Annons: Shoppa min stil

Blus
Kjol
Kofta
Kappa
Väska
Väska
Grå kavaj
Slingbacks
Blus
Linne
Kjol
Klänning
Byxor
Kavaj
Klänning
Väska
Klännning
Klänning
Väska
T-shirt
Pullover
Knytblus
Kofta
Kavaj
Skjortklänning
Kjol
Kjol
Boots
Kavaj
Skinnkjol
Kappa
Väska
Väska
Byxor
Klänning
Väska
Tröja
Kjol
Byxor
Skjorta
Vit blus
Kavaj
Skjorta
Knytblus
Väska
Skjorta
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kappa
Kavaj
Klänning
Kofta
Kofta
T-shirt
Kavaj
Klänning
Väska
Skjorta
T-shirt
Satinkjol
Skjorta
Tröja
Klänning
Kofta
Pälsjacka
Väska
Rosa kostymbyxor
Kofta
Kappa
Byxor
Kjol
Kofta
Halsduk
Kavaj
T-shirt
Ankelboots
Jeans
Kofta
Kappa
T-shirt
Kofta
Basker
Väska
Kavaj
Knytblus
Klänning
Slacks
Tröja
Kofta
Linne
Kavaj
Kjol
Väska
Klänning
Stickad klänning
Väst
Blus
Väska
Klänning
Klänning
Klänning
Kofta
Stövel
Linne
Pullover
Kappa
Väska
Väska
Kostymbyxa
Slipover
Klänning
Väska
Bag
Cardigan
Kofta
Kavaj
Kavaj
Pullover
Skjorta
Väska
Klännning
Väska
Klänning
Klänning
T-shirt
Kofta
Manolo Blahnik
Pullover
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Skjorta
Kofta
Kavaj
Sneakers
Cape
32   210
62   430
45   351
40   404
64   379

Rätt bostad och rätt bolån

För de flesta av oss är bostadsköp den största affären vi gör. Inte bara för att vi inhandlar vårt hem där vi kommer att tillbringa väldigt mycket tid. Det handlar dessutom om mycket pengar, kanske tiotals årslöner. Alltså gäller det att hålla tungan rätt i mun och ta rätt beslut.
 

Hitta rätt bostad

 
Ett hem ska helst passa oss för lång tid framåt eftersom det både kostar pengar och energi att flytta. Därför gäller det att ta hänsyn till både kända och okända faktorer när vi väljer. Vi kan inte med säkerhet veta hur vår arbets- eller familjesituation ser ut framöver.
 
Med tiden ändras också vår syn på saker och vad vi lägger för vikt vid dem. Behovet av närhet till uteliv, pubar och restauranger är ofta stort i ungdomen för att sedan tryckas tillbaka till förmån för kultur och teater. Barn och familj och/eller husdjur kanske resulterar i att närheten till naturen uppvärderas. I ungdomen, innan man har bil och körkort, kan det vara viktigt att ha nära till skola, arbetsplats och vänner, mitt i arbetslivet kan det vara tidsbesparande att bostaden ligger i anslutning till tågcentral eller flygplats, medan åldringen och småbarnsföräldern prioriterar närhet till vårdcentralen.
 
Vid stora förändringar, som när man flyttar ihop med någon, vill man ofta byta bostad. Man kan ju inte flytta varje gång nya situationer uppstår, men när det behövs är det mycket att tänka på. Inte minst måste den nya bostaden passa plånboken.
 

Hitta rätt bolån

 
Vore man ekonomiskt oberoende skulle det vara lättare att köpa bostad, men de flesta av oss har pengar som en begränsande faktor. Därför gäller det att hitta rätt i kreditdjungeln också.
 
Svenska banker tjänar miljarder, till stor del för att de lånar ut pengar till oss. Att förhandla med dem för att få en så låg ränta som möjligt är svårt. Banktjänstemännen är slipade och man vet inte vilka argument som biter. Man kan försöka visa upp en stark betalningsförmåga, men paradoxalt nog vill ju inte bankerna att man ska amortera bort lånet utan helst ha det hela livet. När Riksbanken höjer räntan kommer din bolånebank också att göra det.
 
Därför är det bra att ha någon på sin sida av ringen. Låneförmedlaren Consector är bra på bolån. Genom att ansöka om lån genom Consector förhandlar de kostnadsfritt åt dig för att hitta det bästa lånet. Det blir inte enklare.
 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?