Annons: Shoppa min stil

Väska
Pullover
Cardigan
Blus
Kavaj
Skjorta
Pullover
Rosa kostymbyxor
Knytblus
Linne
Linne
Knytblus
Kofta
Kappa
Slingbacks
Klänning
Steamer
Tory Burch
Jacka
T-shirt
Kjol
Väska
Knytblus
Bag
Slacks
Jacka
Kavaj
Blus
Kavaj
Väska
Tröja
Väska
Byxor
T-shirt
Kavaj
Kofta
Kostymbyxa
Byxor
Kofta
Skjorta
Väska
Väska
Kofta
Kappa
Skjorta
Tröja
Blus
Skjorta
Klänning
Grå kavaj
Kjol
Blus
Byxor
Väska
Moschino väska
Kjol
Kavaj
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Väska
Kofta
Väska
Klännning
Kofta
Kavaj
Jeans
Kappa
Väska
Halsduk
Cape
Kappa
Kofta
Klänning
Väst
Ankelboots
Kavaj
Skjorta
Väska
T-shirt
Kofta
Kjol
Basker
Skinnkjol
Kofta
Klänning
Klänning
Pälsjacka
Väska
Kavaj
Slipover
Klänning
T-shirt
Pullover
Stövel
Kappa
Väska
Vit blus
T-shirt
Stickad klänning
Väska
Klänning
Kånken
Klänning
Kjol
Klänning
Ganni diadem
Klänning
Klänning
Klänning
Skjorta
örhängen
Klänning
Sneakers
Louis Vuitton väska
Pullover
Kavaj
Kavaj
Klänning
Stenströms cardigan
Väska
Kavaj
Halsduk
Väska
Boots
Satinkjol
Kavaj
Kappa
Kofta
Klänning
Spegel
Klänning
Kjol
Skjorta
Kofta
Väska
Skjortklänning
Klänning
T-shirt
Klännning
Kofta
Väska
Kappa
Kofta
Byxor
Skjorta
Väska
Tröja
Kofta
Klänning
Linne
Klänning
Kavaj
Kjol
Klänning
T-shirt
Klänning
23   158
62   337
44   377
59   356
43   407

Bloggläsare som hör av sig 

Hej fina ni. Alltså klockan är inte ens åtta och mina ögonlock känns så sjukt tunga. Somnar i soffan om jag inte går och lägger mig. Carl är nog iväg någon timme till men måste nog faktiskt lägga sova nu. 

Något roligt som hände igår var att två olika bloggläsare hörde av sig och tackade för bra tips. Den ena hade läst en av mina restaurangrekommendationer och den andra hade handlat en topp som jag tipsat om. Man blir så glad av sådant! ☺️

Imorgon blir det nog en intensiv dag så jag hoppas jag kan sova bättre inatt och kan vara pigg. Har flera saker på to do-listan på jobbet och även efter jobb. Jag och Anna tänkte eventuellt ses för att fota men får se hur det blir. Jag hade hoppats på att få min Erdem x H&M blus idag men det verkar dröja minst en dag till. Hoppas på imorgon vid lunch.

Sov gott fina ni! 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?