Annons: Shoppa min stil

Klänning
Väska
Väska
Väska
Väska
Kofta
Kavaj
Klänning
Kofta
Bag
T-shirt
Kavaj
Kostymbyxa
Halsduk
Vit blus
T-shirt
Kavaj
Kofta
Boots
Pälsjacka
Rosa kostymbyxor
Kjol
Kjol
Kjol
Kofta
Tröja
Pullover
T-shirt
Skinnkjol
Kavaj
Kjol
Skjorta
Klänning
Kappa
Kofta
Kavaj
Byxor
Linne
Kofta
Cardigan
Kofta
Skjorta
Väska
Kofta
Kjol
Byxor
Väska
Kavaj
Kavaj
Klänning
Klänning
Skjorta
Tröja
Knytblus
Pullover
Klänning
Väska
Kjol
Byxor
Klänning
Klänning
Klänning
Väska
Kappa
Slipover
Jeans
Kappa
T-shirt
Klänning
Kavaj
Väska
Skjorta
Väska
Klänning
Klännning
Kofta
Skjorta
Blus
Knytblus
Väska
Kavaj
Klänning
Stickad klänning
Kappa
Väska
Kavaj
T-shirt
Sneakers
T-shirt
Klänning
Kofta
Ankelboots
Cape
Pullover
Skjorta
Byxor
Pullover
Klänning
Kavaj
Kappa
Väst
Kavaj
Linne
Basker
Grå kavaj
T-shirt
Knytblus
Väska
Väska
Klänning
Kofta
Skjorta
Kofta
Slingbacks
Blus
Tröja
Väska
Väska
Kappa
Stövel
Skjortklänning
Manolo Blahnik
Kjol
T-shirt
Satinkjol
Blus
Kofta
Väska
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Väska
Kofta
Klänning
Linne
Kavaj
Klännning
Slacks
60   390
44   343
40   400
64   376
68   463

Spel och spelmissbruk

Hej fina. Jag har haft en himla lugn och skön kväll. Fortsatt läsa i nya numret av Elle, kollat på Jordskott och Kalla Fakta där de granskade spelbolagens hantering av spelmissbruk. Det avsnittet är ett par veckor gammalt tror jag men såklart aktuellt. Jag är en stark motståndare till spel och har sett spelmissbruk på ganska nära håll och det är inte att leka med.

Det här är min personliga åsikt baserad på vad jag sett runt omkring mig. Jag skulle inte ens köpa en trisslott, möjligtvis spela på Bingolotto någon gång men längre än så skulle jag faktiskt inte sträcka mig. Jag är en trygghetsmänniska och absolut ingen risk taker. Sådan är jag helt enkelt. Ibland önskar jag att jag kunde våga lite mer men när det gäller spel känns det lika bra att inte ge sig in i det. Jag kommer säkerligen på grund av detta aldrig äga en massa miljoner men det behöver man väl knappat vara liksom? ?Hur tänker ni?

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?