Annons: Shoppa min stil

Väska
Manolo Blahnik
Klänning
Klänning
Slipover
Skjorta
Kofta
T-shirt
Slacks
Boots
Pullover
Kofta
Ankelboots
Väst
Kavaj
Kappa
Kofta
Klänning
Klänning
Kjol
Kofta
Kappa
Kofta
Kofta
Väska
Kavaj
Kappa
Skjorta
Väska
Kofta
Skjorta
Kavaj
Kjol
Byxor
Kofta
Väska
Kavaj
Klänning
Pullover
Basker
Byxor
Väska
Väska
Slingbacks
T-shirt
Kjol
Knytblus
Kappa
Kavaj
T-shirt
Stickad klänning
Väska
Kjol
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kavaj
Halsduk
Kavaj
Klänning
Väska
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Jeans
Väska
Skjortklänning
Vit blus
Kofta
Väska
Kofta
Skjorta
T-shirt
Kofta
Linne
Kappa
Skinnkjol
Kavaj
Klänning
Stövel
Cape
Satinkjol
Klänning
Knytblus
Klänning
Väska
Cardigan
T-shirt
Blus
Klänning
Knytblus
Väska
Kavaj
Blus
Klänning
Pullover
T-shirt
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Kavaj
Byxor
Sneakers
Kavaj
Klännning
Bag
Byxor
Kappa
Kjol
Kjol
Klänning
Grå kavaj
Klännning
Klänning
T-shirt
Kofta
Pälsjacka
Tröja
Väska
Skjorta
Kjol
Skjorta
Linne
Tröja
Linne
Väska
Väska
Klänning
Kofta
Väska
Pullover
Klänning
Väska
Kofta
Väska
Kostymbyxa
Blus
Tröja
52   299
105   355
70   442
89   471
68   592

Hoppat av + besök på gymmet

Hej fina. Jag bestämde mig för att hoppa av dansen då den känns för prestationsfokuserad och det är det sista jag behöver mer av i mitt liv. Valde istället att gå till gymmet och träna och det kändes så skönt, kände mig fri på något sätt ?☺️. Jag körde 45 min på crosstrainer och sedan lite situps och armhävningar. Kan ju kännas dåligt att hoppa av dansen på något sätt men jag anmälde mig ju för min egen skull för jag trodde att den skulle vara bra för mig och rolig men det har inte känts så så då är det bättre att göra något annat.

Ikväll har vi tappat ölen som vi bryggde med Marie och Jocke för ett par helger sedan. Mer om det imorgon!:) Imorgon blir det först möte på kontoret i Malmö och sedan ska jag jobba från Köpenhamn resten av dagen. Ska ju se the Kooks på Vega på kvällen så det passar bra att vara i stan :).

Nu ska vi lägga oss. Hoppas ni haft en fin söndag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?