Annons: Shoppa min stil

Knytblus
Kofta
Skjorta
Pullover
Klänning
Kjol
Kofta
Kavaj
Kavaj
Kjol
Kjol
Klänning
Kappa
Kavaj
Kavaj
Klänning
Skjorta
Väska
Klänning
Kjol
Kavaj
Klänning
Väska
Väst
Kofta
Kappa
Kappa
Slacks
Kavaj
Väska
Sneakers
Kavaj
Klänning
Skjorta
Väska
Väska
Klänning
Kofta
Väska
Ankelboots
Klänning
Väska
T-shirt
Klänning
Kofta
Basker
Väska
Skinnkjol
Kofta
Kofta
Knytblus
Vit blus
Klänning
Tröja
Klänning
Kjol
Halsduk
Kjol
Väska
Kavaj
Klänning
Byxor
Stövel
T-shirt
Cape
Pullover
Kofta
T-shirt
Kjol
Klännning
Blus
Kavaj
T-shirt
Tröja
Skjorta
Kostymbyxa
Kofta
Byxor
Kavaj
T-shirt
Väska
Skjorta
Kavaj
Blus
Kofta
Byxor
Jeans
Pullover
Skjorta
T-shirt
Kappa
Väska
Manolo Blahnik
Väska
Klänning
Kofta
T-shirt
Kavaj
Boots
Väska
Slipover
T-shirt
Linne
Väska
Cardigan
Kofta
Skjorta
Väska
Klänning
Pullover
Skjorta
Kavaj
Linne
Byxor
Stickad klänning
Klänning
Grå kavaj
Klänning
Klännning
Kavaj
Satinkjol
Linne
Knytblus
Blus
Slingbacks
Kofta
Väska
Kappa
Kofta
Bag
Kavaj
Skjortklänning
Väska
Rosa kostymbyxor
Väska
Tröja
Kappa
Pälsjacka
53   320
67   372
42   395
20   305
76   472

Bord 13 restaurang i Malmö

Bord 13 restaurang i Malmö

Hej fina. Igår var vi ute och åt middag på Bord 13 restaurang i Malmö. Den ligger väldigt centralt och jag har många gånger gått förbi där, läst menyn, och känt att jag vill äta där.

Vi hade bokat bord på restaurang Bord 13 till klockan åtta. Innan hann vi ta en drink uppe i Malmö Lives Sky Bar. För mig blev det bubbel ☺️. Vi gick in på Bord 13 kl åtta prick och fick ett trevligt bemötande. När jag gått förbi har jag tyckt att det ser väldigt ljust ut där inne men det var ingenting jag tänkte på när jag väl var där. Lokalen kändes mysig. Jag tycker också att det är trevligt med restauranger som har öppet kök så man kan se när de lagar maten och att personalen har trevligt tillsammans ?.

Vi valde att äta en fyra rätters meny på restaurang Bord 13 i Malmö med passande viner till samtliga rätter. Först fick vi in några små tapas som typ var torkade rotfrukter och även torkat fiskskinn om jag minns rätt. Gillade inte fiskskinnet så mycket men de andra var goda. Den första riktiga rätten på menyn som vi fick in var en slags råbiff på lammkött med rödbeta, sesamolja och syltade rosor. Jag är egentligen inte jätteförtjust i lamm men denna rätt gillade jag mycket. Till denna rätt fick vi vitt vin.

Den andra rätten på menyn var consommé på svensk krabba, bleka, brynt smör och svamp. Denna rätt var också väldigt god. Fisken och consommén var super. Dock kan jag ha lite svårt för brynt smör men det var i alla fall inte att den smaken tog över så rätten var god i sin helhet :). Den tredje rätten var vildand med pumpapuré, betor och märg. Jag trodde att jag gillade and men insåg att jag inte gör det. Köttet smakade väldigt mycket men jag gillade inte smaken. Får nog hålla mig till älg, rådjur, ren och hjort typ, hehe. Till denna sista maträtten innan dessert fick vi äntligen rött vin.

Till dessert fick vi välja lite och jag valde bort det söta mot att få ostbricka istället. Mycket goda ostar med gott dessertvin till. Överlag är jag mycket nöjd med restaurangupplevelsen på Bord 13 även om alla smaker inte föll mig just i smaken. Det bästa var råbiffen på lamm och även pumpapurén var god. Som glutenintolerant fick jag även in glutenfritt bröd mellan rätterna men jag tror de glömde min allergi till desserten. Dock sa jag inget heller så jag får väl skylla mig själv lite. Jag var ändå för mätt för bröd och kände att jag nog ändå inte hade ätit av det.

Tack fina Per och Barbro för en mysig middag! 🙂

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?