Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Klänning
Plisserad kjol
Väska
Byxor
Byxor
Väska
Väska
Grön klänning
Rosa kostymbyxor
Slacks
Kappa
Sneakers
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Kappa
Knytblus
Kavaj
Tröja
Kjol
Kavaj
Skjorta
Klänning
Kofta
Klänning
Tröja
Linne
Slingbacks
Kjol
Kavaj
Linne med spets
T-shirt
Kofta
Cardigan
Satinkjol
T-shirt
Klänning
Kavaj
Klänning
Väst
Slipover
Jeansjacka
Satinkjol
Ankelboots
Kavaj
Plisserad kjol
Knytblus
Skjorta
Kofta
Cardigan
T-shirt
Skjortklänning
Väska
Kavaj
Kofta
Byxor
T-shirt
Stickad klänning
Väska
Kavaj
Väska
Skinnkjol
Kofta
T-shirt
Klänning
Väska
Kappa
Pullover
Pullover
Cape
Klänning
Linne
Kofta
Klännning
Bag
Pälsjacka
Klänning
Kavaj
Klänning
Boots
Kjol
Sandaler
Klänning
Kappa
Skjorta
Basker
T-shirt
Kavaj
Klänning
Svarta jeans
Kavaj
Skjorta
Väska
Manolo Blahnik
Stövel
Klänning
Väska
Klänning
Kappa
Kjol
Kavaj
Kofta
Väska
Väska
Klännning
Väska
Väska
Kofta
Tröja
Blus
Väska
Blus
Skjorta
Kofta
Jeans
Kjol
Klänning
Väska
Kofta
Klänning
Kostymbyxa
Pullover
Kjol
Blus
Grå kavaj
Kofta
Väska
Blå klänning
Klänning
Skjorta
Kjol
Klänning
Väska
Klänning
Linne
Kofta
Vit blus
Byxor
Kjol
T-shirt
Kofta
Kavaj
Skjorta
Knytblus
Halsduk
Kofta
T-shirt
Kofta
Kappa
T-shirt
Pullover
Kavaj
Väska
26   161
73   426
45   358
68   458
46   358

När en man vägrar ha ett jobbmöte för att jag är kvinna… ?

God morgon fina. Igår skulle jag ha haft två möten men det blev bara ett. Han jag skulle träffa på eftermiddagen skulle sälja annonsplats eller liknande. Det blev inget möte. Han ville nämligen inte bara träffa mig utan uttryckte att han verkligen ville ha min manliga kollega med på mötet fastän jag förklarade att det vi skulle prata om ligger inom mina ansvarsområden. Man blir trött alltså. Samtidigt förstår jag inte hur han tror att han ska kunna sälja något till oss nu…

igår kväll tog jag det lugnt. Carl kom hem från volleybollen vid halv tio typ. Innan kollade jag på Bachelor. Alltså jag har blivit helt addicted till den dokusåpan, haha. Kollar till och med extramaterialet med paneldiskussioner om själva programmet ?. Dagens erkännande!

Ha en underbar dag fina ni! ❤️

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?