Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kavaj
Gucciskärp
Blus
Klänning
Kjol
Klänning
Kappa
Skjorta
Klänning
Kavaj
Gucciskärp
Blus
Klänning
Kjol
Klänning
Kappa
Skjorta
41   271
40   287
81   368
51   389
58   328

Riktigt roliga planer

Hej fina. Jag tror jag håller på att bli förkyld. Har nyst hela veckan och har fått en sådan där förkylningsblåsa i munnen. Fick det ofta när jag var barn, istället för snuva och hosta typ, men inte lika ofta längre. Så drygt! Hoppas det går över snart. Har riktigt roliga planer för den här lördagen!  

På dagen blir det photoshoot med en fotograf  och sedan en riktigt rolig fest med Carl, Victor, Charlotta och en massa andra människor jag inte känner än. Blir till att ta på sig en festklänning och ladda rejält helt enkelt! Måste dock vara tillräckligt pigg för att dansa på lördag. Eller måste jag det egentligen? 

Jag och Carl kollade precis på Stranger Things. Näst sista avsnittet för den här andra säsongen. Hur ska den sluta egentligen? ? Nu sova. God natt finingar. 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?