Annons: Shoppa min stil

Slipover
T-shirt
Blå knytblus
Kofta
Sneakers
Kappa
T-shirt
Klänning
Väska
Klänning
Skjorta
Skjortklänning
Rosa kostymbyxor
Pullover
Väska
Kavaj
Klänning
Klänning
Klänning
Väska
Skjorta
Kjol
Cardigan
Linne
Cape
Väska
T-shirt
Klänning
Klänning
Satinkjol
Stickad klänning
Tröja
Klännning
Plisserad kjol
Väska
Klänning
Cardigan
Manolo Blahnik
Kjol
Väska
Jeans
Plisserad kjol
Kappa
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Väska
Kofta
Kavaj
Kjol
Sandaler
T-shirt
Väska
Väska
Byxor
Kofta
Kavaj
Pullover
Kostymbyxa
Kjol
Klänning
Kavaj
Byxor
Kavaj
Slipover
Kappa
Byxor
Kavaj
Kofta
Kavaj
Body
Skjorta
Kjol
Kofta
Topp
Slingbacks
Skjorta
Väska
Kappa
Knytblus
Skjorta
Väska
Cape
T-shirt
Kofta
Kappa
Klänning
Kjol
Tyllkjol
Kofta
Linne
Slipover
T-shirt
Linne
Skinnkjol
Kofta
Klänning
Grå kavaj
Linne med spets
Klänning
Kofta
Klänning
Kofta
Knytblus
Halsduk
Kjol
Vit blus
Kappa
Väska
Basker
T-shirt
T-shirt
Byxor
Klänning
Kjol
Skjorta
Väst
Klänning
Satinkjol
Klänning
Slacks
Pälsjacka
Stövel
Bag
Blus
Klänning
T-shirt
Kofta
Ankelboots
Blå klänning
Kofta
Svarta jeans
Gucciskärp
Kofta
Skjorta
Klänning
Tröja
Blus
Kavaj
Kappa
Kavaj
Tröja
Grön klänning
Väska
Skjorta
Pullover
Väska
Kavaj
Blus
Klänning
Klännning
Kofta
Slipover
Väska
Kavaj
Kavaj
Pullover
Klänning
Väska
Kavaj
Kofta
Slipover vit
Väska
Klänning
Blus
Knytblus
Skjorta
Klänning
Stickad klänning
Boots
Kavaj
Väska
Klänning
Kavaj
Kjol

Bord 13 restaurang i Malmö

Bord 13 restaurang i Malmö

Hej fina. Igår var vi ute och åt middag på Bord 13 restaurang i Malmö. Den ligger väldigt centralt och jag har många gånger gått förbi där, läst menyn, och känt att jag vill äta där.

Vi hade bokat bord på restaurang Bord 13 till klockan åtta. Innan hann vi ta en drink uppe i Malmö Lives Sky Bar. För mig blev det bubbel ☺️. Vi gick in på Bord 13 kl åtta prick och fick ett trevligt bemötande. När jag gått förbi har jag tyckt att det ser väldigt ljust ut där inne men det var ingenting jag tänkte på när jag väl var där. Lokalen kändes mysig. Jag tycker också att det är trevligt med restauranger som har öppet kök så man kan se när de lagar maten och att personalen har trevligt tillsammans ?.

Vi valde att äta en fyra rätters meny på restaurang Bord 13 i Malmö med passande viner till samtliga rätter. Först fick vi in några små tapas som typ var torkade rotfrukter och även torkat fiskskinn om jag minns rätt. Gillade inte fiskskinnet så mycket men de andra var goda. Den första riktiga rätten på menyn som vi fick in var en slags råbiff på lammkött med rödbeta, sesamolja och syltade rosor. Jag är egentligen inte jätteförtjust i lamm men denna rätt gillade jag mycket. Till denna rätt fick vi vitt vin.

Den andra rätten på menyn var consommé på svensk krabba, bleka, brynt smör och svamp. Denna rätt var också väldigt god. Fisken och consommén var super. Dock kan jag ha lite svårt för brynt smör men det var i alla fall inte att den smaken tog över så rätten var god i sin helhet :). Den tredje rätten var vildand med pumpapuré, betor och märg. Jag trodde att jag gillade and men insåg att jag inte gör det. Köttet smakade väldigt mycket men jag gillade inte smaken. Får nog hålla mig till älg, rådjur, ren och hjort typ, hehe. Till denna sista maträtten innan dessert fick vi äntligen rött vin.

Till dessert fick vi välja lite och jag valde bort det söta mot att få ostbricka istället. Mycket goda ostar med gott dessertvin till. Överlag är jag mycket nöjd med restaurangupplevelsen på Bord 13 även om alla smaker inte föll mig just i smaken. Det bästa var råbiffen på lamm och även pumpapurén var god. Som glutenintolerant fick jag även in glutenfritt bröd mellan rätterna men jag tror de glömde min allergi till desserten. Dock sa jag inget heller så jag får väl skylla mig själv lite. Jag var ändå för mätt för bröd och kände att jag nog ändå inte hade ätit av det.

Tack fina Per och Barbro för en mysig middag! 🙂

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?