Annons: Shoppa min stil

Kofta
Väska
Rosa kostymbyxor
Basker
Knytblus
Väska
Väska
Klänning
Väska
Knytblus
T-shirt
Väska
Tröja
Klänning
Tröja
Kofta
Kofta
Skjorta
Pullover
Klänning
Kjol
Kavaj
Kofta
Byxor
Klänning
Skjorta
Kappa
Cape
Klänning
Klännning
Klänning
Linne
Kappa
Kavaj
Pullover
Skjorta
Slingbacks
Kjol
T-shirt
Slipover
T-shirt
Linne
Skjorta
Stickad klänning
Byxor
Klänning
Kavaj
Skjorta
Kjol
T-shirt
Kostymbyxa
Byxor
T-shirt
Klänning
Blus
Kappa
Klänning
Väska
Stövel
Pullover
Byxor
Pullover
Väska
Klänning
Kavaj
Kofta
Kofta
Ankelboots
Kofta
Kofta
Väst
Klänning
Boots
Blus
Kavaj
Skjorta
Väska
Klänning
Väska
Vit blus
Cardigan
Kavaj
Kavaj
Pälsjacka
Klänning
Kofta
Kjol
Skjorta
Kavaj
Kofta
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Manolo Blahnik
Blus
Jeans
Bag
Väska
Kappa
Skjorta
Tröja
Kappa
Väska
Väska
Knytblus
Slacks
Kjol
Kofta
Väska
Klänning
Halsduk
Väska
Väska
T-shirt
Kappa
Kavaj
Skinnkjol
Kofta
T-shirt
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kjol
Grå kavaj
Satinkjol
Klännning
Kofta
Skjortklänning
Linne
Väska
Väska
Kavaj
Kofta
Kjol
Kavaj
Sneakers
Väska
Klänning
38   228
65   447
30   397
33   386
23   300

Rätt bostad och rätt bolån

För de flesta av oss är bostadsköp den största affären vi gör. Inte bara för att vi inhandlar vårt hem där vi kommer att tillbringa väldigt mycket tid. Det handlar dessutom om mycket pengar, kanske tiotals årslöner. Alltså gäller det att hålla tungan rätt i mun och ta rätt beslut.
 

Hitta rätt bostad

 
Ett hem ska helst passa oss för lång tid framåt eftersom det både kostar pengar och energi att flytta. Därför gäller det att ta hänsyn till både kända och okända faktorer när vi väljer. Vi kan inte med säkerhet veta hur vår arbets- eller familjesituation ser ut framöver.
 
Med tiden ändras också vår syn på saker och vad vi lägger för vikt vid dem. Behovet av närhet till uteliv, pubar och restauranger är ofta stort i ungdomen för att sedan tryckas tillbaka till förmån för kultur och teater. Barn och familj och/eller husdjur kanske resulterar i att närheten till naturen uppvärderas. I ungdomen, innan man har bil och körkort, kan det vara viktigt att ha nära till skola, arbetsplats och vänner, mitt i arbetslivet kan det vara tidsbesparande att bostaden ligger i anslutning till tågcentral eller flygplats, medan åldringen och småbarnsföräldern prioriterar närhet till vårdcentralen.
 
Vid stora förändringar, som när man flyttar ihop med någon, vill man ofta byta bostad. Man kan ju inte flytta varje gång nya situationer uppstår, men när det behövs är det mycket att tänka på. Inte minst måste den nya bostaden passa plånboken.
 

Hitta rätt bolån

 
Vore man ekonomiskt oberoende skulle det vara lättare att köpa bostad, men de flesta av oss har pengar som en begränsande faktor. Därför gäller det att hitta rätt i kreditdjungeln också.
 
Svenska banker tjänar miljarder, till stor del för att de lånar ut pengar till oss. Att förhandla med dem för att få en så låg ränta som möjligt är svårt. Banktjänstemännen är slipade och man vet inte vilka argument som biter. Man kan försöka visa upp en stark betalningsförmåga, men paradoxalt nog vill ju inte bankerna att man ska amortera bort lånet utan helst ha det hela livet. När Riksbanken höjer räntan kommer din bolånebank också att göra det.
 
Därför är det bra att ha någon på sin sida av ringen. Låneförmedlaren Consector är bra på bolån. Genom att ansöka om lån genom Consector förhandlar de kostnadsfritt åt dig för att hitta det bästa lånet. Det blir inte enklare.
 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?