Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kappa
Gucciskärp
Kavaj
Blus
Kjol
Klänning
Skjorta
Klänning
Klänning
Kappa
Gucciskärp
Kavaj
Blus
Kjol
Klänning
Skjorta
Klänning
24   240
56   257
8   262
40   350
31   323

Bästa sättet att koppla av

Hej fina. Har inte mått bra idag alltså. Påverkas så mycket av sömn och får jag inte tillräckligt mår jag dåligt. Har varit trött i både kropp och knopp och haft huvudvärk. Lyckades ändå på något sätt publicera en artikel och designa nya logotyper. Har även flera nya spännande samarbetet på gång i bloggen och min Instagram :). 

Carl är iväg på volleyboll ikväll och jag ska vila järnet och lägga mig någorlunda tidigt. Ska orka laga någon middag strax men måste chilla lite först. Har flera saker som får mig avslappnad. Lyssna på ljudbok, läsa Elle, Se någon lättsam film eller TV-serie. Det bästa sättet att koppla av ikväll känner jag är att se realitysåpor som Paradise Hotel och Bachelor ?. 

Hoppas ni får en bra kväll ❤️. 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?