Annons: Shoppa min stil

Klänning
Ankelboots
Kofta
Blus
Slacks
Kavaj
Kofta
Pullover
Kofta
Slipover
Blus
Slipover vit
Pullover
Kjol
Kavaj
Klänning
Klänning
Pälsjacka
Kofta
Kjol
Klänning
Slingbacks
Väska
Topp
Bag
Grå kavaj
Kofta
Kjol
Kavaj
Sneakers
Kappa
Linne med spets
Skinnkjol
Skjorta
Kavaj
Slipover
Väska
Klänning
Skjorta
Klänning
Klänning
Tröja
Kostymbyxa
Klänning
Skjorta
Kofta
Boots
Skjorta
Kavaj
Stickad klänning
Klänning
Klännning
T-shirt
Klänning
Tyllkjol
Byxor
T-shirt
Satinkjol
Kappa
Kjol
Väska
Byxor
Skjorta
Skjorta
Kavaj
Stickad klänning
Väska
Väska
Cardigan
Väska
Kofta
T-shirt
Väska
Satinkjol
Knytblus
Väska
Cape
Väska
Kjol
Body
Blå knytblus
Byxor
Grön klänning
Kavaj
Halsduk
Klänning
Kavaj
Klänning
Kjol
Kavaj
Kofta
Väska
Tröja
Plisserad kjol
Byxor
Kappa
Rosa kostymbyxor
Slipover
Kjol
Skjorta
Stövel
Plisserad kjol
Kofta
Kofta
Kofta
Klänning
Klänning
Väska
Gucciskärp
Kjol
Kappa
T-shirt
Kappa
Kjol
Tröja
Väska
Blå klänning
Linne
Klänning
Väska
Väska
Knytblus
Knytblus
Pullover
Väska
T-shirt
Klänning
Kavaj
Skjortklänning
Kavaj
Blus
Klännning
Basker
Vit blus
Skjorta
Kofta
Jeans
Linne
T-shirt
Pullover
Klänning
Kappa
T-shirt
Skjorta
Väst
Väska
Kofta
Blus
Svarta jeans
Kavaj
Väska
Sandaler
Kappa
Slipover
Klänning
Kavaj
Cape
Kofta
Manolo Blahnik
Klänning
Kavaj
Klänning
Klänning
Kofta
Cardigan
T-shirt
T-shirt
Kavaj
Klänning
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Väska
Linne
Klänning

Två möten jag är nervös inför

Hej fina. Hoppas att ni har sovit gott. Jag är så glad över att jag börjat sova bättre på nätterna. Är dock fortfarande ganska trött när klockan ringer men något lättare att kliva upp nu när det blivit vintertid. 

Igår hade vi en mysig kväll med sushi och Stranger Things. Idag blir det jobb 8-17!med två viktiga möten som jag känner mig nervös inför. Utvecklingssamtal med VD:n, sedan en nätverksträff och ett möte om ett eventuellt samarbete. Känner mig ganska nervös inför två av dessa möten. 

Apropå samarbete så pratade jag med Terese på Wondernails & Beauty Spa och har bokat in ansiktsbehandling en dag eftee jobbet nästa vecka. Jag tror aldrig att jag gjort ansiktsbehandling på en salong tidigare så det ska såklart bli superkul och spännande. Terese är verkligen professionell och kunnig och jag är säker på att hon kommer hitta den bästa behandlingen för just min hy. 

Nu kaffe. Ha en underbar dag! Foto: Anna Matkovich

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?