Annons: Shoppa min stil

Kappa
Klänning
Skjorta
Klänning
Blus
Klänning
Kjol
Kappa
Klänning
Skjorta
Klänning
Blus
Klänning
Kjol
11   95
48   270
58   429
35   287
36   425

Mycket inför morgondagen

God morgon fina. Så var ännu en helg slut. Hur var er helg? Jag tycker att jag fick en riktigt bra mix med fredagsmys och lördagsfest. Festligheterna bidrog dock till att jag var rejält slö på söndagen men så får det väl vara då och då.

Imorgon anordnar mitt företag en stor inspirationsdag på Scandic Triangeln och idag kommer det att bli mycket fix till det. Tror dock att vi har bra koll på det mesta så det är nog mest detaljer idag. Ska fixa alla namnskyltar och köpa presenter till talare med mera. Har egentligen balett ikväll men den får jag kanske skippa.

Önskar er en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?