Annons: Shoppa min stil

Kofta
T-shirt
Bag
Skinnkjol
T-shirt
Knytblus
T-shirt
Pullover
Väst
T-shirt
Kavaj
Kjol
Väska
Blus
Väska
Väska
Kavaj
Klänning
Kappa
Skjorta
Kavaj
Kappa
Kappa
Kofta
Pullover
Cardigan
Kavaj
Kavaj
Cape
Kappa
Klänning
Blus
Byxor
Kånken
Jacka
Klänning
Blus
Stenströms cardigan
Klänning
Skjorta
Knytblus
T-shirt
Kavaj
Kofta
Väska
Linne
Kavaj
Kofta
Väska
T-shirt
Vit blus
Ankelboots
Skjorta
Knytblus
Klännning
Väska
Väska
Tory Burch
Kappa
Kofta
Byxor
Byxor
Klänning
Jacka
Spegel
Skjortklänning
Kappa
Klänning
Satinkjol
Linne
Klänning
Slacks
Klänning
Tröja
Kofta
Tröja
Boots
Klänning
Skjorta
Linne
Skjorta
Sneakers
Väska
Klänning
Klänning
Kavaj
Blus
Kofta
Väska
T-shirt
Jeans
Kavaj
Pälsjacka
örhängen
Slipover
Kofta
Rosa kostymbyxor
Kjol
Slingbacks
Tröja
Väska
Kavaj
Väska
Moschino väska
Kjol
Kjol
Kavaj
Kostymbyxa
Skjorta
Klänning
Kofta
Klänning
Kofta
Louis Vuitton väska
Väska
Väska
Stövel
Pullover
Stickad klänning
Klänning
Väska
Kofta
Kavaj
Basker
Väska
T-shirt
Väska
Klänning
Halsduk
Klänning
Klänning
Ganni diadem
Kofta
Väska
Klännning
Skjorta
Pullover
Kavaj
Klänning
Kjol
Klänning
Kavaj
Väska
Kavaj
Kjol
Halsduk
Byxor
Klänning
Kjol
Skjorta
Klänning
Grå kavaj
Kofta
Kofta
Väska
Kappa
Steamer
46   251
41   365
58   482
43   478
50   494

Bord 13 restaurang i Malmö

Bord 13 restaurang i Malmö

Hej fina. Igår var vi ute och åt middag på Bord 13 restaurang i Malmö. Den ligger väldigt centralt och jag har många gånger gått förbi där, läst menyn, och känt att jag vill äta där.

Vi hade bokat bord på restaurang Bord 13 till klockan åtta. Innan hann vi ta en drink uppe i Malmö Lives Sky Bar. För mig blev det bubbel ☺️. Vi gick in på Bord 13 kl åtta prick och fick ett trevligt bemötande. När jag gått förbi har jag tyckt att det ser väldigt ljust ut där inne men det var ingenting jag tänkte på när jag väl var där. Lokalen kändes mysig. Jag tycker också att det är trevligt med restauranger som har öppet kök så man kan se när de lagar maten och att personalen har trevligt tillsammans ?.

Vi valde att äta en fyra rätters meny på restaurang Bord 13 i Malmö med passande viner till samtliga rätter. Först fick vi in några små tapas som typ var torkade rotfrukter och även torkat fiskskinn om jag minns rätt. Gillade inte fiskskinnet så mycket men de andra var goda. Den första riktiga rätten på menyn som vi fick in var en slags råbiff på lammkött med rödbeta, sesamolja och syltade rosor. Jag är egentligen inte jätteförtjust i lamm men denna rätt gillade jag mycket. Till denna rätt fick vi vitt vin.

Den andra rätten på menyn var consommé på svensk krabba, bleka, brynt smör och svamp. Denna rätt var också väldigt god. Fisken och consommén var super. Dock kan jag ha lite svårt för brynt smör men det var i alla fall inte att den smaken tog över så rätten var god i sin helhet :). Den tredje rätten var vildand med pumpapuré, betor och märg. Jag trodde att jag gillade and men insåg att jag inte gör det. Köttet smakade väldigt mycket men jag gillade inte smaken. Får nog hålla mig till älg, rådjur, ren och hjort typ, hehe. Till denna sista maträtten innan dessert fick vi äntligen rött vin.

Till dessert fick vi välja lite och jag valde bort det söta mot att få ostbricka istället. Mycket goda ostar med gott dessertvin till. Överlag är jag mycket nöjd med restaurangupplevelsen på Bord 13 även om alla smaker inte föll mig just i smaken. Det bästa var råbiffen på lamm och även pumpapurén var god. Som glutenintolerant fick jag även in glutenfritt bröd mellan rätterna men jag tror de glömde min allergi till desserten. Dock sa jag inget heller så jag får väl skylla mig själv lite. Jag var ändå för mätt för bröd och kände att jag nog ändå inte hade ätit av det.

Tack fina Per och Barbro för en mysig middag! 🙂

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?