Annons: Shoppa min stil

Blus
Kofta
Väska
Klänning
Kjol
T-shirt
Väska
Kappa
Klänning
Skjorta
Blus
Skjorta
Pullover
Slipover
Kofta
Kjol
Kjol
Tröja
tröja
Slipover
Blå klänning
Body
Kofta
Kavaj
T-shirt
Tweedklänning
Kappa
Kjol
T-shirt
Tweedkavaj
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Klänning
Grön klänning
Knytblus
Klänning
Linne
Väska
Väska
Blus
Kofta
Kappa
Kavaj
T-shirt
Satinkjol
Väska
Klänning
Knytblus
T-shirt
Klänning
Halsduk
Kavaj
Kavaj
Klänning
Linne
Väska
Pullover
tröja
Väska
Stövel
Kofta
Pullover
Jeans
Cape
Grå kavaj
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kjol
Manolo Blahnik
klänning
Väska
Skjortklänning
Kostymbyxa
Kavaj
Plisserad kjol
Slingbacks
Kavaj
Kavaj
Skinnkjol
Kavaj
Väska
Klänning
Stickad klänning
Byxor
Cape
Kappa
Svarta jeans
Kappa
Kappa
Klänning
Kofta
Klänning
Klänning
Basker
Tröja
Skjorta
Kjol
Knytblus
Sandaler
Kofta
Kofta
Klänning
Väska
Byxor
Skjorta
Ankelboots
Blus
Väst
Kavaj
Kofta
Linne
Kavaj
Blus
Trench coat
Klänning
Klänning
Stickad klänning
Kjol
Skjorta
T-shirt
Cardigan
Kjol
Jacka
Kjol
Skjorta
Klänning
Kofta
Kofta
Klänning
Kofta
Knytblus
Väska
Kofta
Kjol
Cardigan
Kavaj
Boots
Tröja
Vit blus
Slacks
Satinkjol
Väska
Klännning
Slipover
T-shirt
Topp
Skjorta
Väska
Linne med spets
Kjol
Topp
Linne
Knytblus
Byxor
Byxor
Kappa
Sneakers
Gucciskärp
Kofta
Klänning
Skjorta
Klänning
Väska
Kjol
Kavaj
Kavaj
Väska
Kavaj
Klännning
Väska
Slipover
Tröja
Bag
Pullover
T-shirt
Väska
Linne
Klänning
Klänning
Pälsjacka
Väska
Klänning
Plisserad kjol
Kofta
Kofta
Kappa
Kavaj
Tröja
Slipover vit
Klänning
Skjorta
T-shirt
Blå knytblus

Restaurang Bouchon i Malmö

Hej fina. Carls bror Albin har ju varit och hälsat på oss den här helgen och igår mötte vi upp två av hans trevliga vänner på restaurang Bouchon i Malmö. Det är en fransk restaurang som ligger vid stadsdelen Lugnet. Atmosfären är livlig och ytan är inte så stor men ändå härlig stämning. De hade inte någon avsmakningsmeny utan vi beställde in förrätt, varmrätt och efterrätt.

Till förrätt valde jag att äta grillat oxhjärta med selleriremoulade. Köttet var jättegott men den där selleriremouladen föll mig kanske inte riktigt i smaken. Var nog sugen på något varmt nu när det var mörkt ute och kändes lite ruggigt. På söndagar har de bra priser på vin då de tömmer flaskorna från fredagen och lördagen så vi fick lite olika viner som de rekommenderade till våra olika rätter.

Till huvudrätt valde jag vegetariskt i form av polenta med betor, kantareller, pocherat ägg och sauce verde. Det var också väldigt gott och jag blev verkligen mätt. Vi valde att även äta dessert och där nöjde jag mig med en liten chokladtryffel som jag bara orkade äta halva av. God i alla fall!

Jag kände att jag hade ganska höga förväntningat på Restaurang Bouchon i Malmö. Har några vänner som var där för en kort tid sedan och det kändes som att de fick lite mer udda mat. Menyn den här kvällen kändes inte sååå speciell. De var i alla fall bra på att ordna med specialkost och det är alltid ett plus tycker jag! Vill ni äta middag i en liten, mysig och livlig restaurang rekommenderar jag absolut restaurang Bouchon i Malmö.

Jag är verkligen nöjd med den här helgen. Har verklige ätit supergoda middagar och umgåtts med fina vänner. Nu är det måndag igen och den här veckan kommer att innebära en hel del jobb men även roliga kvällsaktiviteter. Önskar er en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?