Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kjol
Kofta
Blus
Skjorta
Byxor
Kappa
Jacka
Byxor
Vit blus
Boots
Tröja
T-shirt
Väska
Kostymbyxa
Pälsjacka
Klänning
Stövel
Klänning
T-shirt
Klänning
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Kofta
Ankelboots
Sneakers
Kofta
Slipover
Kofta
Kappa
T-shirt
Kjol
Stickad klänning
Väska
Klänning
Spegel
Klänning
Väska
Kjol
Blus
Kavaj
Halsduk
Kavaj
Väska
Kavaj
Kofta
Väska
Louis Vuitton väska
Skjorta
Knytblus
Väska
Kofta
Klänning
Väska
Halsduk
Pullover
Slacks
Skjorta
Kappa
Väska
T-shirt
Kjol
Kofta
Skinnkjol
Kavaj
Kappa
Cape
Blus
Klännning
Klänning
Kappa
Kjol
Moschino väska
Klänning
Klänning
Linne
Skjorta
Väska
Väska
Kjol
Klännning
Tory Burch
Klänning
Väska
Grå kavaj
Linne
T-shirt
Väska
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Kånken
Blus
Kofta
Slingbacks
T-shirt
Byxor
Väska
Stenströms cardigan
Kavaj
Kavaj
örhängen
Pullover
Klänning
Pullover
Kappa
Klänning
T-shirt
Knytblus
Linne
Byxor
Kofta
Skjorta
Klänning
Klänning
Väska
Ganni diadem
Tröja
Kofta
Steamer
Satinkjol
Väska
Knytblus
Cardigan
Jeans
Väska
Väska
Väska
Kavaj
Klänning
Kofta
Kavaj
Väst
Väska
Kappa
Klänning
Jacka
Kofta
Kavaj
Skjorta
Klänning
Kavaj
Klänning
Basker
Skjorta
Klänning
Kofta
Kavaj
Skjortklänning
Bag
Kjol
Kavaj
Kofta
Pullover
Klänning
Skjorta
Tröja
66   346
74   479
55   490
44   466
60   517

Restaurang Bouchon i Malmö

Hej fina. Carls bror Albin har ju varit och hälsat på oss den här helgen och igår mötte vi upp två av hans trevliga vänner på restaurang Bouchon i Malmö. Det är en fransk restaurang som ligger vid stadsdelen Lugnet. Atmosfären är livlig och ytan är inte så stor men ändå härlig stämning. De hade inte någon avsmakningsmeny utan vi beställde in förrätt, varmrätt och efterrätt.

Till förrätt valde jag att äta grillat oxhjärta med selleriremoulade. Köttet var jättegott men den där selleriremouladen föll mig kanske inte riktigt i smaken. Var nog sugen på något varmt nu när det var mörkt ute och kändes lite ruggigt. På söndagar har de bra priser på vin då de tömmer flaskorna från fredagen och lördagen så vi fick lite olika viner som de rekommenderade till våra olika rätter.

Till huvudrätt valde jag vegetariskt i form av polenta med betor, kantareller, pocherat ägg och sauce verde. Det var också väldigt gott och jag blev verkligen mätt. Vi valde att även äta dessert och där nöjde jag mig med en liten chokladtryffel som jag bara orkade äta halva av. God i alla fall!

Jag kände att jag hade ganska höga förväntningat på Restaurang Bouchon i Malmö. Har några vänner som var där för en kort tid sedan och det kändes som att de fick lite mer udda mat. Menyn den här kvällen kändes inte sååå speciell. De var i alla fall bra på att ordna med specialkost och det är alltid ett plus tycker jag! Vill ni äta middag i en liten, mysig och livlig restaurang rekommenderar jag absolut restaurang Bouchon i Malmö.

Jag är verkligen nöjd med den här helgen. Har verklige ätit supergoda middagar och umgåtts med fina vänner. Nu är det måndag igen och den här veckan kommer att innebära en hel del jobb men även roliga kvällsaktiviteter. Önskar er en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?