Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kavaj
Blus
T-shirt
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Kavaj
Kavaj
Cardigan
T-shirt
Väska
Klänning
Knytblus
Kavaj
Kavaj
Slacks
Kappa
T-shirt
Skjorta
Kjol
Pullover
Väska
Kjol
Kjol
Kavaj
Byxor
Väska
Kavaj
Basker
Bag
Väska
Kofta
Kofta
Knytblus
Kofta
Tröja
Skjorta
Linne
Väska
Kavaj
Kappa
Väska
Klänning
Skjorta
Byxor
Väska
Väst
Klännning
Skjorta
Pullover
Stövel
Klänning
T-shirt
Väska
Kofta
Kofta
Stickad klänning
Kappa
Kjol
T-shirt
Kofta
Ankelboots
Grå kavaj
Klänning
Klänning
Klänning
Sneakers
Kofta
Kofta
Kofta
Väska
Halsduk
Pullover
Skinnkjol
Tröja
Manolo Blahnik
Linne
Boots
Kofta
Skjorta
Kofta
Väska
Kavaj
Väska
Kofta
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Slipover
Kavaj
Väska
Byxor
Blus
T-shirt
Väska
Cape
Kavaj
Väska
Klänning
Kappa
Pullover
Satinkjol
Skjorta
Knytblus
Slingbacks
Klänning
Kappa
Klänning
Väska
Jeans
Kjol
T-shirt
Kavaj
Blus
Rosa kostymbyxor
Kjol
Kofta
Skjortklänning
Pälsjacka
Tröja
Klänning
Klänning
Klänning
Klännning
Väska
Skjorta
Kappa
Byxor
Linne
Kavaj
Väska
Kostymbyxa
Kjol
Kofta
T-shirt
Vit blus
118   228
67   335
42   339
66   459
30   403

Hoppat av + besök på gymmet

Hej fina. Jag bestämde mig för att hoppa av dansen då den känns för prestationsfokuserad och det är det sista jag behöver mer av i mitt liv. Valde istället att gå till gymmet och träna och det kändes så skönt, kände mig fri på något sätt ?☺️. Jag körde 45 min på crosstrainer och sedan lite situps och armhävningar. Kan ju kännas dåligt att hoppa av dansen på något sätt men jag anmälde mig ju för min egen skull för jag trodde att den skulle vara bra för mig och rolig men det har inte känts så så då är det bättre att göra något annat.

Ikväll har vi tappat ölen som vi bryggde med Marie och Jocke för ett par helger sedan. Mer om det imorgon!:) Imorgon blir det först möte på kontoret i Malmö och sedan ska jag jobba från Köpenhamn resten av dagen. Ska ju se the Kooks på Vega på kvällen så det passar bra att vara i stan :).

Nu ska vi lägga oss. Hoppas ni haft en fin söndag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?