Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Kappa
Väska
Kofta
Kavaj
Kavaj
Kappa
Kappa
Kjol
Knytblus
Klänning
Väska
Väska
Linne
Ankelboots
Gucciskärp
Blus
Väska
Kofta
Slacks
Knytblus
Kavaj
Väska
Halsduk
Väska
Cardigan
Kavaj
Väska
Kavaj
Klänning
klänning
Klänning
Plisserad kjol
Sneakers
Väska
Slipover vit
Skjorta
Jeans
Blus
Väska
Skjorta
Pullover
Byxor
T-shirt
Kavaj
Kjol
Kofta
Blus
Klänning
Skjorta
Slipover
Blå knytblus
Byxor
T-shirt
Kavaj
Stickad klänning
Kofta
Väska
Kappa
Kavaj
Kjol
Kavaj
Slingbacks
Kjol
Kavaj
Kofta
Kofta
Kjol
Kofta
Klänning
Klänning
Boots
T-shirt
Skjorta
Kappa
Tröja
Vit blus
Klänning
Pullover
T-shirt
Satinkjol
Klänning
Grön klänning
Kavaj
Skjorta
Klänning
Klänning
Linne
Tweedkavaj
Tröja
T-shirt
Väska
Klännning
Cape
Tweedklänning
Byxor
Kofta
Klännning
Kofta
Tröja
Klänning
Kjol
Trench coat
Plisserad kjol
Kappa
Manolo Blahnik
Väst
Kjol
Svarta jeans
Linne
Topp
Kjol
Topp
Byxor
Klänning
Skinnkjol
Cardigan
Kavaj
Kavaj
tröja
T-shirt
Väska
Kavaj
Kofta
Grå kavaj
Slipover
Väska
Kavaj
Body
Blus
Väska
Klänning
Klänning
Satinkjol
Kofta
Blå klänning
Blus
Skjorta
Klänning
Klänning
Väska
Jacka
Slipover
Tröja
Väska
Sandaler
Klänning
T-shirt
Klänning
Knytblus
Basker
Kjol
Kjol
Linne
Cape
tröja
Klänning
Kappa
Pullover
Väska
Väska
Skjorta
Pullover
Skjorta
Kappa
Kjol
Kofta
Klänning
Stickad klänning
Klänning
Pälsjacka
Linne med spets
Knytblus
Kavaj
Kjol
Kofta
Kofta
Kavaj
T-shirt
Klänning
T-shirt
Klänning
Knytblus
Skjorta
Bag
Slipover
Skjortklänning
Tröja
Linne
Stövel
Kostymbyxa
Rosa kostymbyxor
Kofta
Kofta

Rätt bostad och rätt bolån

För de flesta av oss är bostadsköp den största affären vi gör. Inte bara för att vi inhandlar vårt hem där vi kommer att tillbringa väldigt mycket tid. Det handlar dessutom om mycket pengar, kanske tiotals årslöner. Alltså gäller det att hålla tungan rätt i mun och ta rätt beslut.
 

Hitta rätt bostad

 
Ett hem ska helst passa oss för lång tid framåt eftersom det både kostar pengar och energi att flytta. Därför gäller det att ta hänsyn till både kända och okända faktorer när vi väljer. Vi kan inte med säkerhet veta hur vår arbets- eller familjesituation ser ut framöver.
 
Med tiden ändras också vår syn på saker och vad vi lägger för vikt vid dem. Behovet av närhet till uteliv, pubar och restauranger är ofta stort i ungdomen för att sedan tryckas tillbaka till förmån för kultur och teater. Barn och familj och/eller husdjur kanske resulterar i att närheten till naturen uppvärderas. I ungdomen, innan man har bil och körkort, kan det vara viktigt att ha nära till skola, arbetsplats och vänner, mitt i arbetslivet kan det vara tidsbesparande att bostaden ligger i anslutning till tågcentral eller flygplats, medan åldringen och småbarnsföräldern prioriterar närhet till vårdcentralen.
 
Vid stora förändringar, som när man flyttar ihop med någon, vill man ofta byta bostad. Man kan ju inte flytta varje gång nya situationer uppstår, men när det behövs är det mycket att tänka på. Inte minst måste den nya bostaden passa plånboken.
 

Hitta rätt bolån

 
Vore man ekonomiskt oberoende skulle det vara lättare att köpa bostad, men de flesta av oss har pengar som en begränsande faktor. Därför gäller det att hitta rätt i kreditdjungeln också.
 
Svenska banker tjänar miljarder, till stor del för att de lånar ut pengar till oss. Att förhandla med dem för att få en så låg ränta som möjligt är svårt. Banktjänstemännen är slipade och man vet inte vilka argument som biter. Man kan försöka visa upp en stark betalningsförmåga, men paradoxalt nog vill ju inte bankerna att man ska amortera bort lånet utan helst ha det hela livet. När Riksbanken höjer räntan kommer din bolånebank också att göra det.
 
Därför är det bra att ha någon på sin sida av ringen. Låneförmedlaren Consector är bra på bolån. Genom att ansöka om lån genom Consector förhandlar de kostnadsfritt åt dig för att hitta det bästa lånet. Det blir inte enklare.
 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?