Annons: Shoppa min stil

Klänning
Klänning
Kappa
Blus
Kjol
Klänning
Skjorta
Klänning
Klänning
Kappa
Blus
Kjol
Klänning
Skjorta
47   262
58   426
35   284
36   422
69   469

Bloggläsare som hör av sig 

Hej fina ni. Alltså klockan är inte ens åtta och mina ögonlock känns så sjukt tunga. Somnar i soffan om jag inte går och lägger mig. Carl är nog iväg någon timme till men måste nog faktiskt lägga sova nu. 

Något roligt som hände igår var att två olika bloggläsare hörde av sig och tackade för bra tips. Den ena hade läst en av mina restaurangrekommendationer och den andra hade handlat en topp som jag tipsat om. Man blir så glad av sådant! ☺️

Imorgon blir det nog en intensiv dag så jag hoppas jag kan sova bättre inatt och kan vara pigg. Har flera saker på to do-listan på jobbet och även efter jobb. Jag och Anna tänkte eventuellt ses för att fota men får se hur det blir. Jag hade hoppats på att få min Erdem x H&M blus idag men det verkar dröja minst en dag till. Hoppas på imorgon vid lunch.

Sov gott fina ni! 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?