Annons: Shoppa min stil

Väska
Byxor
Kavaj
Klänning
Cardigan
Linne
Klänning
Klänning
Jeans
Linne
Ankelboots
Väska
Klännning
Kavaj
Pullover
Kjol
Kavaj
Väska
44   464
47   497
40   576
59   643
79   606

Dagens insikt

Hej fina. Jag tänkte skriva “note to self” men dagens insikt passar bättre eftersom man egentligen inte har något val. Dagens insikt är i alla fall att mitt huvud och kropp inte funkar på fyra timmars sömn. Det hår inte direkt att välja bort insomnia och även om man sover dåligt en natt måste man ju ändå gå till jobbet och göra vad som förväntas. Har kunnat sitta med redigering under förmiddagen och har därför inte behövt använda hjärnan jättemycket men i eftermiddag måste jag göra mer kreativt arbete så får se hur det går…

Hemma och pausar och äter lunch nu i alla fall. Hoppas ni har en pigg och bra tisdag☺️!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?