Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Väska
Pullover
Väska
Kavaj
Klänning
Cardigan
Jeans
Kjol
Linne
Ankelboots
Klännning
Kavaj
Linne
Byxor
Klänning
Klänning
Väska
24   319
29   454
57   612
79   589
56   473

Tungt!

Hej fina. Kikar in här en snabbis efter en kort lunchpaus. Det har verkligen varit fullt upp idag och jag har typ knappt börjat på dagens to-do-lista. Blir nog jobb till 5-6 idag, annars brukar jag försöka gå tidigare på fredagarna när jag jobba in lunchen.

Vi ska ju ha ett event på tisdag och har bjudit in kunder, partners och andra kontakter till Scandic Triangeln för föreläsningar och eftermingel på vårt kontor sen. Ska bli trevligt, men det är ju riktigt mycket som ska hinna fixas till dess! Fick med mig kollegan Daniel till Systembolaget där vi handlade två backar flasköl och tre boxar vin. Riktigt tungt, särskilt för Daniel som fick bära ölen…

Nu ska jag fortsätta jobba. Ha en underbar fredag 🙂

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?