Annons: Shoppa min stil

Jeans
Klännning
Skjorta
Klänning
Basker
Kavaj
Kofta
Ankelboots
Kavaj
Kofta
Byxor
T-shirt
T-shirt
Kofta
Pullover
Väska
Väska
Skjorta
Kofta
Kavaj
Grå kavaj
Kjol
Klänning
Kappa
Knytblus
Kjol
Klänning
Kofta
Skjorta
Kofta
Klänning
Väska
Väska
Kappa
Bag
Cape
Klänning
Blus
Klänning
Kappa
Kofta
Klännning
Boots
Stövel
Väska
Kavaj
Klänning
Kavaj
Klänning
Pullover
Blus
Kofta
Kavaj
Slingbacks
Väst
Knytblus
Väska
Väska
Vit blus
Kavaj
Kappa
Väska
Cardigan
Halsduk
Kappa
Linne
Klänning
Kavaj
Stickad klänning
Knytblus
Byxor
Kavaj
Kofta
Väska
Skjorta
Slipover
T-shirt
T-shirt
Klänning
Väska
Klänning
Kjol
Kjol
Kofta
Kjol
Skjorta
Kappa
Kavaj
Manolo Blahnik
Byxor
Pälsjacka
Tröja
T-shirt
Väska
T-shirt
Klänning
Kofta
Skjorta
Tröja
Väska
Skjorta
Kjol
Satinkjol
Linne
Linne
Väska
Sneakers
Väska
Kavaj
Klänning
Blus
Tröja
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Skinnkjol
Kjol
Kofta
Slacks
Väska
Kofta
Rosa kostymbyxor
Kavaj
T-shirt
Väska
Väska
Klänning
Klänning
Kostymbyxa
Pullover
T-shirt
Väska
Kofta
Kavaj
Klänning
Pullover
Skjortklänning
Byxor
38   228
65   447
30   397
33   386
23   300

Att uppmana barn att dansa sexigt

Hej fina. Är hemma på lunch och passar på att testa en helt ny linspasta från Kung Markatta som är gjord på gröna linser. Den är helt okej men föredrar nog ändå den på röda linser.

Dagen flyter annars på bra tycker jag. Har gjort en bra plan för veckan men har tyvärr fått prioritera bort ett par saker jag egentligen bokat in på kvällar efter jobbet. Så blir det ibland. Albin har åkt hem nu så i veckan är det bara jag och Carl igen. Kul med gäster ☺️. Är så nöjd med helgen som var. Ger mycket positiv energi till den kommande arbetsveckan.

Igår var jag ju på dansen och det var jättekul! Vi fick ha en ny lärare som lärde oss en helt ny dans. Vi fick även dansa ihop med en annan dansgrupp bestående av tjejer i tolv(?)-årsåldern. De är riktigt duktiga men en sak kändes riktigt konstigt och fel. Fick en obehaglig känsla när läraren sa till oss alla, inklusive tolvåringarns, att röra sig sexigt, puta med rumpan och ta på sina bröst under dansen ?. Känner mig inte bekväm att göra det själv heller men ännu konstigare är det ju att säga till barn att göra det. Vad tycker ni?

Nu mat. Ha en fin dag!

Följ:
Dela

4 Kommentarer

 1. Daniella
  6 november, 2017 / 13:01

  Kul med recensioner. Och trevligt att läsa en Malmöblogg. Bor i Sthlm men besökte Malmö i augusti i år (under Malmöfestivalen). Vi åt en god middag bestående av olika mellanrätter på Atmosfär i Davidshall. Mkt god mat och bra service. Tack för en bra blogg.

  • mariabusck
   6 november, 2017 / 13:05

   Hej Daniella! Så kul att du ville besöka Malmö 🙂 Och extra kul att du fick inspiration från min blogg och att du gillar den. Brukar själv vilja läsa recensioner innan jag besöker en restaurang, utställning m.m. och har därför valt att dela med mig av mina upplevelser här i Malmö. Jag gillat Atmosfär 🙂

 2. Daniella
  6 november, 2017 / 18:20

  Hej igen! Kul att du svarade. Såg att min kommentar hamnade under fel inlägg, hoppsan. Den skulle hamnat under inlägget om gårdagens restaurangbesök du skrev om. Men du förstod säkert det…☺️. Gillar förövrigt Clarions skybar som vi besökte när vi var i Malmö och drack goda drinkar och kollade utsikten. Kan även rekommendera Elite Savoys frukostbuffé om du inte redan testat den. Vi bodde på hotellet och frukosten innehöll allt man önskade sig och lite till. Trevlig kväll!

  • thomas
   6 november, 2017 / 19:12

   Jag förstår!:) Tack för tips tillbaka! Gillar också Clarions Sky Bar och kan även tipsa om Skaj Bar på Malmö Arena Hotel i Hyllie ☺️ Ska absolut prova Savoy också! Trevlig kväll!

Kommentera


Söker du efter något?