Annons: Shoppa min stil

Kofta
Grå kavaj
Kjol
Klänning
Väst
Väska
Steamer
Kjol
Klänning
Bag
Kavaj
Spegel
Sneakers
Stövel
Kavaj
Klänning
Kofta
Boots
Kofta
Jeans
Klännning
Stenströms cardigan
T-shirt
Väska
Klänning
Blus
Cape
Stickad klänning
Rosa kostymbyxor
Pälsjacka
T-shirt
Jacka
Blus
Väska
Klänning
Linne
Väska
Skjorta
Ankelboots
Klänning
Satinkjol
Kjol
Väska
Kofta
Väska
Väska
Kavaj
Jacka
Klänning
Skjorta
Väska
Skjortklänning
Kavaj
Kappa
Kostymbyxa
Skjorta
Skjorta
Kavaj
Byxor
Kjol
Väska
Tröja
Klänning
Skinnkjol
Skjorta
Slacks
Kjol
Kavaj
Väska
Väska
Kappa
Pullover
Väska
Pullover
Moschino väska
Kofta
Louis Vuitton väska
T-shirt
Klänning
Kånken
Klänning
Väska
Kavaj
Byxor
Väska
Tröja
Klännning
Väska
Kappa
Pullover
Basker
Linne
Kofta
Skjorta
Väska
Linne
Kofta
Klänning
Cardigan
Kavaj
Kappa
T-shirt
Byxor
örhängen
Klänning
Klänning
Kavaj
Kavaj
Väska
Kofta
Slipover
Byxor
Kavaj
Kjol
Tröja
Skjorta
T-shirt
Klänning
Kofta
Halsduk
Tory Burch
Kavaj
Halsduk
Knytblus
Knytblus
Skjorta
Knytblus
Kofta
Kofta
Klänning
Klänning
Kofta
Vit blus
Kappa
T-shirt
Kofta
Klänning
Väska
Kavaj
Kavaj
Blus
Klänning
Slingbacks
Kjol
Kofta
Blus
Pullover
Klänning
Kavaj
T-shirt
Ganni diadem
Kappa
T-shirt
Klänning
Kappa
Väska
Klänning
33   321
45   345
63   432
44   437
60   363

Något jag är stolt över

Hej fina. Jag älskar när Facebook påminner en om händelser som inträffade för flera år sedan. Idag dök det upp en bild från gymnasiet som jag blev jätteglad över att se. Jag och min kompis Sandra läste en kurs där vi fick starta ett UF-företag. Jag vet inte hur det gick till men vi kom på att vi skulle göra en kokbok där kända Hälsingeprofiler skulle få vara med och tipsa om sina favoritrecept. En del av vinsten skulle även skänkas till Rädda Barnen.

Minns att vår lärare hade svårt för oss. Hon var skeptisk till idén och trodde inte att vi skulle få med oss några kändisar och allra minst hinna med allt under kursens gång. Vi ville verkligen bevisa hur fel hon hade!

Det hela tog sin tid såklart. Tryckeri kunde vi fixa via min mammas kontakter (hon är journalist och kunde även hjälpa oss med skrivandet) och pappa kunde hjälpa oss med bokföringsprogram. Ena kändisen efter den andra tackade ja (förutom Tomas Brolin som tydligen var för upptagen enligt hans typ manager) och de började skicka in sina recept. Kändisarna som var med var Lill-babs, André Myhrer, Pamela Andersson, Robin Olofsson, Jörgen Brink, Emma Engstrand, Ernst Bolldén, Patrik Flodin, Anders Södergren och Östen Eriksson.

Läraren trodde inte att vi skulle fixa det och började hota med att vi inte skulle få något betyg om boken inte blev klar snart när ungefär halva kursen hade gått. Hon nöjde sig inte med att se våra utkast. Vi lät dock inte det stoppa oss utan vi fortsatte skriva boken och hann trycka 100 exemplar och sälja slut på dem innan kursen var slut. Efter kursen fick vi även trycka fler då Turistbyrån ville sälja den :).

Det bästa av allt är att vi hört att vår lärare som var så kritisk nu tio är senare fortfarande använder vår affärsidé som ett bra exempel och inspiration i kursen och visar upp kokboken i klasserna. Så det kan bli ?.

Jag är verkligen stolt över min och Sandras kokbok! ❤️

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?