Annons: Shoppa min stil

Klänning
Knytblus
Satinkjol
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kavaj
Väska
Kjol
Klänning
Kostymbyxa
Kavaj
Stickad klänning
Klänning
Byxor
Kofta
Topp
Klänning
Kofta
Klänning
klänning
Kjol
Väska
Tröja
T-shirt
Klänning
Grå kavaj
Klänning
Kappa
T-shirt
Slacks
T-shirt
Blå knytblus
Kavaj
Kavaj
Väska
Klänning
Klänning
Klänning
Vit blus
Kavaj
Kjol
Kappa
Klänning
Kavaj
Skjorta
Kappa
Byxor
Kavaj
Kofta
Väska
Knytblus
Kjol
Jeans
Trench coat
Väska
Kappa
tröja
Kappa
Jacka
Linne
T-shirt
Blus
Plisserad kjol
T-shirt
Skjortklänning
Klänning
Klänning
Kavaj
Kofta
Kappa
Basker
Skjorta
Kavaj
Kjol
Kjol
Klännning
Klänning
Klänning
Väska
Kjol
Väst
Cardigan
Väska
Kavaj
Kavaj
Tröja
Stövel
Klännning
Blus
Skjorta
Ankelboots
Väska
Svarta jeans
Slipover
Byxor
Kofta
Väska
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Cape
Skjorta
Sneakers
Kofta
Klänning
Väska
Body
Kappa
Skjorta
Blus
Plisserad kjol
Byxor
Klänning
Klänning
Slipover
Väska
T-shirt
Väska
Väska
Sandaler
Cardigan
Linne
Skjorta
Kjol
T-shirt
Slipover vit
Grön klänning
Klänning
Pullover
Knytblus
Kjol
Kofta
Skjorta
Väska
Stickad klänning
Blus
Kavaj
Linne med spets
Väska
Kjol
Klänning
Skjorta
Pullover
Kappa
Linne
Slipover
Kofta
Kavaj
Kofta
Kavaj
Pälsjacka
Väska
Boots
Slingbacks
Klänning
Kofta
T-shirt
Kofta
Knytblus
Blus
Kofta
Cape
Gucciskärp
Kjol
Väska
Skinnkjol
Tröja
T-shirt
Kofta
tröja
Pullover
Satinkjol
Tweedklänning
Halsduk
Klänning
Knytblus
Blå klänning
Väska
Kjol
Kofta
Slipover
Kofta
Tröja
Bag
Topp
T-shirt
Tweedkavaj
Skjorta
Pullover
Manolo Blahnik
Tröja
Linne
Kofta
Linne

Något jag är stolt över

Hej fina. Jag älskar när Facebook påminner en om händelser som inträffade för flera år sedan. Idag dök det upp en bild från gymnasiet som jag blev jätteglad över att se. Jag och min kompis Sandra läste en kurs där vi fick starta ett UF-företag. Jag vet inte hur det gick till men vi kom på att vi skulle göra en kokbok där kända Hälsingeprofiler skulle få vara med och tipsa om sina favoritrecept. En del av vinsten skulle även skänkas till Rädda Barnen.

Minns att vår lärare hade svårt för oss. Hon var skeptisk till idén och trodde inte att vi skulle få med oss några kändisar och allra minst hinna med allt under kursens gång. Vi ville verkligen bevisa hur fel hon hade!

Det hela tog sin tid såklart. Tryckeri kunde vi fixa via min mammas kontakter (hon är journalist och kunde även hjälpa oss med skrivandet) och pappa kunde hjälpa oss med bokföringsprogram. Ena kändisen efter den andra tackade ja (förutom Tomas Brolin som tydligen var för upptagen enligt hans typ manager) och de började skicka in sina recept. Kändisarna som var med var Lill-babs, André Myhrer, Pamela Andersson, Robin Olofsson, Jörgen Brink, Emma Engstrand, Ernst Bolldén, Patrik Flodin, Anders Södergren och Östen Eriksson.

Läraren trodde inte att vi skulle fixa det och började hota med att vi inte skulle få något betyg om boken inte blev klar snart när ungefär halva kursen hade gått. Hon nöjde sig inte med att se våra utkast. Vi lät dock inte det stoppa oss utan vi fortsatte skriva boken och hann trycka 100 exemplar och sälja slut på dem innan kursen var slut. Efter kursen fick vi även trycka fler då Turistbyrån ville sälja den :).

Det bästa av allt är att vi hört att vår lärare som var så kritisk nu tio är senare fortfarande använder vår affärsidé som ett bra exempel och inspiration i kursen och visar upp kokboken i klasserna. Så det kan bli ?.

Jag är verkligen stolt över min och Sandras kokbok! ❤️

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?