Annons: Shoppa min stil

Linne
Kavaj
Klänning
Knytblus
Klänning
Byxor
Blus
Knytblus
Satinkjol
Kavaj
Slipover
T-shirt
Skjorta
Byxor
Kappa
Kjol
Klännning
Kjol
Väska
Kofta
Klänning
Kavaj
Boots
Kavaj
T-shirt
Kofta
Kofta
T-shirt
Väska
Blus
Kappa
Grå kavaj
Kofta
Kavaj
Väska
Stövel
Pullover
Pälsjacka
Väska
Kofta
Slingbacks
Ankelboots
Knytblus
Pullover
Jeans
Klänning
Klänning
Väska
Klänning
Kavaj
Väska
Väska
Kjol
Kavaj
Väska
Cardigan
Slacks
Kjol
Väska
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Halsduk
Kjol
T-shirt
Väst
Skjorta
Väska
Stickad klänning
Skjorta
Cape
Kavaj
Kjol
Kappa
Vit blus
Byxor
Tröja
Klänning
T-shirt
Kavaj
Kappa
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Kofta
Kappa
Kofta
Kofta
T-shirt
Pullover
Kjol
Klänning
Basker
Klänning
Väska
Väska
Kappa
Väska
Pullover
Väska
Byxor
Klänning
Klänning
Klänning
Kofta
Kofta
Manolo Blahnik
Skjorta
Skjortklänning
Väska
Linne
Linne
Klänning
Tröja
Kofta
Kofta
Kavaj
Blus
Klännning
Väska
Kofta
Sneakers
Kostymbyxa
Väska
Kavaj
Klänning
Klänning
T-shirt
Skjorta
Bag
Väska
T-shirt
Kavaj
Skjorta
Skinnkjol
Kofta
Klänning
Tröja
53   88
62   299
89   441
66   569
45   384

Att uppmana barn att dansa sexigt

Hej fina. Är hemma på lunch och passar på att testa en helt ny linspasta från Kung Markatta som är gjord på gröna linser. Den är helt okej men föredrar nog ändå den på röda linser.

Dagen flyter annars på bra tycker jag. Har gjort en bra plan för veckan men har tyvärr fått prioritera bort ett par saker jag egentligen bokat in på kvällar efter jobbet. Så blir det ibland. Albin har åkt hem nu så i veckan är det bara jag och Carl igen. Kul med gäster ☺️. Är så nöjd med helgen som var. Ger mycket positiv energi till den kommande arbetsveckan.

Igår var jag ju på dansen och det var jättekul! Vi fick ha en ny lärare som lärde oss en helt ny dans. Vi fick även dansa ihop med en annan dansgrupp bestående av tjejer i tolv(?)-årsåldern. De är riktigt duktiga men en sak kändes riktigt konstigt och fel. Fick en obehaglig känsla när läraren sa till oss alla, inklusive tolvåringarns, att röra sig sexigt, puta med rumpan och ta på sina bröst under dansen ?. Känner mig inte bekväm att göra det själv heller men ännu konstigare är det ju att säga till barn att göra det. Vad tycker ni?

Nu mat. Ha en fin dag!

Följ:
Dela

4 Kommentarer

 1. Daniella
  6 november, 2017 / 13:01

  Kul med recensioner. Och trevligt att läsa en Malmöblogg. Bor i Sthlm men besökte Malmö i augusti i år (under Malmöfestivalen). Vi åt en god middag bestående av olika mellanrätter på Atmosfär i Davidshall. Mkt god mat och bra service. Tack för en bra blogg.

  • mariabusck
   6 november, 2017 / 13:05

   Hej Daniella! Så kul att du ville besöka Malmö 🙂 Och extra kul att du fick inspiration från min blogg och att du gillar den. Brukar själv vilja läsa recensioner innan jag besöker en restaurang, utställning m.m. och har därför valt att dela med mig av mina upplevelser här i Malmö. Jag gillat Atmosfär 🙂

 2. Daniella
  6 november, 2017 / 18:20

  Hej igen! Kul att du svarade. Såg att min kommentar hamnade under fel inlägg, hoppsan. Den skulle hamnat under inlägget om gårdagens restaurangbesök du skrev om. Men du förstod säkert det…☺️. Gillar förövrigt Clarions skybar som vi besökte när vi var i Malmö och drack goda drinkar och kollade utsikten. Kan även rekommendera Elite Savoys frukostbuffé om du inte redan testat den. Vi bodde på hotellet och frukosten innehöll allt man önskade sig och lite till. Trevlig kväll!

  • thomas
   6 november, 2017 / 19:12

   Jag förstår!:) Tack för tips tillbaka! Gillar också Clarions Sky Bar och kan även tipsa om Skaj Bar på Malmö Arena Hotel i Hyllie ☺️ Ska absolut prova Savoy också! Trevlig kväll!

Kommentera


Söker du efter något?