Annons: Shoppa min stil

Kjol
Slingbacks
Stickad klänning
Kofta
Klänning
Blus
Kjol
Klänning
Kavaj
Jeans
Pullover
Linne med spets
Kavaj
Kofta
Kappa
Kjol
Väska
Kofta
Pullover
Linne
Kappa
Klänning
Kavaj
Kofta
T-shirt
Tröja
Skinnkjol
Kjol
Tröja
Kjol
Kavaj
Klänning
Kavaj
Väska
Klännning
Väska
Klänning
Skjorta
Blå knytblus
Kappa
Klänning
Byxor
Byxor
Body
Klänning
Cardigan
Kjol
Pullover
Kjol
Knytblus
Sneakers
Kavaj
Klänning
Kofta
Kavaj
Kofta
Kavaj
Satinkjol
Kavaj
Linne
Basker
Kjol
Boots
Kostymbyxa
Klänning
Klänning
Väst
T-shirt
Blus
Klänning
Klänning
Kavaj
Cardigan
Väska
Kappa
Knytblus
Skjorta
Väska
Väska
Pälsjacka
Väska
Kofta
Väska
Skjorta
Kofta
Skjorta
Väska
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Satinkjol
Vit blus
Bag
Kavaj
Kofta
Plisserad kjol
Väska
Skjorta
Pullover
Knytblus
Kavaj
Cape
Ankelboots
Slacks
Kofta
Slipover
Stövel
T-shirt
Kofta
Klänning
Kavaj
Kappa
Blus
Slipover
Kofta
Byxor
Slipover
Stickad klänning
Halsduk
T-shirt
Kofta
Svarta jeans
T-shirt
Kavaj
Klänning
Tyllkjol
Klänning
Slipover
Klänning
T-shirt
Väska
Skjorta
Blus
Klänning
Linne
Slipover vit
Topp
Kavaj
Väska
Grön klänning
Kofta
Väska
Cape
Klännning
Väska
Väska
Skjorta
Klänning
Skjortklänning
Byxor
Klänning
Klänning
Kappa
Sandaler
Klänning
Kofta
Kavaj
Kappa
Klänning
Skjorta
Kjol
T-shirt
Grå kavaj
Gucciskärp
Blå klänning
Tröja
Klänning
T-shirt
Skjorta
Plisserad kjol
T-shirt
Manolo Blahnik
Väska
Väska
T-shirt
Väska

Något jag är stolt över

Hej fina. Jag älskar när Facebook påminner en om händelser som inträffade för flera år sedan. Idag dök det upp en bild från gymnasiet som jag blev jätteglad över att se. Jag och min kompis Sandra läste en kurs där vi fick starta ett UF-företag. Jag vet inte hur det gick till men vi kom på att vi skulle göra en kokbok där kända Hälsingeprofiler skulle få vara med och tipsa om sina favoritrecept. En del av vinsten skulle även skänkas till Rädda Barnen.

Minns att vår lärare hade svårt för oss. Hon var skeptisk till idén och trodde inte att vi skulle få med oss några kändisar och allra minst hinna med allt under kursens gång. Vi ville verkligen bevisa hur fel hon hade!

Det hela tog sin tid såklart. Tryckeri kunde vi fixa via min mammas kontakter (hon är journalist och kunde även hjälpa oss med skrivandet) och pappa kunde hjälpa oss med bokföringsprogram. Ena kändisen efter den andra tackade ja (förutom Tomas Brolin som tydligen var för upptagen enligt hans typ manager) och de började skicka in sina recept. Kändisarna som var med var Lill-babs, André Myhrer, Pamela Andersson, Robin Olofsson, Jörgen Brink, Emma Engstrand, Ernst Bolldén, Patrik Flodin, Anders Södergren och Östen Eriksson.

Läraren trodde inte att vi skulle fixa det och började hota med att vi inte skulle få något betyg om boken inte blev klar snart när ungefär halva kursen hade gått. Hon nöjde sig inte med att se våra utkast. Vi lät dock inte det stoppa oss utan vi fortsatte skriva boken och hann trycka 100 exemplar och sälja slut på dem innan kursen var slut. Efter kursen fick vi även trycka fler då Turistbyrån ville sälja den :).

Det bästa av allt är att vi hört att vår lärare som var så kritisk nu tio är senare fortfarande använder vår affärsidé som ett bra exempel och inspiration i kursen och visar upp kokboken i klasserna. Så det kan bli ?.

Jag är verkligen stolt över min och Sandras kokbok! ❤️

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?