Annons: Shoppa min stil

Cardigan
Pullover
Väska
Kjol
Kavaj
Klänning
Jeans
Klänning
Klänning
Linne
Klännning
Kavaj
Kavaj
Ankelboots
Linne
Byxor
Väska
Väska
50   354
79   463
56   454
61   587
61   637

Inte alls pepp

God morgon fina. Hoppas ni har sovit gott. Vi var ju ute och åt på restaurang Bord 13 igår för en fyra rätters middag. Skriver mer om det senare idag för nu ska vi snart gå ut på en promenad längs Ribban innan Carls föräldrar hoppar på tåget och åker hem till Mantorp.

Senare idag har jag min dans men jag känner mig inte alls pepp på den då allt handlar om den där uppvisningen som jag ändå bestämt mig för att inte vara med på. Det har blivit lite så att varje träningspass blir som en audition där de kollar vilka som klarar vad och så. Vi får se…

Ha nu en underbar dag fina ni!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?