Annons: Shoppa min stil

Kjol
Blus
Gucciskärp
Skjorta
Klänning
Kavaj
Klänning
Klänning
Kappa
Kjol
Blus
Gucciskärp
Skjorta
Klänning
Kavaj
Klänning
Klänning
Kappa
28   222
44   239
38   264
41   323
46   405

Fina middagar hela helgen 

Hej fina. Igår kväll kom Carls bror Albin hit och vi åt middag här hemma. Ostron till förrätt och sedan rester från fredagen till huvudrätt. Rester som bestär av tjälknöl, svampsås och potatisgratäng är ju inte helt fel alltså! 

Idag är Carl och Albin iväg på jakt! Vet inte riktigt vad för djur de ska jaga men de får väl berätta senare idag. De gick i alla fall upp riktigt tidigt imorse och det kändes bra att få ligga kvar och sova ett par timmar till. 

Nu ligger jag i soffan med kaffe och Elle och har inte tänkt göra så mycket innan jag ska iväg på dansen vid halv två. Skönt med lazy sunday! Ikväll ska vi ut och äta på en fin restaurang här i Malmö. Skriver mer om det senare. Hoppas ni har en underbar söndag! 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?