Annons: Shoppa min stil

Kappa
Linne med spets
Väst
Klänning
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kofta
Kofta
Kappa
Cardigan
Rosa kostymbyxor
Blus
Väska
Kofta
Väska
Kavaj
Stickad klänning
Bag
Kofta
Skjorta
Linne
Blå klänning
T-shirt
Linne
Svarta jeans
Kappa
Knytblus
Knytblus
Klänning
Skjorta
T-shirt
Väska
Kofta
Väska
Väska
Kofta
Väska
Cape
Plisserad kjol
Klänning
Kavaj
Klänning
Väska
Sandaler
Grön klänning
Klänning
Plisserad kjol
Kjol
Satinkjol
Väska
Tröja
Väska
Tröja
Byxor
Kofta
Grå kavaj
Klännning
Väska
Kappa
Skjorta
Klänning
T-shirt
Väska
Klänning
Klänning
T-shirt
Väska
Basker
Jeansjacka
Kavaj
T-shirt
Pullover
T-shirt
Cardigan
Kjol
Kjol
Kavaj
Kofta
Kavaj
Klänning
Byxor
Väska
Kavaj
Kappa
Klänning
Slacks
Väska
Boots
Väska
Skjorta
Linne
Pullover
Klänning
Väska
Kavaj
Skjorta
Kjol
Kofta
Kjol
Kofta
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Klänning
Pälsjacka
Kjol
Kavaj
Klänning
T-shirt
Klänning
Kostymbyxa
Pullover
Kavaj
Skinnkjol
Väska
Klänning
Väska
Skjortklänning
Sneakers
Vit blus
Kofta
Kjol
Klänning
Kofta
Blus
Satinkjol
Byxor
Blus
Klännning
Kappa
Ankelboots
Halsduk
Kofta
Kofta
Slingbacks
Byxor
Knytblus
T-shirt
Kjol
T-shirt
Skjorta
Slipover
Klänning
Kofta
Manolo Blahnik
Jeans
Tröja
Stövel
Skjorta
Skjorta
T-shirt
Pullover
38   235
41   312
55   374
21   206
54   331

Bord 13 restaurang i Malmö

Bord 13 restaurang i Malmö

Hej fina. Igår var vi ute och åt middag på Bord 13 restaurang i Malmö. Den ligger väldigt centralt och jag har många gånger gått förbi där, läst menyn, och känt att jag vill äta där.

Vi hade bokat bord på restaurang Bord 13 till klockan åtta. Innan hann vi ta en drink uppe i Malmö Lives Sky Bar. För mig blev det bubbel ☺️. Vi gick in på Bord 13 kl åtta prick och fick ett trevligt bemötande. När jag gått förbi har jag tyckt att det ser väldigt ljust ut där inne men det var ingenting jag tänkte på när jag väl var där. Lokalen kändes mysig. Jag tycker också att det är trevligt med restauranger som har öppet kök så man kan se när de lagar maten och att personalen har trevligt tillsammans ?.

Vi valde att äta en fyra rätters meny på restaurang Bord 13 i Malmö med passande viner till samtliga rätter. Först fick vi in några små tapas som typ var torkade rotfrukter och även torkat fiskskinn om jag minns rätt. Gillade inte fiskskinnet så mycket men de andra var goda. Den första riktiga rätten på menyn som vi fick in var en slags råbiff på lammkött med rödbeta, sesamolja och syltade rosor. Jag är egentligen inte jätteförtjust i lamm men denna rätt gillade jag mycket. Till denna rätt fick vi vitt vin.

Den andra rätten på menyn var consommé på svensk krabba, bleka, brynt smör och svamp. Denna rätt var också väldigt god. Fisken och consommén var super. Dock kan jag ha lite svårt för brynt smör men det var i alla fall inte att den smaken tog över så rätten var god i sin helhet :). Den tredje rätten var vildand med pumpapuré, betor och märg. Jag trodde att jag gillade and men insåg att jag inte gör det. Köttet smakade väldigt mycket men jag gillade inte smaken. Får nog hålla mig till älg, rådjur, ren och hjort typ, hehe. Till denna sista maträtten innan dessert fick vi äntligen rött vin.

Till dessert fick vi välja lite och jag valde bort det söta mot att få ostbricka istället. Mycket goda ostar med gott dessertvin till. Överlag är jag mycket nöjd med restaurangupplevelsen på Bord 13 även om alla smaker inte föll mig just i smaken. Det bästa var råbiffen på lamm och även pumpapurén var god. Som glutenintolerant fick jag även in glutenfritt bröd mellan rätterna men jag tror de glömde min allergi till desserten. Dock sa jag inget heller så jag får väl skylla mig själv lite. Jag var ändå för mätt för bröd och kände att jag nog ändå inte hade ätit av det.

Tack fina Per och Barbro för en mysig middag! 🙂

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?