Fritt fram för mig 😄

Hej fina. Bra jobbdag Ă€ven om saker och ting tog mycket lĂ€ngre tid Ă€n jag tĂ€nkt. Är verkligen redo för helg i alla fall och jag ser sĂ„Ă„Ă„Ă„ mycket fram emot allt roligt. Som om jag inte redan hade den bĂ€sta fredagskĂ€nslan nĂ€r jag gick hem frĂ„n jobbet kunde den visst bli Ă€nnu bĂ€ttre! NĂ€r jag komhem lĂ„g nĂ€mligen det senaste numret av Elle innanför dörren. SĂ„Ă„Ă„ nice! 

I den hĂ€r numrer av Elle fick man Ă€ven med en liten Versace-parfym. Ser verkligen fram emot att prova den! Nu har Ă€ven Carl kommit hem och vi ska fixa lite tapas. Gick först med pĂ„ att slĂ€ppa alla sociala medier men sĂ„ sĂ„g Carl att det var fotboll pĂ„ TV ikvĂ€ll sĂ„ fĂ„ var det tydligen fritt fram för mig med bloggandet 😄😍. 

Ha en underbar kvĂ€ll fina ni! 

Följ:
Share:

2 Kommentarer

 1. 10 november, 2017 / 21:39

  HĂ€rligt.
  Jag kom oxÄ hem till ett hem med en ny tidning frÄn Café och ett prov med Versace-parfym.
  SjĂ€lv spenderar jag kvĂ€llen hĂ€r hemma i Malmö med vĂ„ran lilla kamphund och lite vin och en ledig helg frĂ„n ordinarie jobb. PĂ„ onsdag kommer Ă€ntligen sjömannen hem! 😀

  Trevlig kvÀll!

  • thomas
   10 november, 2017 / 21:41

   Hej Tommy! Åh dĂ€r ser man, sĂ„ synkat! LĂ„ter som en trevlig kvĂ€ll!:) Ha en fin helg!

Kommentera