Annons: Shoppa min stil

Kappa
Kofta
Blus
Pullover
T-shirt
Kofta
Väska
Väska
Klänning
Väska
Skjorta
Knytblus
Skjorta
Kjol
Jeans
Klänning
Väska
Stickad klänning
Pullover
Kjol
Cape
T-shirt
T-shirt
Väst
T-shirt
Ankelboots
Linne
Kavaj
Skjorta
Kjol
T-shirt
Byxor
Kavaj
Kappa
Manolo Blahnik
Rosa kostymbyxor
Klänning
Byxor
Klänning
Klänning
Boots
Väska
Klänning
Bag
Pullover
Kofta
Knytblus
Tröja
Klänning
Klänning
Väska
Klänning
Kavaj
Kavaj
Vit blus
Väska
Byxor
Klänning
Kofta
Satinkjol
Kofta
Skjorta
T-shirt
Väska
Kavaj
Klännning
Blus
Kjol
Kavaj
Skjorta
Stövel
Kavaj
Tröja
Klänning
Tröja
Linne
Slingbacks
Klänning
Slipover
Väska
Kofta
Väska
Kavaj
Kappa
Kofta
Knytblus
Klänning
Kavaj
T-shirt
Klänning
Kofta
Kjol
Kostymbyxa
Väska
Grå kavaj
Kavaj
Kappa
Väska
Väska
Kofta
Pullover
Skjorta
Kappa
Kofta
Blus
Väska
Väska
Halsduk
Byxor
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Kjol
Linne
Kavaj
Kjol
Sneakers
Kofta
Kavaj
Kavaj
Väska
Basker
Kofta
Väska
Kavaj
Kofta
Klännning
Klänning
Kofta
Väska
Pälsjacka
Slacks
Skjorta
Skinnkjol
Cardigan
Skjortklänning
Kappa
Klänning
58   104
67   267
42   318
66   458
30   401

Två möten jag är nervös inför

Hej fina. Hoppas att ni har sovit gott. Jag är så glad över att jag börjat sova bättre på nätterna. Är dock fortfarande ganska trött när klockan ringer men något lättare att kliva upp nu när det blivit vintertid. 

Igår hade vi en mysig kväll med sushi och Stranger Things. Idag blir det jobb 8-17!med två viktiga möten som jag känner mig nervös inför. Utvecklingssamtal med VD:n, sedan en nätverksträff och ett möte om ett eventuellt samarbete. Känner mig ganska nervös inför två av dessa möten. 

Apropå samarbete så pratade jag med Terese på Wondernails & Beauty Spa och har bokat in ansiktsbehandling en dag eftee jobbet nästa vecka. Jag tror aldrig att jag gjort ansiktsbehandling på en salong tidigare så det ska såklart bli superkul och spännande. Terese är verkligen professionell och kunnig och jag är säker på att hon kommer hitta den bästa behandlingen för just min hy. 

Nu kaffe. Ha en underbar dag! Foto: Anna Matkovich

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?