Annons: Shoppa min stil

Klänning
Skjorta
Kjol
Klänning
Kavaj
Gucciskärp
Blus
Kappa
Klänning
Klänning
Skjorta
Kjol
Klänning
Kavaj
Gucciskärp
Blus
Kappa
Klänning
11   120
31   240
45   242
39   267
41   325

Jag mår illa

Hej fina. Jag tyckte att jag mådde lite orimligt bra imorse när jag vaknade med tanke på gårdagens fest. Cyklade iväg till dansen vid halv två och där någonstans kände jag att jag började må illa. Tog mig ändå igenom hela dansklassen. Mycket nytt idag och mycket snurrar. Inte optimalt men det gick ?.

När jag cyklade hem mådde jag ännu mer illa och gör det fortfarande. Har knappt ätit något idag så det blir nog bättre med mat. Min mästerkock till sambo slänger ihop en rödbetssoppa nu och senare ikväll ska vi äta tupp! ?

Ringde nyss och grattade min pappa på Fars dag. Brorsan skulle bjuda honom på middag för att fira. Fint. Tur att han bor i Hudiksvall!:)

Ha en underbar kväll!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?