Annons: Shoppa min stil

Pälsjacka
Tröja
Kostymbyxa
Pullover
Kjol
Väst
Klännning
Skjorta
Klänning
Klänning
Väska
Kofta
Kjol
Väska
Kavaj
Kavaj
Kappa
Knytblus
Klänning
Byxor
Kappa
Stövel
Kofta
Kavaj
Klänning
Linne
Väska
Väska
Kofta
T-shirt
Väska
Kofta
Blus
Väska
Klänning
Tröja
Kavaj
Kappa
Kappa
Manolo Blahnik
Kofta
Skjorta
Slacks
Kjol
Jeans
Kappa
Väska
Kavaj
Väska
T-shirt
Skjortklänning
Kavaj
Byxor
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Boots
Klänning
T-shirt
Kofta
Väska
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Pullover
Kjol
Kappa
Väska
Kofta
Kofta
Cape
Vit blus
Kjol
Kjol
Kavaj
Kofta
Kofta
Skjorta
T-shirt
Skinnkjol
Klänning
Blus
Bag
Knytblus
Pullover
Kavaj
Pullover
Kofta
Blus
Klänning
Kavaj
Kavaj
Halsduk
Kavaj
Skjorta
Klänning
Väska
Basker
Väska
Klännning
Rosa kostymbyxor
Väska
Linne
Klänning
Cardigan
Grå kavaj
Kjol
Klänning
Väska
Slipover
Klänning
Tröja
Skjorta
Kavaj
Klänning
Klänning
T-shirt
Ankelboots
Kofta
Kofta
Kavaj
Väska
Kofta
Stickad klänning
Slingbacks
Satinkjol
Byxor
Väska
Linne
Sneakers
Byxor
T-shirt
Klänning
Väska
Klänning
Skjorta
Väska
Knytblus
53   84
62   296
89   441
66   569
45   384

Två möten jag är nervös inför

Hej fina. Hoppas att ni har sovit gott. Jag är så glad över att jag börjat sova bättre på nätterna. Är dock fortfarande ganska trött när klockan ringer men något lättare att kliva upp nu när det blivit vintertid. 

Igår hade vi en mysig kväll med sushi och Stranger Things. Idag blir det jobb 8-17!med två viktiga möten som jag känner mig nervös inför. Utvecklingssamtal med VD:n, sedan en nätverksträff och ett möte om ett eventuellt samarbete. Känner mig ganska nervös inför två av dessa möten. 

Apropå samarbete så pratade jag med Terese på Wondernails & Beauty Spa och har bokat in ansiktsbehandling en dag eftee jobbet nästa vecka. Jag tror aldrig att jag gjort ansiktsbehandling på en salong tidigare så det ska såklart bli superkul och spännande. Terese är verkligen professionell och kunnig och jag är säker på att hon kommer hitta den bästa behandlingen för just min hy. 

Nu kaffe. Ha en underbar dag! Foto: Anna Matkovich

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?