Annons: Shoppa min stil

KlÀnning
Kjol
Linne
Kavaj
VĂ€ska
Pullover
KlÀnnning
VĂ€ska
Linne
VĂ€ska
Jeans
Kavaj
Byxor
KlÀnning
Cardigan
KlÀnning
Ankelboots
Kavaj
25   330
79   518
48   537
40   606
59   666

Sverige spelar fotbolls-VM! ??

God morgon fina. Sverige spelar VM! Jag kan vara en av de minst fotbollsintresserade i det hÀr landet men jag sÄg faktiskt matchen igÄr och kan erkÀnna att jag var rejÀlt nervös och engagerad pÄ slutet och fick gÄshud nÀr vi blev klara för VM. SÄ grymt!

NÀr det Àr mÀsterskap brukar jag kolla och vara mer engagerad Àn under kvalmatcher och landskamper. SÄ kul att det blir VM för oss!

Idag Àr den stora konferensdagen och jag hoppas att allt kommer att flyta pÄ och gÄ som vi tÀnkt ?. Nu en massa kaffe. Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter nÄgot?