Annons: Shoppa min stil

Kofta
Kjol
Kavaj
Knytblus
Skjorta
Kofta
Satinkjol
Väska
Kofta
Kavaj
Stickad klänning
Väska
Väska
Kofta
Skjorta
Klänning
Väska
Kappa
Klänning
Cardigan
Skinnkjol
Boots
Blus
T-shirt
Slacks
Cape
T-shirt
Kofta
T-shirt
Klänning
Byxor
Väska
Klänning
Slipover
Väst
Kofta
Kavaj
Kofta
Manolo Blahnik
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Vit blus
Klänning
Väska
Knytblus
Klänning
Klänning
Linne
Väska
Kappa
Väska
Halsduk
Linne
Skjortklänning
Klänning
Kavaj
Bag
Väska
Skjorta
T-shirt
Byxor
Kappa
Skjorta
Kavaj
Slingbacks
Klännning
T-shirt
Kofta
Kofta
Väska
Skjorta
Kofta
Tröja
Kofta
Pullover
Väska
Klänning
Linne
Skjorta
Kjol
Jeans
Kostymbyxa
Klänning
Kjol
Kavaj
Kjol
Kavaj
Kofta
T-shirt
Kofta
Basker
Kofta
Skjorta
Klänning
Klänning
Klänning
Väska
Grå kavaj
Kappa
Kavaj
Stövel
Klänning
Blus
Pullover
Väska
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kappa
Väska
Byxor
Byxor
Väska
Tröja
T-shirt
Kavaj
Pälsjacka
Sneakers
Kjol
Väska
Knytblus
T-shirt
Blus
Pullover
Ankelboots
Väska
Kappa
Klännning
Klänning
Kavaj
Pullover
Väska
Tröja
Kjol
Kavaj
Kjol
18   92
58   334
67   382
42   403
20   310

Restaurang Bouchon i Malmö

Hej fina. Carls bror Albin har ju varit och hälsat på oss den här helgen och igår mötte vi upp två av hans trevliga vänner på restaurang Bouchon i Malmö. Det är en fransk restaurang som ligger vid stadsdelen Lugnet. Atmosfären är livlig och ytan är inte så stor men ändå härlig stämning. De hade inte någon avsmakningsmeny utan vi beställde in förrätt, varmrätt och efterrätt.

Till förrätt valde jag att äta grillat oxhjärta med selleriremoulade. Köttet var jättegott men den där selleriremouladen föll mig kanske inte riktigt i smaken. Var nog sugen på något varmt nu när det var mörkt ute och kändes lite ruggigt. På söndagar har de bra priser på vin då de tömmer flaskorna från fredagen och lördagen så vi fick lite olika viner som de rekommenderade till våra olika rätter.

Till huvudrätt valde jag vegetariskt i form av polenta med betor, kantareller, pocherat ägg och sauce verde. Det var också väldigt gott och jag blev verkligen mätt. Vi valde att även äta dessert och där nöjde jag mig med en liten chokladtryffel som jag bara orkade äta halva av. God i alla fall!

Jag kände att jag hade ganska höga förväntningat på Restaurang Bouchon i Malmö. Har några vänner som var där för en kort tid sedan och det kändes som att de fick lite mer udda mat. Menyn den här kvällen kändes inte sååå speciell. De var i alla fall bra på att ordna med specialkost och det är alltid ett plus tycker jag! Vill ni äta middag i en liten, mysig och livlig restaurang rekommenderar jag absolut restaurang Bouchon i Malmö.

Jag är verkligen nöjd med den här helgen. Har verklige ätit supergoda middagar och umgåtts med fina vänner. Nu är det måndag igen och den här veckan kommer att innebära en hel del jobb men även roliga kvällsaktiviteter. Önskar er en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?