Annons: Shoppa min stil

Klänning
Väska
Kjol
Klänning
Linne
Pullover
Jeans
Cardigan
Kavaj
Ankelboots
Väska
Klännning
Byxor
Kavaj
Linne
Väska
Klänning
Kavaj
23   261
63   481
48   509
40   584
59   646

Ölbryggning – tappning och kapsylering

Ölbryggning – tappning och kapsylering

Hej fina. Igår kväll kom Marie och Jocke hit för middag och även tappning och kapsylering av ölen vi började brygga tillsammans för ett par veckor sedan. Vi har haft satsen i källaren och när vi tog upp den kändes den riktigt bra. Det såg ut som öl och smakade riktig öl liksom.

Vi hjälptes åt att fixa fina flaskor, sterilisera dem, tappa ölen och kapsylera. Det var en mysig kväll, kul med projekt tillsammans. När vi ses nästa gång är ölet förhoppningsvis helt klart och vi kan sätts etiketter och till och med smaka den! Spännande! ?

Lite bilder från kvällen nedan. Ha en underbar måndag fina ni!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?