Annons: Shoppa min stil

Knytblus
Kavaj
Tröja
T-shirt
Cardigan
Väska
Skjorta
Kofta
Tröja
Byxor
Väska
Kavaj
Klänning
Linne
Väst
Kofta
Väska
Vit blus
Svarta jeans
Kavaj
Klänning
Basker
Blå klänning
Slipover
Kostymbyxa
Kjol
Klänning
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Kofta
Kavaj
Kappa
Blus
Klänning
T-shirt
Halsduk
Klänning
Klänning
Kofta
Pullover
Kappa
Väska
T-shirt
Klänning
Skjorta
Byxor
Kavaj
Kavaj
Väska
Skinnkjol
Klänning
Linne med spets
Väska
Kappa
Kavaj
Väska
Kofta
Kavaj
Cape
T-shirt
Skjorta
Ankelboots
Sandaler
Kofta
Plisserad kjol
Kjol
T-shirt
Skjortklänning
Klänning
Kofta
Pullover
Väska
Klänning
Kjol
Väska
Plisserad kjol
Kofta
Klänning
T-shirt
Klänning
Väska
Knytblus
Skjorta
Klännning
Kavaj
Linne
Klänning
T-shirt
Kavaj
Väska
Väska
Skjorta
Kofta
Stövel
T-shirt
Kappa
Kjol
Grå kavaj
Pälsjacka
T-shirt
Kjol
Väska
Manolo Blahnik
Boots
Kjol
Satinkjol
Väska
Kofta
Kavaj
Väska
Kofta
Stickad klänning
Klänning
Pullover
Kofta
Klänning
Kavaj
Sneakers
Klännning
Kappa
Klänning
Byxor
Kjol
Kofta
Klänning
Klänning
Tröja
Cardigan
Linne
Slingbacks
Byxor
Jeans
Bag
Pullover
Grön klänning
Blus
Kofta
Satinkjol
T-shirt
Skjorta
Väska
Kavaj
Jeansjacka
Kavaj
Kappa
Knytblus
Kjol
Kavaj
Skjorta
Väska
Slacks
Väska
Blus
Kofta
77   385
95   534
72   471
79   377
75   329

Två möten jag är nervös inför

Hej fina. Hoppas att ni har sovit gott. Jag är så glad över att jag börjat sova bättre på nätterna. Är dock fortfarande ganska trött när klockan ringer men något lättare att kliva upp nu när det blivit vintertid. 

Igår hade vi en mysig kväll med sushi och Stranger Things. Idag blir det jobb 8-17!med två viktiga möten som jag känner mig nervös inför. Utvecklingssamtal med VD:n, sedan en nätverksträff och ett möte om ett eventuellt samarbete. Känner mig ganska nervös inför två av dessa möten. 

Apropå samarbete så pratade jag med Terese på Wondernails & Beauty Spa och har bokat in ansiktsbehandling en dag eftee jobbet nästa vecka. Jag tror aldrig att jag gjort ansiktsbehandling på en salong tidigare så det ska såklart bli superkul och spännande. Terese är verkligen professionell och kunnig och jag är säker på att hon kommer hitta den bästa behandlingen för just min hy. 

Nu kaffe. Ha en underbar dag! Foto: Anna Matkovich

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?