Annons: Shoppa min stil

Kappa
Kavaj
Slipover
Sneakers
Kofta
Knytblus
Klänning
Klänning
Skjortklänning
Byxor
Klänning
Halsduk
Väska
Skinnkjol
T-shirt
Väska
Kavaj
Kjol
Väska
Klänning
Väska
Väska
Kofta
Kofta
Skjorta
Knytblus
Bag
Skjorta
Slingbacks
Väska
Kofta
Grå kavaj
Väska
Kofta
Klännning
Pullover
Pullover
Linne
Basker
Väska
Kappa
Kofta
Väska
Kavaj
Klänning
Klänning
Kavaj
Blus
Tröja
Kappa
T-shirt
Kappa
T-shirt
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kofta
Kostymbyxa
Väska
Väska
Skjorta
Klänning
Väska
Kavaj
Kofta
Pullover
Skjorta
Pälsjacka
Pullover
Blus
Kavaj
Jeans
Blus
Kofta
Cardigan
Linne
Kavaj
Väska
Kavaj
Cape
Ankelboots
Kofta
Kavaj
Klänning
Klänning
Skjorta
Klänning
T-shirt
Kofta
Satinkjol
Klänning
Tröja
Kjol
T-shirt
Väst
Skjorta
Skjorta
Kavaj
Linne
Klänning
Klännning
Väska
Kjol
Skjorta
Kjol
Stickad klänning
Väska
Boots
Klänning
Manolo Blahnik
Vit blus
Kavaj
Kavaj
Knytblus
Kavaj
Byxor
Tröja
T-shirt
Kjol
Byxor
Kappa
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Stövel
Slacks
Kjol
Kofta
Klänning
Klänning
T-shirt
Kjol
Väska
Väska
Kofta
Väska
Kappa
Kofta
Byxor
60   347
44   316
40   397
64   374
68   461

Jag behöver vila

Hej fina. Har känt mig riktigt trött idag. Kan ha och göra med att vi kom hem från konserten typ vid tolv igår kväll. Men det var det värt såklart, vilken bra konsert! På eftermiddagen kände jag att jag inte fått tillräckligt med sömn men hade ett möte och satt med to do-listan så har ändå kunnat jobba på rätt bra.

Hade tänkt gå till gymmet men jag känner att jag behöver vila. Ska även försöka hinna lägga upp kläder till försäljning som jag inte riktigt fått tid till på sistone. Jag var riktigt taggad på gymmet i söndags och jag hoppas kunna känna samma på torsdag och söndag igen men just idag behöver jag vila.

Carl är på träning så det passar bra att fixa lite med mitt ikväll ☺️. Hoppas ni har en härlig tisdag! Foto: Anna Matkovich

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?