Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Klänning
Cardigan
Knytblus
Kappa
Väska
Basker
Blus
Linne
Linne med spets
Kofta
Klännning
Tröja
Skjorta
Kjol
Kofta
Väska
Skjorta
Rosa kostymbyxor
Klänning
Väst
Kofta
Satinkjol
T-shirt
Slipover
Kjol
Kjol
Skjorta
Byxor
Halsduk
Pullover
Slipover vit
T-shirt
Kavaj
Blå knytblus
Klänning
Pullover
Skjorta
Bag
Kostymbyxa
Väska
Kofta
Slipover
Klänning
Klännning
Väska
Gucciskärp
Kjol
Skjorta
Blus
Pälsjacka
Kavaj
Kjol
Kappa
Klänning
Skjorta
Body
Kofta
Klänning
Väska
Klänning
Väska
Skjorta
Skjorta
T-shirt
T-shirt
Kavaj
Väska
Pullover
Stövel
Byxor
Sneakers
Knytblus
Väska
Kjol
Linne
Kofta
T-shirt
Kofta
Kavaj
Skjortklänning
T-shirt
Kappa
Väska
Skjorta
Kavaj
Kofta
Kavaj
Kofta
Slipover
Klänning
Kappa
Klänning
Slipover
Kappa
Väska
Kavaj
Väska
Stickad klänning
Tröja
Väska
Kavaj
Klänning
T-shirt
Kofta
Topp
Slacks
Klänning
Kavaj
Väska
Klänning
Cape
Pullover
Cape
Kavaj
Manolo Blahnik
Sandaler
Kappa
Jeans
T-shirt
Satinkjol
Klänning
Klänning
Väska
Plisserad kjol
Kofta
Kjol
Kjol
Kavaj
Tröja
Klänning
Klänning
Klänning
Väska
Plisserad kjol
Kavaj
Klänning
Svarta jeans
Linne
Grå kavaj
Kavaj
Ankelboots
Cardigan
Boots
Kavaj
Klänning
Kavaj
Blus
Vit blus
Väska
Skinnkjol
Blus
Klänning
Kappa
Kofta
Kavaj
Blå klänning
Grön klänning
Klänning
Slingbacks
Kofta
Klänning
Kofta
Kofta
Klänning
Stickad klänning
Väska
T-shirt
Väska
Knytblus
Kjol
Byxor

Bord 13 restaurang i Malmö

Bord 13 restaurang i Malmö

Hej fina. Igår var vi ute och åt middag på Bord 13 restaurang i Malmö. Den ligger väldigt centralt och jag har många gånger gått förbi där, läst menyn, och känt att jag vill äta där.

Vi hade bokat bord på restaurang Bord 13 till klockan åtta. Innan hann vi ta en drink uppe i Malmö Lives Sky Bar. För mig blev det bubbel ☺️. Vi gick in på Bord 13 kl åtta prick och fick ett trevligt bemötande. När jag gått förbi har jag tyckt att det ser väldigt ljust ut där inne men det var ingenting jag tänkte på när jag väl var där. Lokalen kändes mysig. Jag tycker också att det är trevligt med restauranger som har öppet kök så man kan se när de lagar maten och att personalen har trevligt tillsammans ?.

Vi valde att äta en fyra rätters meny på restaurang Bord 13 i Malmö med passande viner till samtliga rätter. Först fick vi in några små tapas som typ var torkade rotfrukter och även torkat fiskskinn om jag minns rätt. Gillade inte fiskskinnet så mycket men de andra var goda. Den första riktiga rätten på menyn som vi fick in var en slags råbiff på lammkött med rödbeta, sesamolja och syltade rosor. Jag är egentligen inte jätteförtjust i lamm men denna rätt gillade jag mycket. Till denna rätt fick vi vitt vin.

Den andra rätten på menyn var consommé på svensk krabba, bleka, brynt smör och svamp. Denna rätt var också väldigt god. Fisken och consommén var super. Dock kan jag ha lite svårt för brynt smör men det var i alla fall inte att den smaken tog över så rätten var god i sin helhet :). Den tredje rätten var vildand med pumpapuré, betor och märg. Jag trodde att jag gillade and men insåg att jag inte gör det. Köttet smakade väldigt mycket men jag gillade inte smaken. Får nog hålla mig till älg, rådjur, ren och hjort typ, hehe. Till denna sista maträtten innan dessert fick vi äntligen rött vin.

Till dessert fick vi välja lite och jag valde bort det söta mot att få ostbricka istället. Mycket goda ostar med gott dessertvin till. Överlag är jag mycket nöjd med restaurangupplevelsen på Bord 13 även om alla smaker inte föll mig just i smaken. Det bästa var råbiffen på lamm och även pumpapurén var god. Som glutenintolerant fick jag även in glutenfritt bröd mellan rätterna men jag tror de glömde min allergi till desserten. Dock sa jag inget heller så jag får väl skylla mig själv lite. Jag var ändå för mätt för bröd och kände att jag nog ändå inte hade ätit av det.

Tack fina Per och Barbro för en mysig middag! 🙂

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?