Annons: Shoppa min stil

Väska
Klännning
Cardigan
Väska
Linne
Kavaj
Väska
Kavaj
Klänning
Pullover
Byxor
Kjol
Linne
Klänning
Jeans
Klänning
Ankelboots
Kavaj
24   320
29   455
57   613
79   589
56   473

Jag mår illa

Hej fina. Jag tyckte att jag mådde lite orimligt bra imorse när jag vaknade med tanke på gårdagens fest. Cyklade iväg till dansen vid halv två och där någonstans kände jag att jag började må illa. Tog mig ändå igenom hela dansklassen. Mycket nytt idag och mycket snurrar. Inte optimalt men det gick ?.

När jag cyklade hem mådde jag ännu mer illa och gör det fortfarande. Har knappt ätit något idag så det blir nog bättre med mat. Min mästerkock till sambo slänger ihop en rödbetssoppa nu och senare ikväll ska vi äta tupp! ?

Ringde nyss och grattade min pappa på Fars dag. Brorsan skulle bjuda honom på middag för att fira. Fint. Tur att han bor i Hudiksvall!:)

Ha en underbar kväll!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?