Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Klänning
Kappa
Blus
Kjol
Klänning
Klänning
Skjorta
Klänning
Kappa
Blus
Kjol
Klänning
Klänning
47   262
58   426
35   284
36   422
69   469

En timme längre

Hej fina. Idag unnade jag mig att sova en timme längre. Kände mig ju helt slut efter gårdagen och har dessutom känt mig lite krasslig den senaste veckan så det kändes rätt att sova en timme längre. Är det mycket på jobbet idag får jag jobba in lunchen istället.

Idag blir det nog en skrivardag och sedan måste jag även redigera bilder från eventet igår och ett annat event. Sedan ikväll har jag inga planer. Kommer nog vara trött så det gör mig inget. Carl skulle iväg på någon sportgrej tror jag.

Nu kaffe. Ha en underbar dag! Bjuder på en detaljbild på mitt älskade armband från Hermés.

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?