Annons: Shoppa min stil

Kofta
Jeans
Klänning
Klännning
Skjorta
T-shirt
Knytblus
Klänning
Väska
Väska
Kofta
Cardigan
Tröja
Skjorta
Trench coat
Kavaj
Skjorta
Blus
Pullover
Kofta
Kappa
Skjorta
Rosa kostymbyxor
Kjol
Tröja
T-shirt
T-shirt
Kofta
Klänning
Klänning
Blus
Vit blus
Kappa
Klännning
Slipover
Bag
Kappa
Kavaj
Cardigan
Svarta jeans
Blus
Väska
Slipover vit
Satinkjol
Kavaj
Byxor
Kofta
Linne
Skjorta
Byxor
Cape
Kavaj
Pullover
Linne med spets
T-shirt
Grå kavaj
Slingbacks
Satinkjol
Grön klänning
Linne
Kavaj
Gucciskärp
Klänning
Tröja
Blå klänning
Kavaj
Kjol
Kappa
Kofta
Plisserad kjol
Kappa
Sneakers
Slipover
Väska
Klänning
Kjol
Klänning
Kofta
Kjol
Väska
Kavaj
Cape
Kappa
Skjorta
Klänning
Kjol
Topp
Pullover
Klänning
Byxor
Skjorta
Blus
Kostymbyxa
Kavaj
Väska
Jacka
Väska
Klänning
Sandaler
Väska
Klänning
Kavaj
Slipover
Manolo Blahnik
Kavaj
Kofta
tröja
Knytblus
Linne
Klänning
Slipover
Kavaj
Knytblus
Stövel
Kjol
Väska
Tröja
T-shirt
Byxor
Kofta
Kofta
Skjorta
Linne
Kavaj
Tweedkavaj
Kavaj
T-shirt
Halsduk
Ankelboots
Klänning
Plisserad kjol
Väska
Klänning
Kavaj
Kappa
Kofta
Tröja
Klänning
Linne
Kofta
Kjol
Kjol
T-shirt
Kofta
Blus
Kjol
Skjorta
Kjol
Väska
Stickad klänning
Väska
T-shirt
Kjol
Pälsjacka
Slacks
Klänning
Väska
Väska
Blå knytblus
Knytblus
Tweedklänning
Kofta
Skinnkjol
T-shirt
Väska
Pullover
Klänning
Klänning
T-shirt
tröja
Body
Boots
Klänning
Kavaj
Väst
Stickad klänning
Väska
Skjortklänning
Kofta
Kjol
klänning
Knytblus
Klänning
Basker
Klänning
Väska
Klänning
Kappa
Väska
Kofta
Kavaj
Topp
Kavaj
Klänning

Restaurang Bouchon i Malmö

Hej fina. Carls bror Albin har ju varit och hälsat på oss den här helgen och igår mötte vi upp två av hans trevliga vänner på restaurang Bouchon i Malmö. Det är en fransk restaurang som ligger vid stadsdelen Lugnet. Atmosfären är livlig och ytan är inte så stor men ändå härlig stämning. De hade inte någon avsmakningsmeny utan vi beställde in förrätt, varmrätt och efterrätt.

Till förrätt valde jag att äta grillat oxhjärta med selleriremoulade. Köttet var jättegott men den där selleriremouladen föll mig kanske inte riktigt i smaken. Var nog sugen på något varmt nu när det var mörkt ute och kändes lite ruggigt. På söndagar har de bra priser på vin då de tömmer flaskorna från fredagen och lördagen så vi fick lite olika viner som de rekommenderade till våra olika rätter.

Till huvudrätt valde jag vegetariskt i form av polenta med betor, kantareller, pocherat ägg och sauce verde. Det var också väldigt gott och jag blev verkligen mätt. Vi valde att även äta dessert och där nöjde jag mig med en liten chokladtryffel som jag bara orkade äta halva av. God i alla fall!

Jag kände att jag hade ganska höga förväntningat på Restaurang Bouchon i Malmö. Har några vänner som var där för en kort tid sedan och det kändes som att de fick lite mer udda mat. Menyn den här kvällen kändes inte sååå speciell. De var i alla fall bra på att ordna med specialkost och det är alltid ett plus tycker jag! Vill ni äta middag i en liten, mysig och livlig restaurang rekommenderar jag absolut restaurang Bouchon i Malmö.

Jag är verkligen nöjd med den här helgen. Har verklige ätit supergoda middagar och umgåtts med fina vänner. Nu är det måndag igen och den här veckan kommer att innebära en hel del jobb men även roliga kvällsaktiviteter. Önskar er en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?