Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Kofta
Kofta
Kofta
Klänning
Slacks
T-shirt
Väska
T-shirt
Kjol
Byxor
Kjol
Klänning
Skjorta
Skjorta
Kavaj
Klänning
Pälsjacka
Klänning
Klänning
Pullover
Kavaj
Kavaj
Kofta
Kjol
Blus
Satinkjol
T-shirt
Klänning
Skjorta
Väska
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Kjol
Väska
Kavaj
Kavaj
Kofta
Tröja
Pullover
Kofta
Halsduk
Kappa
Väska
Skinnkjol
Manolo Blahnik
T-shirt
Kjol
Kjol
Kavaj
Kofta
Väst
Kofta
Väska
Byxor
Kavaj
Väska
T-shirt
Knytblus
Jeans
Kappa
Väska
Klänning
Kofta
Pullover
Kavaj
Kavaj
Väska
Väska
Basker
Slingbacks
Kappa
Kofta
Byxor
Tröja
Skjorta
Knytblus
Skjortklänning
Grå kavaj
Skjorta
Knytblus
Skjorta
T-shirt
Kjol
Väska
Blus
Kofta
Klännning
Väska
Väska
Klänning
Linne
Kofta
Klänning
Klänning
T-shirt
Väska
Kostymbyxa
Väska
Klänning
Klänning
Klännning
Kofta
Klänning
Pullover
Väska
Stövel
Cardigan
Kavaj
Skjorta
Väska
Kappa
Linne
Klänning
Blus
Boots
Kavaj
Stickad klänning
Kavaj
T-shirt
Väska
Kappa
Ankelboots
Kappa
Kavaj
Kofta
Väska
Linne
Tröja
Skjorta
Byxor
Sneakers
Vit blus
Cape
Bag
Klänning
Slipover
38   227
65   446
30   396
33   385
23   299

Jag behöver vila

Hej fina. Har känt mig riktigt trött idag. Kan ha och göra med att vi kom hem från konserten typ vid tolv igår kväll. Men det var det värt såklart, vilken bra konsert! På eftermiddagen kände jag att jag inte fått tillräckligt med sömn men hade ett möte och satt med to do-listan så har ändå kunnat jobba på rätt bra.

Hade tänkt gå till gymmet men jag känner att jag behöver vila. Ska även försöka hinna lägga upp kläder till försäljning som jag inte riktigt fått tid till på sistone. Jag var riktigt taggad på gymmet i söndags och jag hoppas kunna känna samma på torsdag och söndag igen men just idag behöver jag vila.

Carl är på träning så det passar bra att fixa lite med mitt ikväll ☺️. Hoppas ni har en härlig tisdag! Foto: Anna Matkovich

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?