Annons: Shoppa min stil

Pullover
Kofta
Kostymbyxa
Grå kavaj
T-shirt
Svarta jeans
Linne
Kavaj
Plisserad kjol
Cape
Stickad klänning
Kappa
Stövel
Kofta
Väska
Väska
Väska
Väska
Cardigan
Kjol
Skjorta
Boots
Kappa
T-shirt
Väska
Byxor
Kjol
tröja
Topp
Klänning
Satinkjol
Kjol
Klänning
Väska
Klänning
Kavaj
Kofta
Kofta
Kofta
Kofta
Tröja
Kjol
Linne
Body
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Byxor
Kappa
Skjorta
Kappa
Kavaj
Kjol
tröja
Klänning
Satinkjol
Kavaj
Klänning
Trench coat
Kappa
Väska
Linne
Väska
T-shirt
Klänning
Skinnkjol
Tweedklänning
Väska
Väska
Linne
Kofta
Tröja
Sandaler
Kavaj
Väska
Manolo Blahnik
Kavaj
Kjol
Väska
Kavaj
Cape
Klännning
Klänning
Klänning
Byxor
Slipover vit
Knytblus
T-shirt
Kjol
Väska
Väska
Klänning
Klänning
Blus
Kavaj
Cardigan
Kavaj
Väska
Kavaj
Blus
Blus
Blus
Byxor
Slipover
Slingbacks
Plisserad kjol
klänning
Knytblus
Kjol
Blå klänning
Skjortklänning
Kavaj
Pullover
Kappa
Slipover
Kjol
Klänning
Kavaj
Tröja
Rosa kostymbyxor
Blå knytblus
Knytblus
Kavaj
Kofta
Skjorta
T-shirt
Klänning
Klänning
Klännning
Knytblus
T-shirt
Slipover
Kofta
Skjorta
Tröja
Knytblus
Linne med spets
Bag
Ankelboots
Slipover
Sneakers
Jeans
Blus
T-shirt
Kappa
T-shirt
Linne
Skjorta
Tröja
Skjorta
Kofta
Kofta
Klänning
Kavaj
Vit blus
Klänning
Skjorta
Klänning
Väska
Klänning
Kjol
Pullover
Kofta
Skjorta
Pälsjacka
Kjol
Klänning
Stickad klänning
Gucciskärp
Pullover
Klänning
Klänning
Väst
Basker
Väska
Klänning
Kofta
Kavaj
Grön klänning
Halsduk
Klänning
Jacka
Slacks
Väska
Kappa
T-shirt
Kjol
Tweedkavaj
Kofta
Kofta
Kofta
Klänning
T-shirt
Topp

Rätt bostad och rätt bolån

För de flesta av oss är bostadsköp den största affären vi gör. Inte bara för att vi inhandlar vårt hem där vi kommer att tillbringa väldigt mycket tid. Det handlar dessutom om mycket pengar, kanske tiotals årslöner. Alltså gäller det att hålla tungan rätt i mun och ta rätt beslut.
 

Hitta rätt bostad

 
Ett hem ska helst passa oss för lång tid framåt eftersom det både kostar pengar och energi att flytta. Därför gäller det att ta hänsyn till både kända och okända faktorer när vi väljer. Vi kan inte med säkerhet veta hur vår arbets- eller familjesituation ser ut framöver.
 
Med tiden ändras också vår syn på saker och vad vi lägger för vikt vid dem. Behovet av närhet till uteliv, pubar och restauranger är ofta stort i ungdomen för att sedan tryckas tillbaka till förmån för kultur och teater. Barn och familj och/eller husdjur kanske resulterar i att närheten till naturen uppvärderas. I ungdomen, innan man har bil och körkort, kan det vara viktigt att ha nära till skola, arbetsplats och vänner, mitt i arbetslivet kan det vara tidsbesparande att bostaden ligger i anslutning till tågcentral eller flygplats, medan åldringen och småbarnsföräldern prioriterar närhet till vårdcentralen.
 
Vid stora förändringar, som när man flyttar ihop med någon, vill man ofta byta bostad. Man kan ju inte flytta varje gång nya situationer uppstår, men när det behövs är det mycket att tänka på. Inte minst måste den nya bostaden passa plånboken.
 

Hitta rätt bolån

 
Vore man ekonomiskt oberoende skulle det vara lättare att köpa bostad, men de flesta av oss har pengar som en begränsande faktor. Därför gäller det att hitta rätt i kreditdjungeln också.
 
Svenska banker tjänar miljarder, till stor del för att de lånar ut pengar till oss. Att förhandla med dem för att få en så låg ränta som möjligt är svårt. Banktjänstemännen är slipade och man vet inte vilka argument som biter. Man kan försöka visa upp en stark betalningsförmåga, men paradoxalt nog vill ju inte bankerna att man ska amortera bort lånet utan helst ha det hela livet. När Riksbanken höjer räntan kommer din bolånebank också att göra det.
 
Därför är det bra att ha någon på sin sida av ringen. Låneförmedlaren Consector är bra på bolån. Genom att ansöka om lån genom Consector förhandlar de kostnadsfritt åt dig för att hitta det bästa lånet. Det blir inte enklare.
 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?