Annons: Shoppa min stil

Linne
Pullover
Cardigan
Väska
Kjol
Linne
Ankelboots
Jeans
Kavaj
Klänning
Kavaj
Byxor
Väska
Klännning
Klänning
Kavaj
Väska
Klänning
23   265
63   481
48   509
40   584
59   646

Nej tack! 

Hej fina. Vi har haft en supermysig kväll verkligen. Beställde hem sushi via Foodora och började titta på nya säsongen av Stranger Things. Rekommenderar verkligen den serien om ni inte redan har sett den. 

Något som vi har kommit på den här kvällen är dock att sushi helt enkelt inte är något för oss. Sushi är ju väldigt bildskönt men alldeles för sött för min smak. Det blir nej tack helt enkelt! Blir nog Thailändskt och pizza i fortsättningen om det är hämtmat som gäller. 

Nu ska vi nog lägga oss snart. Imorgon väntar utvecklingssamtal med VD:n och även en annan spännande träff som kanske kan leda till ett samarbete. Ha nu en underbar kväll! ❤️

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?