Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Plisserad kjol
Skjorta
Kofta
T-shirt
Klänning
Blus
Väska
Bag
T-shirt
T-shirt
Linne
Kofta
Kofta
Kavaj
Pullover
Linne med spets
Grå kavaj
Klänning
Kavaj
Klänning
Tröja
Kavaj
T-shirt
Satinkjol
Satinkjol
Pälsjacka
Slacks
Kappa
Kofta
Kostymbyxa
Knytblus
Kofta
Väska
Boots
Slingbacks
T-shirt
Kappa
Kavaj
Sandaler
Rosa kostymbyxor
Klänning
Plisserad kjol
Kavaj
Skjorta
Jeans
Skjorta
Skjorta
Kappa
Skjorta
T-shirt
Grön klänning
Klänning
Kofta
Byxor
Slipover
Väska
Basker
Jeansjacka
Kjol
Väska
Klänning
Väska
Knytblus
Klänning
Cardigan
Manolo Blahnik
Skjortklänning
Klänning
Klänning
Kavaj
Kappa
Tröja
Kjol
Pullover
Kappa
Skjorta
Pullover
Kavaj
Skinnkjol
Blå klänning
T-shirt
Väska
Cardigan
Linne
Knytblus
Väst
Skjorta
Klänning
Klänning
Klänning
Väska
Väska
Väska
Kavaj
Kjol
Kofta
Kavaj
Väska
T-shirt
Pullover
Klänning
Kavaj
Väska
Klänning
T-shirt
Kofta
Kofta
Kofta
Kofta
Klänning
Klännning
Linne
Väska
Väska
Svarta jeans
Klänning
Kavaj
Kofta
Kavaj
Halsduk
Kofta
Kofta
Klänning
Byxor
Väska
Vit blus
Klännning
Klänning
Byxor
T-shirt
Väska
Sneakers
Kjol
Kappa
Byxor
Skjorta
Kjol
Kjol
Kofta
Väska
Väska
Kjol
Kavaj
Tröja
Stickad klänning
Väska
Kjol
Ankelboots
Stövel
Blus
Kavaj
Blus
Cape
29   261
78   324
75   303
42   350
56   381

Rätt bostad och rätt bolån

För de flesta av oss är bostadsköp den största affären vi gör. Inte bara för att vi inhandlar vårt hem där vi kommer att tillbringa väldigt mycket tid. Det handlar dessutom om mycket pengar, kanske tiotals årslöner. Alltså gäller det att hålla tungan rätt i mun och ta rätt beslut.
 

Hitta rätt bostad

 
Ett hem ska helst passa oss för lång tid framåt eftersom det både kostar pengar och energi att flytta. Därför gäller det att ta hänsyn till både kända och okända faktorer när vi väljer. Vi kan inte med säkerhet veta hur vår arbets- eller familjesituation ser ut framöver.
 
Med tiden ändras också vår syn på saker och vad vi lägger för vikt vid dem. Behovet av närhet till uteliv, pubar och restauranger är ofta stort i ungdomen för att sedan tryckas tillbaka till förmån för kultur och teater. Barn och familj och/eller husdjur kanske resulterar i att närheten till naturen uppvärderas. I ungdomen, innan man har bil och körkort, kan det vara viktigt att ha nära till skola, arbetsplats och vänner, mitt i arbetslivet kan det vara tidsbesparande att bostaden ligger i anslutning till tågcentral eller flygplats, medan åldringen och småbarnsföräldern prioriterar närhet till vårdcentralen.
 
Vid stora förändringar, som när man flyttar ihop med någon, vill man ofta byta bostad. Man kan ju inte flytta varje gång nya situationer uppstår, men när det behövs är det mycket att tänka på. Inte minst måste den nya bostaden passa plånboken.
 

Hitta rätt bolån

 
Vore man ekonomiskt oberoende skulle det vara lättare att köpa bostad, men de flesta av oss har pengar som en begränsande faktor. Därför gäller det att hitta rätt i kreditdjungeln också.
 
Svenska banker tjänar miljarder, till stor del för att de lånar ut pengar till oss. Att förhandla med dem för att få en så låg ränta som möjligt är svårt. Banktjänstemännen är slipade och man vet inte vilka argument som biter. Man kan försöka visa upp en stark betalningsförmåga, men paradoxalt nog vill ju inte bankerna att man ska amortera bort lånet utan helst ha det hela livet. När Riksbanken höjer räntan kommer din bolånebank också att göra det.
 
Därför är det bra att ha någon på sin sida av ringen. Låneförmedlaren Consector är bra på bolån. Genom att ansöka om lån genom Consector förhandlar de kostnadsfritt åt dig för att hitta det bästa lånet. Det blir inte enklare.
 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?