Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Väska
Sneakers
Väska
Kofta
Skjorta
Väska
Kappa
Rosa kostymbyxor
Väska
Klännning
Väska
Cape
Klänning
Väska
Knytblus
Kavaj
Kavaj
Pullover
Knytblus
Kofta
Kofta
Väska
Pullover
Kofta
Kappa
Skjorta
Kofta
Kavaj
Kavaj
Väska
Klänning
Cardigan
Skjorta
Knytblus
Tröja
Grå kavaj
Skjorta
Väska
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kofta
Kappa
Tröja
T-shirt
Kofta
Skjortklänning
T-shirt
Manolo Blahnik
Kostymbyxa
Kappa
Slacks
T-shirt
Kofta
Klännning
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kofta
T-shirt
Stövel
Kjol
Klänning
T-shirt
Väska
Tröja
Klänning
Klänning
Klänning
Kavaj
Basker
Kavaj
Pullover
Väska
Kavaj
Byxor
Skinnkjol
Klänning
Klänning
Kappa
Klänning
Boots
Blus
Väska
Väska
Kavaj
Satinkjol
Kjol
Jeans
Kofta
Pälsjacka
T-shirt
Pullover
Byxor
Kofta
Klänning
Vit blus
Kofta
Halsduk
Kavaj
Kappa
Kofta
Linne
Blus
Slipover
Klänning
Klänning
Byxor
Byxor
Stickad klänning
Väska
Kjol
Linne
Klänning
Väska
T-shirt
Väska
Kjol
Kjol
Ankelboots
Skjorta
Väst
Väska
Väska
T-shirt
Kofta
Skjorta
Linne
Bag
Klänning
Slingbacks
Kjol
Skjorta
Kavaj
Kjol
Blus
Skjorta
53   306
108   358
70   445
90   473
68   594

Något jag är stolt över

Hej fina. Jag älskar när Facebook påminner en om händelser som inträffade för flera år sedan. Idag dök det upp en bild från gymnasiet som jag blev jätteglad över att se. Jag och min kompis Sandra läste en kurs där vi fick starta ett UF-företag. Jag vet inte hur det gick till men vi kom på att vi skulle göra en kokbok där kända Hälsingeprofiler skulle få vara med och tipsa om sina favoritrecept. En del av vinsten skulle även skänkas till Rädda Barnen.

Minns att vår lärare hade svårt för oss. Hon var skeptisk till idén och trodde inte att vi skulle få med oss några kändisar och allra minst hinna med allt under kursens gång. Vi ville verkligen bevisa hur fel hon hade!

Det hela tog sin tid såklart. Tryckeri kunde vi fixa via min mammas kontakter (hon är journalist och kunde även hjälpa oss med skrivandet) och pappa kunde hjälpa oss med bokföringsprogram. Ena kändisen efter den andra tackade ja (förutom Tomas Brolin som tydligen var för upptagen enligt hans typ manager) och de började skicka in sina recept. Kändisarna som var med var Lill-babs, André Myhrer, Pamela Andersson, Robin Olofsson, Jörgen Brink, Emma Engstrand, Ernst Bolldén, Patrik Flodin, Anders Södergren och Östen Eriksson.

Läraren trodde inte att vi skulle fixa det och började hota med att vi inte skulle få något betyg om boken inte blev klar snart när ungefär halva kursen hade gått. Hon nöjde sig inte med att se våra utkast. Vi lät dock inte det stoppa oss utan vi fortsatte skriva boken och hann trycka 100 exemplar och sälja slut på dem innan kursen var slut. Efter kursen fick vi även trycka fler då Turistbyrån ville sälja den :).

Det bästa av allt är att vi hört att vår lärare som var så kritisk nu tio är senare fortfarande använder vår affärsidé som ett bra exempel och inspiration i kursen och visar upp kokboken i klasserna. Så det kan bli ?.

Jag är verkligen stolt över min och Sandras kokbok! ❤️

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?