Annons: Shoppa min stil

Jacka
Kappa
Kofta
Kavaj
Väska
Väska
T-shirt
Klänning
Väska
Kavaj
Klänning
Skjorta
örhängen
Klänning
Kavaj
Väska
Kappa
Klänning
Kjol
Kavaj
T-shirt
Bag
Vit blus
Klänning
Kappa
Väska
Linne
Klänning
Väska
Byxor
Blus
Pullover
Sneakers
Väska
Klänning
Kofta
Kofta
Klänning
Klänning
Klänning
Satinkjol
Kofta
Skjorta
Slingbacks
Klänning
Kavaj
Stickad klänning
Kofta
Boots
Knytblus
Kavaj
Klänning
Skjorta
Väska
Väska
Slipover
Kofta
Linne
Klänning
Byxor
Kavaj
Jeans
Klännning
Kofta
Klänning
Byxor
Skjorta
Knytblus
Skjorta
Väst
Klännning
Väska
Pullover
Skjorta
Väska
Kjol
Kofta
Klänning
Stövel
Tröja
Rosa kostymbyxor
Klänning
Kofta
Väska
Kjol
Kjol
Klänning
Väska
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Kofta
Klänning
Kjol
Slacks
Grå kavaj
Blus
Halsduk
Väska
Kofta
Pälsjacka
Basker
Kjol
Cardigan
Klänning
Kofta
Kjol
Pullover
Kavaj
Klänning
Knytblus
T-shirt
Kappa
Blus
Väska
Linne
Tröja
Väska
Kavaj
T-shirt
Skinnkjol
Kappa
Pullover
Kavaj
Kofta
Klänning
T-shirt
Byxor
Skjortklänning
Blus
Väska
Jacka
Väska
Kavaj
Tröja
T-shirt
Ankelboots
Kappa
Skjorta
T-shirt
Kappa
Väska
Kavaj
Kavaj
Halsduk
Kofta
Kostymbyxa
Skjorta
Cape
29   182
41   354
41   451
44   476
50   393

Personlig recepttavla hos Minrecepttavla.se

Personlig recepttavla hos Minrecepttavla.se 

 
Hej fina. Jag är jätteglad över att jag har inlett ett samarbete med Minrecepttavla.se då jag verkligen tycker att de har en rolig och bra affärsidé med att skapa sin personliga recepttavla, dessutom med snygg design helt i min smak. Det blir verkligen en snygg och smart inredningsdetalj i köket. Vem vill inte ha en snygg, stilren och helt unik tavla i köket med sitt eget favoritrecept på liksom? 🙂
 
Vad är då Minrecepttavla.se? De erbjuder kort och gott en tjänst där du enkelt fyller i ditt eget namn, namn på ditt recept och själva receptet och sedan skapar de en tavla i snygg stilren design, i skandinavisk stil, med all information. Jag fick möjlighet att skapa en personlig tavla med mitt favoritrecept och valde moussaka som jag bland annat delat med mig av i min blogg (till receptet och inlägget här). Hela processen var mycket enkel och jag blev supernöjd med designen :). Längtar tills jag får hem tavlan och kan sätta upp den i köket hemma.
 
Köp en tidig julklapp till dig själv eller ge bort en personlig present till någon annan du tycker om :). Genom mitt samarbete med Minrecepttavla.se har jag fått möjlighet att ge mina läsare en rabattkod som ger 30% rabatt på en sådan här recepttavla som du skapar själv på deras sajt. Klicka in på Minrecepttavla.se för att skapa din unika tavla med ditt favoritrecept på och ange rabattkoden mariasblogg innan utcheckning :).
 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?