Annons: Shoppa min stil

Knytblus
Blus
Klänning
Klänning
Pullover
Skjorta
Byxor
Väska
Klänning
Byxor
Skjorta
Slingbacks
Halsduk
T-shirt
T-shirt
Linne
Klänning
Kofta
Skinnkjol
Ankelboots
Klänning
Väska
Pullover
Skjorta
Boots
T-shirt
Kavaj
Väska
Kavaj
Kappa
Stickad klänning
Basker
Klänning
Väst
Väska
Kjol
Linne
Klännning
Stövel
Väska
Blus
Klänning
Grå kavaj
Kavaj
Tröja
Kappa
Satinkjol
Kofta
T-shirt
Bag
Kappa
Vit blus
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Kjol
Kjol
Pullover
Kappa
Kavaj
Klänning
Blus
Väska
Klännning
Kofta
Skjorta
Klänning
Blus
Jeans
Skjorta
Klänning
T-shirt
Pälsjacka
Väska
Klänning
Väska
Slipover
Jacka
Kavaj
Kappa
Väska
Klänning
Kjol
Kjol
T-shirt
Kofta
Jacka
Tröja
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kofta
örhängen
Knytblus
Kavaj
Skjorta
Väska
Kavaj
Klänning
Skjortklänning
Kappa
Knytblus
Kofta
Klänning
T-shirt
Kavaj
Pullover
Kavaj
Kofta
Klänning
Kavaj
Kofta
Linne
Kavaj
Klänning
Rosa kostymbyxor
Klänning
Tröja
Kofta
Cardigan
Klänning
Kofta
T-shirt
Väska
Kappa
Väska
Byxor
Väska
Kjol
Slacks
Väska
Halsduk
Klänning
Kofta
Kjol
Klänning
Kostymbyxa
Kofta
Väska
Skjorta
Väska
Väska
Kofta
Väska
Kofta
Sneakers
Byxor
Cape
Väska
31   227
41   374
41   466
44   477
50   394

Hoppat av + besök på gymmet

Hej fina. Jag bestämde mig för att hoppa av dansen då den känns för prestationsfokuserad och det är det sista jag behöver mer av i mitt liv. Valde istället att gå till gymmet och träna och det kändes så skönt, kände mig fri på något sätt ?☺️. Jag körde 45 min på crosstrainer och sedan lite situps och armhävningar. Kan ju kännas dåligt att hoppa av dansen på något sätt men jag anmälde mig ju för min egen skull för jag trodde att den skulle vara bra för mig och rolig men det har inte känts så så då är det bättre att göra något annat.

Ikväll har vi tappat ölen som vi bryggde med Marie och Jocke för ett par helger sedan. Mer om det imorgon!:) Imorgon blir det först möte på kontoret i Malmö och sedan ska jag jobba från Köpenhamn resten av dagen. Ska ju se the Kooks på Vega på kvällen så det passar bra att vara i stan :).

Nu ska vi lägga oss. Hoppas ni haft en fin söndag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?