Annons: Shoppa min stil

Väska
Cardigan
Väska
Kofta
Väska
Skjorta
Linne
Cardigan
Väst
Satinkjol
Kofta
T-shirt
Klänning
Klänning
Plisserad kjol
Kofta
Väska
Klänning
Byxor
Pullover
Kavaj
Kappa
Skjorta
Kofta
Halsduk
Kavaj
Stövel
Byxor
Svarta jeans
Skjorta
Kappa
Klänning
Skjorta
Cape
Klänning
Kjol
Klänning
Väska
Kavaj
Blå klänning
Klänning
Kappa
T-shirt
Kofta
Kjol
Slacks
Väska
Kofta
Kavaj
Skinnkjol
Kostymbyxa
Kavaj
Kjol
Kofta
Tröja
Väska
Kofta
T-shirt
Linne
Väska
Vit blus
Kappa
Knytblus
Väska
Kavaj
Slipover
Kappa
Tröja
Väska
Väska
Kjol
Skjorta
Väska
Kavaj
Skjortklänning
Kavaj
Satinkjol
Klänning
Kavaj
Kavaj
Linne
Väska
T-shirt
Blus
Kofta
Klännning
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Boots
Grå kavaj
Sandaler
Väska
Kjol
Klänning
Klänning
Klänning
Klänning
T-shirt
Manolo Blahnik
Kofta
Grön klänning
T-shirt
Kavaj
Slingbacks
Stickad klänning
Kofta
Klänning
Jeansjacka
Knytblus
Väska
Kjol
Klänning
T-shirt
Ankelboots
Kjol
Pälsjacka
Byxor
Sneakers
Kappa
Skjorta
Pullover
Klänning
Bag
Kjol
Väska
Klänning
Plisserad kjol
Klännning
T-shirt
Kavaj
Jeans
T-shirt
Kofta
Väska
Pullover
Blus
T-shirt
Linne med spets
Tröja
Kofta
Kofta
Skjorta
Basker
Kavaj
Pullover
Blus
Byxor
Väska
Klänning
Kavaj
Klänning
Skjorta
Knytblus
Kofta
71   334
44   326
68   455
46   357
26   317

Utvecklingssamtal och GDPR

Hej fina. Hoppas ni har en fin dag! Kände att jag tappade en del läsare här ett tag men nu verkar ni ha hittat tillbaka. Kul! ❤️ Jag tänkte uppdatera er om de två mötena jag hade igår. 

Först hade jag utvecklingssamtal med vår VD och det gick riktigt bra tycker jag. Vi satt och pratade i en och en halv timme och det kändes skönt. Jag blev så positivt överraskad av det han sa och jag fick också fram allt jag ville så det var ett riktigt bra möte. Jag kommer att få mer ansvar och mer frihet i vår marknadsföring och kommunikation. Kul! ☺️

Sedan hade jag ett annat möte gällande ett eventuellt samarbete och det kändes också väldigt bra! Fick även roll-upen som jag designat levererad till komtoret och den blev verkligen bra! Hade flyt med det mesta igår alltså! 

Idag sitter jag och skissar på en design till en logotyp och deltar i två olika GDPR-föreläsningar / webinarium. GDPR är den kommande dataskyddsförordningen som påverkar alla företag. Upptäckte även att Carls kompis Christian, som gick samma utbildning som Carl, ska ha ett samarbete med vårt företag. Blev förvånad när han plötsligt dök upp på kontoret. Kul!

Nu ska jag fortsätta med GDPR. Låter kul va?! Ha en underbar dag! 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?