Annons: Shoppa min stil

Gucciskärp
Klänning
Kjol
Klänning
Kavaj
Skjorta
Blus
Klänning
Kappa
Gucciskärp
Klänning
Kjol
Klänning
Kavaj
Skjorta
Blus
Klänning
Kappa
3   18
80   328
46   381
58   322
50   352

Erdem x H&M samarbete – blus

Hej fina. Just nu är jag sååå glad då jag lyckades klicka hem min dröm, en vit blus med svarta detaljer, från Erdem x H&M samarbete. 

Kollektionen lanserades officiellt idag och jag försökte komma in på hemsidan direkt men den var överbelastad så det tog tid innan jag lyckades. Väl inne letade jag upp blusen och jag hade en sådan tur för det fanns ett exemplar kvar, i min storlek! Den är såå fin! Se den senaste kollektionen här: Erdem x H&M samarbete kollektion 2017

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 2 november, 2017 / 21:55

  Så himla fin. När vi får våra grejer får vi ha temat HM x Erdem 😀

  • thomas
   2 november, 2017 / 21:57

   Så himla bra idé! Det får vi göra! ☺️

Kommentera


Söker du efter något?