Annons: Shoppa min stil

Väska
Kofta
Kjol
Slingbacks
tröja
Blus
Väska
Väska
Byxor
Tröja
Kappa
Gucciskärp
Skjorta
T-shirt
Väska
Väska
Väska
Kofta
Väska
Ankelboots
Klänning
Kappa
Tröja
Skjorta
Tweedklänning
Väska
Klänning
Slipover vit
Klänning
Klänning
Grön klänning
Klänning
T-shirt
Klänning
Byxor
Kavaj
Kofta
Kavaj
Väska
Body
Boots
Klänning
Klänning
Knytblus
Pullover
Kjol
Cape
Kofta
Skjorta
Väska
Byxor
Tröja
Kappa
Skjorta
Kofta
Pullover
Klänning
Bag
Väska
Kjol
Linne med spets
Slacks
T-shirt
T-shirt
Linne
Slipover
Pälsjacka
Topp
Kappa
Sandaler
klänning
Knytblus
Pullover
Klännning
Kofta
Svarta jeans
Kavaj
Tröja
Plisserad kjol
Väst
Klänning
Blus
Kappa
T-shirt
Kofta
Sneakers
Pullover
Blus
Tweedkavaj
Kjol
Klänning
Kavaj
Stickad klänning
Kavaj
Trench coat
Kofta
Klänning
Väska
Kofta
Halsduk
Skjorta
Kavaj
Blus
Klänning
Stövel
Slipover
Stickad klänning
T-shirt
Klänning
Kavaj
Blå klänning
Kofta
Linne
Skjortklänning
Kjol
Byxor
Klänning
Väska
Kavaj
Jacka
T-shirt
Kavaj
Kofta
Klänning
Linne
Kappa
Blå knytblus
T-shirt
Blus
T-shirt
Kjol
Kostymbyxa
Väska
Kofta
Kavaj
Väska
Kavaj
Topp
Cardigan
Skjorta
Manolo Blahnik
Kjol
Kjol
Knytblus
Kavaj
Klänning
Kofta
Skjorta
Kjol
Klänning
Satinkjol
Klännning
Skjorta
Basker
Kofta
Kavaj
Slipover
Linne
Kavaj
Klänning
Knytblus
Klänning
Knytblus
Kofta
Väska
Cardigan
Linne
Tröja
Väska
Cape
tröja
Plisserad kjol
Satinkjol
Kjol
Kavaj
Kofta
Skinnkjol
Kavaj
Grå kavaj
Kappa
Väska
T-shirt
Skjorta
Vit blus
Klänning
Kjol
Slipover
Jeans
Klänning
Kappa
Rosa kostymbyxor
Klänning
Kavaj
Kjol

Bord 13 restaurang i Malmö

Bord 13 restaurang i Malmö

Hej fina. Igår var vi ute och åt middag på Bord 13 restaurang i Malmö. Den ligger väldigt centralt och jag har många gånger gått förbi där, läst menyn, och känt att jag vill äta där.

Vi hade bokat bord på restaurang Bord 13 till klockan åtta. Innan hann vi ta en drink uppe i Malmö Lives Sky Bar. För mig blev det bubbel ☺️. Vi gick in på Bord 13 kl åtta prick och fick ett trevligt bemötande. När jag gått förbi har jag tyckt att det ser väldigt ljust ut där inne men det var ingenting jag tänkte på när jag väl var där. Lokalen kändes mysig. Jag tycker också att det är trevligt med restauranger som har öppet kök så man kan se när de lagar maten och att personalen har trevligt tillsammans ?.

Vi valde att äta en fyra rätters meny på restaurang Bord 13 i Malmö med passande viner till samtliga rätter. Först fick vi in några små tapas som typ var torkade rotfrukter och även torkat fiskskinn om jag minns rätt. Gillade inte fiskskinnet så mycket men de andra var goda. Den första riktiga rätten på menyn som vi fick in var en slags råbiff på lammkött med rödbeta, sesamolja och syltade rosor. Jag är egentligen inte jätteförtjust i lamm men denna rätt gillade jag mycket. Till denna rätt fick vi vitt vin.

Den andra rätten på menyn var consommé på svensk krabba, bleka, brynt smör och svamp. Denna rätt var också väldigt god. Fisken och consommén var super. Dock kan jag ha lite svårt för brynt smör men det var i alla fall inte att den smaken tog över så rätten var god i sin helhet :). Den tredje rätten var vildand med pumpapuré, betor och märg. Jag trodde att jag gillade and men insåg att jag inte gör det. Köttet smakade väldigt mycket men jag gillade inte smaken. Får nog hålla mig till älg, rådjur, ren och hjort typ, hehe. Till denna sista maträtten innan dessert fick vi äntligen rött vin.

Till dessert fick vi välja lite och jag valde bort det söta mot att få ostbricka istället. Mycket goda ostar med gott dessertvin till. Överlag är jag mycket nöjd med restaurangupplevelsen på Bord 13 även om alla smaker inte föll mig just i smaken. Det bästa var råbiffen på lamm och även pumpapurén var god. Som glutenintolerant fick jag även in glutenfritt bröd mellan rätterna men jag tror de glömde min allergi till desserten. Dock sa jag inget heller så jag får väl skylla mig själv lite. Jag var ändå för mätt för bröd och kände att jag nog ändå inte hade ätit av det.

Tack fina Per och Barbro för en mysig middag! 🙂

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?