Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Kappa
Blus
Gucciskärp
Klänning
Klänning
Kavaj
Kjol
Klänning
Skjorta
Kappa
Blus
Gucciskärp
Klänning
Klänning
Kavaj
Kjol
Klänning
56   218
8   211
39   345
31   320
46   287

Det värsta som kan hända en morgon

Hej fina. Okej, rubriken är överdriven, men ett ilandsproblem denna morgon var att jag upptäckte att kaffet är slut här hemma! Det har hänt en, max två, gånger förrut och jag vet liksom inte var jag ska ta vägen då. 

Jag behöver verkligen en massa kaffe på morgonen. Tur då att man är sambo med Carl som är en riktig fixare och problemlösare. Han kom på att vi hade fått kaffebönor i present en gång och hällde dem i vår mixer och malde dem till mig. Vilken hjälte! ❤️

Nu ska jag dricka mitt kaffe i lugn och ro. Önskar er en underbar dag! 

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 8 november, 2017 / 20:47

  Men gud kaffet är det viktigaste. Tur ni hitta en lösning haha

  • thomas
   8 november, 2017 / 21:09

   Haha jag vet!! Tack för idag! ?☺️

Kommentera


Söker du efter något?