Annons: Shoppa min stil

Sandaler
Boots
Kofta
Kofta
T-shirt
Kavaj
Pullover
Pullover
Cardigan
Skinnkjol
Kofta
Satinkjol
Linne
Väska
Klänning
Skjorta
Byxor
Kofta
Väst
Knytblus
Kofta
Stövel
Kjol
Kjol
Blus
Cardigan
Kavaj
Kofta
Kostymbyxa
Plisserad kjol
Väska
Kjol
Skjorta
Skjorta
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Kjol
Linne
Grön klänning
Klännning
Väska
Skjorta
Kofta
Byxor
Skjorta
Pälsjacka
Kavaj
Ankelboots
Klänning
T-shirt
Klänning
Kofta
Sneakers
Kavaj
T-shirt
Tröja
Klänning
Klänning
Vit blus
Kofta
Klänning
Skjorta
Klännning
Väska
Kavaj
Kappa
Basker
T-shirt
Halsduk
Klänning
Klänning
Kjol
Väska
Kappa
Kavaj
Manolo Blahnik
Väska
Väska
Kofta
Tröja
Kavaj
Kofta
T-shirt
Väska
Satinkjol
Klänning
Kavaj
Plisserad kjol
Cape
Kavaj
Pullover
Skjorta
Knytblus
Jeans
Väska
Skjorta
Kofta
Väska
Kjol
Väska
Kappa
Kavaj
Jeansjacka
Väska
Knytblus
Pullover
Svarta jeans
Byxor
Stickad klänning
Väska
Kappa
Klänning
Grå kavaj
Kofta
Slingbacks
Kappa
T-shirt
Klänning
Linne
Kofta
Blå klänning
Kavaj
Väska
Väska
Linne med spets
Klänning
Kavaj
Slipover
Klänning
Kjol
Klänning
Blus
Tröja
Kavaj
Kjol
Väska
Väska
T-shirt
Väska
Skjortklänning
Klänning
T-shirt
Slacks
Byxor
Klänning
Kappa
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kofta
Klänning
Bag
Blus
T-shirt
38   234
41   310
55   372
21   206
54   331

Restaurang Bouchon i Malmö

Hej fina. Carls bror Albin har ju varit och hälsat på oss den här helgen och igår mötte vi upp två av hans trevliga vänner på restaurang Bouchon i Malmö. Det är en fransk restaurang som ligger vid stadsdelen Lugnet. Atmosfären är livlig och ytan är inte så stor men ändå härlig stämning. De hade inte någon avsmakningsmeny utan vi beställde in förrätt, varmrätt och efterrätt.

Till förrätt valde jag att äta grillat oxhjärta med selleriremoulade. Köttet var jättegott men den där selleriremouladen föll mig kanske inte riktigt i smaken. Var nog sugen på något varmt nu när det var mörkt ute och kändes lite ruggigt. På söndagar har de bra priser på vin då de tömmer flaskorna från fredagen och lördagen så vi fick lite olika viner som de rekommenderade till våra olika rätter.

Till huvudrätt valde jag vegetariskt i form av polenta med betor, kantareller, pocherat ägg och sauce verde. Det var också väldigt gott och jag blev verkligen mätt. Vi valde att även äta dessert och där nöjde jag mig med en liten chokladtryffel som jag bara orkade äta halva av. God i alla fall!

Jag kände att jag hade ganska höga förväntningat på Restaurang Bouchon i Malmö. Har några vänner som var där för en kort tid sedan och det kändes som att de fick lite mer udda mat. Menyn den här kvällen kändes inte sååå speciell. De var i alla fall bra på att ordna med specialkost och det är alltid ett plus tycker jag! Vill ni äta middag i en liten, mysig och livlig restaurang rekommenderar jag absolut restaurang Bouchon i Malmö.

Jag är verkligen nöjd med den här helgen. Har verklige ätit supergoda middagar och umgåtts med fina vänner. Nu är det måndag igen och den här veckan kommer att innebära en hel del jobb men även roliga kvällsaktiviteter. Önskar er en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?