Annons: Shoppa min stil

Linne
Cardigan
Kavaj
Väska
Kavaj
Klännning
Klänning
Kjol
Väska
Byxor
Klänning
Jeans
Klänning
Linne
Väska
Ankelboots
Pullover
Kavaj
24   320
29   455
57   613
79   589
56   473

Riktigt roliga planer

Hej fina. Jag tror jag håller på att bli förkyld. Har nyst hela veckan och har fått en sådan där förkylningsblåsa i munnen. Fick det ofta när jag var barn, istället för snuva och hosta typ, men inte lika ofta längre. Så drygt! Hoppas det går över snart. Har riktigt roliga planer för den här lördagen!  

På dagen blir det photoshoot med en fotograf  och sedan en riktigt rolig fest med Carl, Victor, Charlotta och en massa andra människor jag inte känner än. Blir till att ta på sig en festklänning och ladda rejält helt enkelt! Måste dock vara tillräckligt pigg för att dansa på lördag. Eller måste jag det egentligen? 

Jag och Carl kollade precis på Stranger Things. Näst sista avsnittet för den här andra säsongen. Hur ska den sluta egentligen? ? Nu sova. God natt finingar. 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?