Annons: Shoppa min stil

Klänning
T-shirt
Kostymbyxa
T-shirt
T-shirt
Slacks
Klännning
T-shirt
Bag
Ankelboots
Cardigan
Svarta jeans
T-shirt
Klänning
Byxor
Kavaj
Kofta
Plisserad kjol
Kavaj
Klänning
Kappa
Knytblus
Kavaj
Linne
Stickad klänning
Boots
Linne
Kjol
Stövel
Klänning
Kofta
Väska
Grå kavaj
Sneakers
Kavaj
Väska
Klänning
Väska
Kofta
T-shirt
Klänning
Kjol
Kjol
Väska
Satinkjol
Kofta
Kofta
Cardigan
Tröja
Kofta
Blus
Kjol
Klänning
Klänning
Skjorta
Manolo Blahnik
Kofta
Klänning
Kavaj
Blus
Kofta
Pullover
Skjorta
Klänning
Plisserad kjol
Kjol
Kappa
Kavaj
Väska
Linne med spets
Väska
Kappa
Kofta
Klänning
Klänning
Pullover
Grön klänning
Kjol
Skjorta
Skjortklänning
Väska
Pälsjacka
Linne
Pullover
Kavaj
Kavaj
Pullover
Slingbacks
Väska
Kofta
Skjorta
Kappa
Kavaj
Klänning
Byxor
Skjorta
Kofta
T-shirt
Halsduk
Klännning
Klänning
Tröja
Väst
Väska
Satinkjol
Kofta
Väska
Väska
Kappa
Skjorta
Byxor
Skjorta
Väska
Blå klänning
Klänning
T-shirt
Kofta
Klänning
Väska
Kavaj
Kjol
Kjol
Skjorta
Kofta
Kofta
Skinnkjol
Väska
Jeansjacka
Knytblus
T-shirt
Blus
Väska
Kavaj
Byxor
Kavaj
Kappa
Slipover
Väska
Vit blus
T-shirt
Basker
Kavaj
Tröja
Knytblus
Kavaj
Klänning
Väska
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Jeans
Sandaler
Väska
Cape
Klänning
29   267
78   325
75   303
42   350
56   381

Att uppmana barn att dansa sexigt

Hej fina. Är hemma på lunch och passar på att testa en helt ny linspasta från Kung Markatta som är gjord på gröna linser. Den är helt okej men föredrar nog ändå den på röda linser.

Dagen flyter annars på bra tycker jag. Har gjort en bra plan för veckan men har tyvärr fått prioritera bort ett par saker jag egentligen bokat in på kvällar efter jobbet. Så blir det ibland. Albin har åkt hem nu så i veckan är det bara jag och Carl igen. Kul med gäster ☺️. Är så nöjd med helgen som var. Ger mycket positiv energi till den kommande arbetsveckan.

Igår var jag ju på dansen och det var jättekul! Vi fick ha en ny lärare som lärde oss en helt ny dans. Vi fick även dansa ihop med en annan dansgrupp bestående av tjejer i tolv(?)-årsåldern. De är riktigt duktiga men en sak kändes riktigt konstigt och fel. Fick en obehaglig känsla när läraren sa till oss alla, inklusive tolvåringarns, att röra sig sexigt, puta med rumpan och ta på sina bröst under dansen ?. Känner mig inte bekväm att göra det själv heller men ännu konstigare är det ju att säga till barn att göra det. Vad tycker ni?

Nu mat. Ha en fin dag!

Följ:
Dela

4 Kommentarer

 1. Daniella
  6 november, 2017 / 13:01

  Kul med recensioner. Och trevligt att läsa en Malmöblogg. Bor i Sthlm men besökte Malmö i augusti i år (under Malmöfestivalen). Vi åt en god middag bestående av olika mellanrätter på Atmosfär i Davidshall. Mkt god mat och bra service. Tack för en bra blogg.

  • mariabusck
   6 november, 2017 / 13:05

   Hej Daniella! Så kul att du ville besöka Malmö 🙂 Och extra kul att du fick inspiration från min blogg och att du gillar den. Brukar själv vilja läsa recensioner innan jag besöker en restaurang, utställning m.m. och har därför valt att dela med mig av mina upplevelser här i Malmö. Jag gillat Atmosfär 🙂

 2. Daniella
  6 november, 2017 / 18:20

  Hej igen! Kul att du svarade. Såg att min kommentar hamnade under fel inlägg, hoppsan. Den skulle hamnat under inlägget om gårdagens restaurangbesök du skrev om. Men du förstod säkert det…☺️. Gillar förövrigt Clarions skybar som vi besökte när vi var i Malmö och drack goda drinkar och kollade utsikten. Kan även rekommendera Elite Savoys frukostbuffé om du inte redan testat den. Vi bodde på hotellet och frukosten innehöll allt man önskade sig och lite till. Trevlig kväll!

  • thomas
   6 november, 2017 / 19:12

   Jag förstår!:) Tack för tips tillbaka! Gillar också Clarions Sky Bar och kan även tipsa om Skaj Bar på Malmö Arena Hotel i Hyllie ☺️ Ska absolut prova Savoy också! Trevlig kväll!

Kommentera


Söker du efter något?