Annons: Shoppa min stil

Satinkjol
Väska
Klänning
Kjol
Linne
T-shirt
Klännning
Väska
Kofta
Kofta
Klänning
Väska
Halsduk
Slacks
Väska
T-shirt
Klänning
Basker
Skjorta
Väska
Knytblus
Kavaj
Klänning
Skjorta
T-shirt
Boots
Kofta
Klänning
Pullover
Bag
Vit blus
Linne
Väska
Väska
Slipover
Kofta
Blus
Kappa
Pullover
Kavaj
Skjorta
Sneakers
Pullover
Skjorta
Kofta
Väska
T-shirt
Kofta
Kavaj
Skinnkjol
Klänning
Byxor
Kjol
Cardigan
Kappa
Kavaj
Klänning
Kappa
Väska
Kappa
T-shirt
Stövel
Kappa
Kofta
Väska
Kostymbyxa
Väska
Klänning
Kofta
Rosa kostymbyxor
Ankelboots
Klänning
Jeans
Väst
Cape
Klänning
Kavaj
Kofta
Tröja
Manolo Blahnik
Klänning
Slingbacks
Grå kavaj
Klännning
Skjortklänning
Kappa
Skjorta
Kjol
Klänning
Knytblus
Kavaj
Klänning
Väska
Kavaj
T-shirt
Kjol
Pullover
T-shirt
Kofta
Väska
Klänning
Knytblus
Kavaj
Kofta
Väska
Kjol
Linne
Kofta
Väska
Väska
Kavaj
Blus
T-shirt
Väska
Skjorta
Väska
Klänning
Tröja
Klänning
Kavaj
Pälsjacka
Kavaj
Kjol
Blus
Kofta
Skjorta
Byxor
Skjorta
Byxor
Byxor
Kavaj
Tröja
Kavaj
Kavaj
Kjol
Kavaj
Kofta
Stickad klänning
53   320
67   372
42   395
20   305
76   472

Bloggläsare som hör av sig 

Hej fina ni. Alltså klockan är inte ens åtta och mina ögonlock känns så sjukt tunga. Somnar i soffan om jag inte går och lägger mig. Carl är nog iväg någon timme till men måste nog faktiskt lägga sova nu. 

Något roligt som hände igår var att två olika bloggläsare hörde av sig och tackade för bra tips. Den ena hade läst en av mina restaurangrekommendationer och den andra hade handlat en topp som jag tipsat om. Man blir så glad av sådant! ☺️

Imorgon blir det nog en intensiv dag så jag hoppas jag kan sova bättre inatt och kan vara pigg. Har flera saker på to do-listan på jobbet och även efter jobb. Jag och Anna tänkte eventuellt ses för att fota men får se hur det blir. Jag hade hoppats på att få min Erdem x H&M blus idag men det verkar dröja minst en dag till. Hoppas på imorgon vid lunch.

Sov gott fina ni! 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?