Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Knytblus
Kofta
Skjorta
Skjorta
Kappa
Jeans
Klänning
Väst
Väska
Manolo Blahnik
Pullover
T-shirt
Satinkjol
Byxor
Kavaj
Boots
Kavaj
Väska
Kavaj
Kappa
Kavaj
Byxor
Kofta
Väska
Väska
Grå kavaj
Kofta
Klänning
Kavaj
Klännning
Kjol
Klänning
Kofta
Tröja
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Klänning
Cape
Kappa
Kavaj
Blus
Kjol
Kostymbyxa
Väska
Skinnkjol
Kofta
Väska
Klänning
Stövel
Klännning
Kofta
Väska
Väska
Klänning
Klänning
Bag
Väska
Kavaj
Väska
Kofta
Klänning
Kavaj
Pälsjacka
Klänning
Kofta
Stickad klänning
Klänning
Blus
Slipover
Kjol
Väska
Kjol
Kavaj
Väska
Klänning
Slingbacks
Kappa
T-shirt
T-shirt
Knytblus
Kappa
Kappa
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Linne
Kofta
Skjorta
Skjorta
Tröja
Vit blus
Skjorta
Kofta
Skjorta
Skjorta
Blus
Väska
Pullover
Kjol
Klänning
Linne
Ankelboots
Linne
Kavaj
Halsduk
Klänning
Kofta
Kofta
Slacks
Kofta
Väska
Kjol
Klänning
T-shirt
Byxor
Väska
T-shirt
Kavaj
Väska
Knytblus
Pullover
Klänning
Skjortklänning
Pullover
Väska
Kavaj
Väska
Cardigan
Tröja
Byxor
Basker
Sneakers
Klänning
Kofta
Kjol
Kavaj
Kavaj
83   320
65   514
45   372
40   422
64   393

När en man vägrar ha ett jobbmöte för att jag är kvinna… ?

God morgon fina. Igår skulle jag ha haft två möten men det blev bara ett. Han jag skulle träffa på eftermiddagen skulle sälja annonsplats eller liknande. Det blev inget möte. Han ville nämligen inte bara träffa mig utan uttryckte att han verkligen ville ha min manliga kollega med på mötet fastän jag förklarade att det vi skulle prata om ligger inom mina ansvarsområden. Man blir trött alltså. Samtidigt förstår jag inte hur han tror att han ska kunna sälja något till oss nu…

igår kväll tog jag det lugnt. Carl kom hem från volleybollen vid halv tio typ. Innan kollade jag på Bachelor. Alltså jag har blivit helt addicted till den dokusåpan, haha. Kollar till och med extramaterialet med paneldiskussioner om själva programmet ?. Dagens erkännande!

Ha en underbar dag fina ni! ❤️

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?