Annons: Shoppa min stil

Väska
Boots
Pullover
Väska
Jacka
Linne
Klänning
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Kjol
Kappa
Vit blus
Kjol
Skjorta
Kofta
Linne
Väska
Klänning
Klänning
Klänning
Klänning
Kjol
Skjorta
Pullover
T-shirt
Klännning
Klänning
Tröja
Kofta
Klänning
Klänning
Halsduk
Pälsjacka
T-shirt
Väska
Kappa
Skjortklänning
Slipover
Kavaj
T-shirt
Kofta
Byxor
Cape
Skjorta
Kofta
Sneakers
Blus
Klänning
Skjorta
Klänning
Bag
Kjol
Blus
Kavaj
Kappa
Klänning
Väska
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Pullover
Väska
Kjol
Väska
Kappa
Klänning
Kjol
T-shirt
Kofta
Knytblus
Skjorta
Basker
Väska
Kofta
Jacka
Väska
T-shirt
Halsduk
Cardigan
Kappa
Kavaj
Klänning
Kofta
Byxor
T-shirt
Tröja
Byxor
Väska
Kavaj
Kavaj
Klänning
Byxor
Klänning
Klänning
Ankelboots
Kappa
Linne
Väska
Blus
Kofta
Väska
Väska
Stövel
Kofta
Kofta
Klänning
Blus
Knytblus
Kavaj
Kavaj
Väska
Stickad klänning
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Klänning
Väska
Kappa
Klänning
Väska
Kofta
Skjorta
Väst
Grå kavaj
Klänning
Slacks
Kavaj
Kofta
Kjol
Väska
Knytblus
Tröja
Slingbacks
Skinnkjol
T-shirt
Väska
Klänning
Kofta
Kostymbyxa
Kavaj
Klännning
Pullover
Väska
Rosa kostymbyxor
Satinkjol
Jeans
Kofta
örhängen
57   251
41   388
41   476
44   477
50   394

Utvecklingssamtal och GDPR

Hej fina. Hoppas ni har en fin dag! Kände att jag tappade en del läsare här ett tag men nu verkar ni ha hittat tillbaka. Kul! ❤️ Jag tänkte uppdatera er om de två mötena jag hade igår. 

Först hade jag utvecklingssamtal med vår VD och det gick riktigt bra tycker jag. Vi satt och pratade i en och en halv timme och det kändes skönt. Jag blev så positivt överraskad av det han sa och jag fick också fram allt jag ville så det var ett riktigt bra möte. Jag kommer att få mer ansvar och mer frihet i vår marknadsföring och kommunikation. Kul! ☺️

Sedan hade jag ett annat möte gällande ett eventuellt samarbete och det kändes också väldigt bra! Fick även roll-upen som jag designat levererad till komtoret och den blev verkligen bra! Hade flyt med det mesta igår alltså! 

Idag sitter jag och skissar på en design till en logotyp och deltar i två olika GDPR-föreläsningar / webinarium. GDPR är den kommande dataskyddsförordningen som påverkar alla företag. Upptäckte även att Carls kompis Christian, som gick samma utbildning som Carl, ska ha ett samarbete med vårt företag. Blev förvånad när han plötsligt dök upp på kontoret. Kul!

Nu ska jag fortsätta med GDPR. Låter kul va?! Ha en underbar dag! 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?