Annons: Shoppa min stil

Stövel
Kofta
Jeans
Kjol
Slingbacks
T-shirt
Klänning
Satinkjol
Klänning
Klänning
Tyllkjol
Sneakers
Kavaj
Kavaj
Pullover
Kavaj
Kavaj
Kofta
T-shirt
Kofta
Boots
Knytblus
Kappa
Klännning
Kappa
Kjol
Väska
Skjorta
Kofta
Kostymbyxa
Väska
Slipover
Skjorta
Skinnkjol
Slipover
Klänning
Cape
Skjorta
Väska
Klänning
Kavaj
Plisserad kjol
Kjol
Bag
Kavaj
T-shirt
Klänning
Klänning
Stickad klänning
Kavaj
Klänning
T-shirt
Blus
Kappa
Kappa
Klänning
Linne
Grå kavaj
Plisserad kjol
Pullover
Kofta
T-shirt
Kappa
Kjol
Tröja
Väska
Kavaj
Linne med spets
Väska
Väska
Skjorta
Väst
Väska
Kjol
Satinkjol
Klänning
Rosa kostymbyxor
Väska
Stickad klänning
Slipover
Kofta
Väska
Kofta
Knytblus
Väska
Kavaj
Kofta
Ankelboots
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Kofta
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Gucciskärp
Skjorta
Vit blus
Skjorta
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Topp
Klänning
Kofta
Kjol
Kavaj
Pullover
Kappa
T-shirt
Cardigan
Skjorta
Blus
Blå knytblus
Pullover
Klänning
Byxor
Kjol
Klänning
Väska
Linne
Kjol
Grön klänning
Klänning
Tröja
Kjol
Body
Väska
Klänning
Halsduk
Klänning
Blå klänning
Byxor
Väska
Svarta jeans
Väska
Väska
Knytblus
Skjortklänning
Cape
Pälsjacka
Klänning
Tröja
Byxor
Kofta
Väska
Cardigan
Kofta
Slipover vit
Klännning
Väska
Skjorta
Klänning
T-shirt
Kofta
Klänning
Klänning
Kavaj
Slacks
Klänning
Väska
Basker
Kofta
Byxor
Blus
Linne
Slipover
Kofta
Kavaj
Blus
Sandaler
Manolo Blahnik
Klänning
Kappa
Klänning

Rätt bostad och rätt bolån

För de flesta av oss är bostadsköp den största affären vi gör. Inte bara för att vi inhandlar vårt hem där vi kommer att tillbringa väldigt mycket tid. Det handlar dessutom om mycket pengar, kanske tiotals årslöner. Alltså gäller det att hålla tungan rätt i mun och ta rätt beslut.
 

Hitta rätt bostad

 
Ett hem ska helst passa oss för lång tid framåt eftersom det både kostar pengar och energi att flytta. Därför gäller det att ta hänsyn till både kända och okända faktorer när vi väljer. Vi kan inte med säkerhet veta hur vår arbets- eller familjesituation ser ut framöver.
 
Med tiden ändras också vår syn på saker och vad vi lägger för vikt vid dem. Behovet av närhet till uteliv, pubar och restauranger är ofta stort i ungdomen för att sedan tryckas tillbaka till förmån för kultur och teater. Barn och familj och/eller husdjur kanske resulterar i att närheten till naturen uppvärderas. I ungdomen, innan man har bil och körkort, kan det vara viktigt att ha nära till skola, arbetsplats och vänner, mitt i arbetslivet kan det vara tidsbesparande att bostaden ligger i anslutning till tågcentral eller flygplats, medan åldringen och småbarnsföräldern prioriterar närhet till vårdcentralen.
 
Vid stora förändringar, som när man flyttar ihop med någon, vill man ofta byta bostad. Man kan ju inte flytta varje gång nya situationer uppstår, men när det behövs är det mycket att tänka på. Inte minst måste den nya bostaden passa plånboken.
 

Hitta rätt bolån

 
Vore man ekonomiskt oberoende skulle det vara lättare att köpa bostad, men de flesta av oss har pengar som en begränsande faktor. Därför gäller det att hitta rätt i kreditdjungeln också.
 
Svenska banker tjänar miljarder, till stor del för att de lånar ut pengar till oss. Att förhandla med dem för att få en så låg ränta som möjligt är svårt. Banktjänstemännen är slipade och man vet inte vilka argument som biter. Man kan försöka visa upp en stark betalningsförmåga, men paradoxalt nog vill ju inte bankerna att man ska amortera bort lånet utan helst ha det hela livet. När Riksbanken höjer räntan kommer din bolånebank också att göra det.
 
Därför är det bra att ha någon på sin sida av ringen. Låneförmedlaren Consector är bra på bolån. Genom att ansöka om lån genom Consector förhandlar de kostnadsfritt åt dig för att hitta det bästa lånet. Det blir inte enklare.
 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?