Annons: Shoppa min stil

Kjol
Blus
Gucciskärp
Klänning
Kappa
Kavaj
Klänning
Skjorta
Klänning
Kjol
Blus
Gucciskärp
Klänning
Kappa
Kavaj
Klänning
Skjorta
Klänning
41   270
40   287
81   368
51   389
58   328

Ölbryggning – tappning och kapsylering

Ölbryggning – tappning och kapsylering

Hej fina. Igår kväll kom Marie och Jocke hit för middag och även tappning och kapsylering av ölen vi började brygga tillsammans för ett par veckor sedan. Vi har haft satsen i källaren och när vi tog upp den kändes den riktigt bra. Det såg ut som öl och smakade riktig öl liksom.

Vi hjälptes åt att fixa fina flaskor, sterilisera dem, tappa ölen och kapsylera. Det var en mysig kväll, kul med projekt tillsammans. När vi ses nästa gång är ölet förhoppningsvis helt klart och vi kan sätts etiketter och till och med smaka den! Spännande! ?

Lite bilder från kvällen nedan. Ha en underbar måndag fina ni!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?