskärp
Linne med spets
Klänning
Slipover
Skjorta
T-shirt
T-shirt
Klänning
tröja
Knytblus
Kavaj
Väska
Kappa
Blus
Kavaj
Väska
Kofta
Kappa
Knytblus
Kostymbyxa
Väska
Kofta
Kofta
Grön klänning
Linne
Tweedkavaj
Svarta jeans
Pälsjacka
Blus
Kavaj
Klänning
Satinkjol
Väska
T-shirt
Kofta
Tweedklänning
Knytblus
Kavaj
Tröja
Kavaj
Pullover
Blus
T-shirt
Blå knytblus
Kappa
Kjol
Satinkjol
Kjol
Tröja
Väska
Sneakers
Klänning
Kofta
Kjol
Kofta
Väska
Basker
Pullover
T-shirt
Ankelboots
Klänning
Kofta
klänning
Kofta
T-shirt
Jeans
Stövel
Klänning
Byxor
Topp
Kavaj
Jacka
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kjol
Väska
Blus
Tröja
Kjol
Stickad klänning
Klänning
Klänning
T-shirt
Kappa
Kavaj
Linne
Väska
Halsduk
Kappa
Bag
Kjol
Linne
Knytblus
Tröja
Klänning
Boots
Kavaj
Body
Kjol
Kofta
Byxor
Kjol
Stickad klänning
Klänning
Skjorta
Pullover
Väska
Blus
Klänning
Blå klänning
Skjorta
Skjorta
Kavaj
Slacks
Trench coat
Klännning
Pullover
Väska
Kavaj
Topp
Kavaj
Väska
Grå kavaj
tröja
Kofta
Klänning
Skjorta
Skjorta
Plisserad kjol
Skinnkjol
Sandaler
Klänning
Skjorta
Skjorta
Kofta
T-shirt
Skjortklänning
Klännning
Linne
Väst
Klänning
Kofta
Väska
Slipover
Tröja
Slipover vit
Plisserad kjol
Kofta
T-shirt
Slipover
Cardigan
Klänning
Knytblus
Kofta
Klänning
Byxor
Manolo Blahnik
Byxor
Kappa
Cape
Kjol
Klänning
Väska
Kofta
Kavaj
Cape
Kappa
Kavaj
Skjorta
Vit blus
Väska
Klänning
Cardigan
Väska
Slipover
Rosa kostymbyxor
Väska

Något jag är stolt över

Hej fina. Jag älskar när Facebook påminner en om händelser som inträffade för flera år sedan. Idag dök det upp en bild från gymnasiet som jag blev jätteglad över att se. Jag och min kompis Sandra läste en kurs där vi fick starta ett UF-företag. Jag vet inte hur det gick till men vi kom på att vi skulle göra en kokbok där kända Hälsingeprofiler skulle få vara med och tipsa om sina favoritrecept. En del av vinsten skulle även skänkas till Rädda Barnen.

Minns att vår lärare hade svårt för oss. Hon var skeptisk till idén och trodde inte att vi skulle få med oss några kändisar och allra minst hinna med allt under kursens gång. Vi ville verkligen bevisa hur fel hon hade!

Det hela tog sin tid såklart. Tryckeri kunde vi fixa via min mammas kontakter (hon är journalist och kunde även hjälpa oss med skrivandet) och pappa kunde hjälpa oss med bokföringsprogram. Ena kändisen efter den andra tackade ja (förutom Tomas Brolin som tydligen var för upptagen enligt hans typ manager) och de började skicka in sina recept. Kändisarna som var med var Lill-babs, André Myhrer, Pamela Andersson, Robin Olofsson, Jörgen Brink, Emma Engstrand, Ernst Bolldén, Patrik Flodin, Anders Södergren och Östen Eriksson.

Läraren trodde inte att vi skulle fixa det och började hota med att vi inte skulle få något betyg om boken inte blev klar snart när ungefär halva kursen hade gått. Hon nöjde sig inte med att se våra utkast. Vi lät dock inte det stoppa oss utan vi fortsatte skriva boken och hann trycka 100 exemplar och sälja slut på dem innan kursen var slut. Efter kursen fick vi även trycka fler då Turistbyrån ville sälja den :).

Det bästa av allt är att vi hört att vår lärare som var så kritisk nu tio är senare fortfarande använder vår affärsidé som ett bra exempel och inspiration i kursen och visar upp kokboken i klasserna. Så det kan bli ?.

Jag är verkligen stolt över min och Sandras kokbok! ❤️

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?