Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Klänning
Knytblus
Klänning
Slipover
Skjorta
Kjol
Kavaj
Kavaj
Kofta
Kappa
Kjol
Väska
Kappa
Kappa
Cape
Kofta
Halsduk
Klänning
Kofta
Kavaj
Klänning
Pullover
Blus
Blus
Skjorta
Knytblus
Kavaj
Svarta jeans
Kavaj
T-shirt
Cardigan
Väska
Kavaj
Kofta
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kjol
Gucciskärp
Klänning
T-shirt
Slacks
Kjol
Kjol
Sandaler
Väska
T-shirt
Ankelboots
Tröja
Kjol
Slingbacks
Kofta
Kappa
Jeans
Skjorta
Klänning
Klänning
Kappa
Boots
Slipover
T-shirt
Klänning
Klänning
Topp
Kofta
Satinkjol
Byxor
T-shirt
Pullover
Basker
Body
Grå kavaj
Klänning
Kavaj
Linne med spets
Skjorta
Väska
Plisserad kjol
Kavaj
Vit blus
Kofta
Skjorta
Stövel
Väska
Väska
Skjorta
Linne
Klänning
Skinnkjol
Pälsjacka
Cardigan
Kjol
T-shirt
Väska
Pullover
Stickad klänning
Kjol
Klännning
Klänning
Klänning
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kjol
Väska
Tröja
Väska
Plisserad kjol
Kavaj
Väska
Väska
Satinkjol
Linne
Skjorta
Väska
Skjorta
Klännning
Blå klänning
Grön klänning
Kofta
Kavaj
T-shirt
Kofta
Stickad klänning
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Klänning
Linne
Skjortklänning
Byxor
Klänning
Blå knytblus
Väska
Kappa
T-shirt
Kofta
Väska
Bag
Kavaj
Kostymbyxa
Klänning
Väst
Cape
Klänning
Klänning
Väska
Knytblus
Klänning
Sneakers
Tröja
Kappa
Kavaj
Blus
Kofta
Byxor
Blus
Klänning
Manolo Blahnik
Kofta
Väska
Tyllkjol
Skjorta
Slipover vit
Kofta
Klänning
Kofta
Slipover
Väska
Kofta
Byxor
Slipover
Pullover
T-shirt
Väska

Restaurang Bouchon i Malmö

Hej fina. Carls bror Albin har ju varit och hälsat på oss den här helgen och igår mötte vi upp två av hans trevliga vänner på restaurang Bouchon i Malmö. Det är en fransk restaurang som ligger vid stadsdelen Lugnet. Atmosfären är livlig och ytan är inte så stor men ändå härlig stämning. De hade inte någon avsmakningsmeny utan vi beställde in förrätt, varmrätt och efterrätt.

Till förrätt valde jag att äta grillat oxhjärta med selleriremoulade. Köttet var jättegott men den där selleriremouladen föll mig kanske inte riktigt i smaken. Var nog sugen på något varmt nu när det var mörkt ute och kändes lite ruggigt. På söndagar har de bra priser på vin då de tömmer flaskorna från fredagen och lördagen så vi fick lite olika viner som de rekommenderade till våra olika rätter.

Till huvudrätt valde jag vegetariskt i form av polenta med betor, kantareller, pocherat ägg och sauce verde. Det var också väldigt gott och jag blev verkligen mätt. Vi valde att även äta dessert och där nöjde jag mig med en liten chokladtryffel som jag bara orkade äta halva av. God i alla fall!

Jag kände att jag hade ganska höga förväntningat på Restaurang Bouchon i Malmö. Har några vänner som var där för en kort tid sedan och det kändes som att de fick lite mer udda mat. Menyn den här kvällen kändes inte sååå speciell. De var i alla fall bra på att ordna med specialkost och det är alltid ett plus tycker jag! Vill ni äta middag i en liten, mysig och livlig restaurang rekommenderar jag absolut restaurang Bouchon i Malmö.

Jag är verkligen nöjd med den här helgen. Har verklige ätit supergoda middagar och umgåtts med fina vänner. Nu är det måndag igen och den här veckan kommer att innebära en hel del jobb men även roliga kvällsaktiviteter. Önskar er en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?