Annons: Shoppa min stil

Blus
KlÀnning
Kavaj
Skjorta
KlÀnning
Kjol
Kappa
GucciskÀrp
KlÀnning
Blus
KlÀnning
Kavaj
Skjorta
KlÀnning
Kjol
Kappa
GucciskÀrp
KlÀnning
36   193
80   361
51   384
58   326
52   354

Sverige spelar fotbolls-VM! ??

God morgon fina. Sverige spelar VM! Jag kan vara en av de minst fotbollsintresserade i det hÀr landet men jag sÄg faktiskt matchen igÄr och kan erkÀnna att jag var rejÀlt nervös och engagerad pÄ slutet och fick gÄshud nÀr vi blev klara för VM. SÄ grymt!

NÀr det Àr mÀsterskap brukar jag kolla och vara mer engagerad Àn under kvalmatcher och landskamper. SÄ kul att det blir VM för oss!

Idag Àr den stora konferensdagen och jag hoppas att allt kommer att flyta pÄ och gÄ som vi tÀnkt ?. Nu en massa kaffe. Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter nÄgot?