Annons: Shoppa min stil

Linne
Klänning
Cardigan
Jeans
Väska
Kjol
Kavaj
Linne
Väska
Klänning
Kavaj
Klänning
Ankelboots
Byxor
Pullover
Klännning
Väska
Kavaj
44   460
47   494
40   576
59   643
79   606

När en man vägrar ha ett jobbmöte för att jag är kvinna… ?

God morgon fina. Igår skulle jag ha haft två möten men det blev bara ett. Han jag skulle träffa på eftermiddagen skulle sälja annonsplats eller liknande. Det blev inget möte. Han ville nämligen inte bara träffa mig utan uttryckte att han verkligen ville ha min manliga kollega med på mötet fastän jag förklarade att det vi skulle prata om ligger inom mina ansvarsområden. Man blir trött alltså. Samtidigt förstår jag inte hur han tror att han ska kunna sälja något till oss nu…

igår kväll tog jag det lugnt. Carl kom hem från volleybollen vid halv tio typ. Innan kollade jag på Bachelor. Alltså jag har blivit helt addicted till den dokusåpan, haha. Kollar till och med extramaterialet med paneldiskussioner om själva programmet ?. Dagens erkännande!

Ha en underbar dag fina ni! ❤️

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?