Annons: Shoppa min stil

Kjol
Linne
Klänning
Kofta
Byxor
Stövel
Kappa
T-shirt
T-shirt
Kjol
T-shirt
Slingbacks
Kavaj
T-shirt
Tröja
Kavaj
Ankelboots
Sneakers
Bag
Kjol
Grå kavaj
Skjorta
Klänning
Linne
Klänning
T-shirt
Klänning
Väska
Kjol
Boots
Pullover
Kavaj
Väska
Väska
Byxor
T-shirt
Kavaj
Byxor
Kofta
Jeans
Kofta
Skjorta
Pullover
Väska
Knytblus
Satinkjol
Kofta
Väska
Kavaj
Klänning
Linne
Klänning
Kavaj
Väska
Väska
Klänning
Kavaj
Blus
Knytblus
Kofta
Halsduk
Pälsjacka
Kappa
Slipover
Skjorta
Pullover
Manolo Blahnik
Klänning
Klännning
Väska
Cardigan
Klänning
Väska
Kappa
Cape
T-shirt
Skjorta
Kavaj
Kjol
Kofta
Klännning
Kofta
Väst
Pullover
Kostymbyxa
Klänning
Stickad klänning
Kavaj
Kofta
Kofta
Väska
Klänning
Rosa kostymbyxor
Tröja
Väska
Kofta
Blus
Klänning
Väska
Väska
Klänning
Skjortklänning
Slacks
Väska
Kavaj
Klänning
Skjorta
Kavaj
Blus
Klänning
Kappa
Kavaj
Basker
Vit blus
Kappa
Kofta
Kavaj
T-shirt
Väska
Kappa
Kofta
Byxor
Skinnkjol
Skjorta
Skjorta
Tröja
Väska
Skjorta
Kavaj
Klänning
Knytblus
Väska
Kjol
Kofta
Kofta
Kavaj
Väska
Kjol
53   320
67   372
42   395
20   305
76   472

Personlig recepttavla hos Minrecepttavla.se

Personlig recepttavla hos Minrecepttavla.se 

 
Hej fina. Jag är jätteglad över att jag har inlett ett samarbete med Minrecepttavla.se då jag verkligen tycker att de har en rolig och bra affärsidé med att skapa sin personliga recepttavla, dessutom med snygg design helt i min smak. Det blir verkligen en snygg och smart inredningsdetalj i köket. Vem vill inte ha en snygg, stilren och helt unik tavla i köket med sitt eget favoritrecept på liksom? 🙂
 
Vad är då Minrecepttavla.se? De erbjuder kort och gott en tjänst där du enkelt fyller i ditt eget namn, namn på ditt recept och själva receptet och sedan skapar de en tavla i snygg stilren design, i skandinavisk stil, med all information. Jag fick möjlighet att skapa en personlig tavla med mitt favoritrecept och valde moussaka som jag bland annat delat med mig av i min blogg (till receptet och inlägget här). Hela processen var mycket enkel och jag blev supernöjd med designen :). Längtar tills jag får hem tavlan och kan sätta upp den i köket hemma.
 
Köp en tidig julklapp till dig själv eller ge bort en personlig present till någon annan du tycker om :). Genom mitt samarbete med Minrecepttavla.se har jag fått möjlighet att ge mina läsare en rabattkod som ger 30% rabatt på en sådan här recepttavla som du skapar själv på deras sajt. Klicka in på Minrecepttavla.se för att skapa din unika tavla med ditt favoritrecept på och ange rabattkoden mariasblogg innan utcheckning :).
 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?