Annons: Shoppa min stil

Klänning
Klänning
Väska
Jeans
Kjol
Kavaj
Väska
Ankelboots
Byxor
Cardigan
Kavaj
Klännning
Linne
Linne
Pullover
Klänning
Kavaj
Väska
43   345
56   403
60   579
61   632
65   671

Mycket inför morgondagen

God morgon fina. Så var ännu en helg slut. Hur var er helg? Jag tycker att jag fick en riktigt bra mix med fredagsmys och lördagsfest. Festligheterna bidrog dock till att jag var rejält slö på söndagen men så får det väl vara då och då.

Imorgon anordnar mitt företag en stor inspirationsdag på Scandic Triangeln och idag kommer det att bli mycket fix till det. Tror dock att vi har bra koll på det mesta så det är nog mest detaljer idag. Ska fixa alla namnskyltar och köpa presenter till talare med mera. Har egentligen balett ikväll men den får jag kanske skippa.

Önskar er en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?