Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Byxor
T-shirt
Pullover
T-shirt
Kjol
Skjorta
Tröja
Kjol
Kavaj
Jeans
Cardigan
Kofta
Grå kavaj
Väska
Kofta
Kofta
Kavaj
Kofta
Skjorta
Kjol
Väska
Pullover
Basker
Väska
Klänning
Väska
Knytblus
Klänning
Skjorta
Kavaj
Kjol
Knytblus
Kofta
Kavaj
Kofta
Kofta
Väska
Byxor
Kavaj
Manolo Blahnik
Klänning
Kavaj
Väska
Klänning
Väst
Linne
Blus
Väska
Kofta
Linne
Stickad klänning
Klännning
Vit blus
Byxor
Klänning
Kavaj
Stövel
T-shirt
Skjortklänning
Väska
Klänning
Kavaj
Klänning
Linne
Väska
Klänning
Väska
Skjorta
Väska
Byxor
Väska
Halsduk
Slacks
Kavaj
Skjorta
Tröja
Kavaj
Knytblus
Pullover
Boots
Kavaj
Väska
Pullover
Klänning
Klänning
Sneakers
Kappa
Klänning
Klänning
Klänning
Kappa
Cape
Klänning
Klännning
Kofta
Väska
T-shirt
Kofta
T-shirt
Kofta
Satinkjol
Kostymbyxa
Rosa kostymbyxor
Blus
Kappa
Kofta
Klänning
Väska
Slipover
Kofta
Ankelboots
Skinnkjol
Klänning
Kjol
Kavaj
Kavaj
Blus
T-shirt
Skjorta
Tröja
Kavaj
Väska
Kappa
Kjol
Kofta
T-shirt
Bag
Kavaj
Väska
Slingbacks
Kappa
Väska
Kappa
Pälsjacka
Skjorta
Kjol
Skjorta
53   302
108   357
70   443
89   471
68   593

Utvecklingssamtal och GDPR

Hej fina. Hoppas ni har en fin dag! Kände att jag tappade en del läsare här ett tag men nu verkar ni ha hittat tillbaka. Kul! ❤️ Jag tänkte uppdatera er om de två mötena jag hade igår. 

Först hade jag utvecklingssamtal med vår VD och det gick riktigt bra tycker jag. Vi satt och pratade i en och en halv timme och det kändes skönt. Jag blev så positivt överraskad av det han sa och jag fick också fram allt jag ville så det var ett riktigt bra möte. Jag kommer att få mer ansvar och mer frihet i vår marknadsföring och kommunikation. Kul! ☺️

Sedan hade jag ett annat möte gällande ett eventuellt samarbete och det kändes också väldigt bra! Fick även roll-upen som jag designat levererad till komtoret och den blev verkligen bra! Hade flyt med det mesta igår alltså! 

Idag sitter jag och skissar på en design till en logotyp och deltar i två olika GDPR-föreläsningar / webinarium. GDPR är den kommande dataskyddsförordningen som påverkar alla företag. Upptäckte även att Carls kompis Christian, som gick samma utbildning som Carl, ska ha ett samarbete med vårt företag. Blev förvånad när han plötsligt dök upp på kontoret. Kul!

Nu ska jag fortsätta med GDPR. Låter kul va?! Ha en underbar dag! 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?