Annons: Shoppa min stil

Väst
Pullover
Väska
Kavaj
Tröja
Jeansjacka
Skjorta
Kjol
Kofta
Väska
Kavaj
Väska
Kjol
Skjorta
Plisserad kjol
Skjorta
Slipover
Väska
Väska
Klänning
Skjortklänning
Klänning
Linne
Skjorta
Väska
Byxor
Kavaj
Kappa
Pullover
Klänning
Kappa
Vit blus
Plisserad kjol
Kofta
Kofta
Kofta
Knytblus
T-shirt
Klänning
Klänning
Klänning
Kofta
T-shirt
T-shirt
Kavaj
Kappa
T-shirt
Klänning
Linne
Väska
Rosa kostymbyxor
Klänning
Kofta
Kofta
Klänning
Skinnkjol
Kofta
Kavaj
T-shirt
Knytblus
Kofta
Satinkjol
Kavaj
Klänning
Sandaler
Kjol
Blus
Kavaj
Byxor
Klänning
Grön klänning
Väska
Boots
Kofta
Knytblus
Blus
Skjorta
Klänning
Skjorta
Klänning
Satinkjol
Byxor
Väska
Linne med spets
Väska
Pälsjacka
Slacks
Klännning
Klänning
Kofta
Kavaj
Slingbacks
T-shirt
Kavaj
Väska
T-shirt
Kappa
Klännning
Skjorta
Kjol
Kofta
Ankelboots
Kavaj
Kjol
Kavaj
Sneakers
Bag
Skjorta
Manolo Blahnik
Cape
Kappa
Kofta
Kofta
Basker
T-shirt
Jeans
Klänning
Kjol
Tröja
Blus
Pullover
Klänning
Kostymbyxa
Kofta
Svarta jeans
Stickad klänning
Väska
Väska
Klänning
Grå kavaj
Tröja
Väska
T-shirt
Kavaj
Cardigan
Kjol
Kjol
Byxor
Kavaj
Linne
Stövel
Kavaj
Väska
Väska
Klänning
Väska
Cardigan
Pullover
Blå klänning
Väska
T-shirt
Kappa
Kavaj
Halsduk
37   287
44   300
68   443
46   356
26   317

Något jag är stolt över

Hej fina. Jag älskar när Facebook påminner en om händelser som inträffade för flera år sedan. Idag dök det upp en bild från gymnasiet som jag blev jätteglad över att se. Jag och min kompis Sandra läste en kurs där vi fick starta ett UF-företag. Jag vet inte hur det gick till men vi kom på att vi skulle göra en kokbok där kända Hälsingeprofiler skulle få vara med och tipsa om sina favoritrecept. En del av vinsten skulle även skänkas till Rädda Barnen.

Minns att vår lärare hade svårt för oss. Hon var skeptisk till idén och trodde inte att vi skulle få med oss några kändisar och allra minst hinna med allt under kursens gång. Vi ville verkligen bevisa hur fel hon hade!

Det hela tog sin tid såklart. Tryckeri kunde vi fixa via min mammas kontakter (hon är journalist och kunde även hjälpa oss med skrivandet) och pappa kunde hjälpa oss med bokföringsprogram. Ena kändisen efter den andra tackade ja (förutom Tomas Brolin som tydligen var för upptagen enligt hans typ manager) och de började skicka in sina recept. Kändisarna som var med var Lill-babs, André Myhrer, Pamela Andersson, Robin Olofsson, Jörgen Brink, Emma Engstrand, Ernst Bolldén, Patrik Flodin, Anders Södergren och Östen Eriksson.

Läraren trodde inte att vi skulle fixa det och började hota med att vi inte skulle få något betyg om boken inte blev klar snart när ungefär halva kursen hade gått. Hon nöjde sig inte med att se våra utkast. Vi lät dock inte det stoppa oss utan vi fortsatte skriva boken och hann trycka 100 exemplar och sälja slut på dem innan kursen var slut. Efter kursen fick vi även trycka fler då Turistbyrån ville sälja den :).

Det bästa av allt är att vi hört att vår lärare som var så kritisk nu tio är senare fortfarande använder vår affärsidé som ett bra exempel och inspiration i kursen och visar upp kokboken i klasserna. Så det kan bli ?.

Jag är verkligen stolt över min och Sandras kokbok! ❤️

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?