Annons: Shoppa min stil

Kappa
Kjol
Kavaj
Klänning
Klänning
Klänning
Gucciskärp
Blus
Skjorta
Kappa
Kjol
Kavaj
Klänning
Klänning
Klänning
Gucciskärp
Blus
Skjorta
37   215
31   264
45   246
39   270
41   327

Nej tack! 

Hej fina. Vi har haft en supermysig kväll verkligen. Beställde hem sushi via Foodora och började titta på nya säsongen av Stranger Things. Rekommenderar verkligen den serien om ni inte redan har sett den. 

Något som vi har kommit på den här kvällen är dock att sushi helt enkelt inte är något för oss. Sushi är ju väldigt bildskönt men alldeles för sött för min smak. Det blir nej tack helt enkelt! Blir nog Thailändskt och pizza i fortsättningen om det är hämtmat som gäller. 

Nu ska vi nog lägga oss snart. Imorgon väntar utvecklingssamtal med VD:n och även en annan spännande träff som kanske kan leda till ett samarbete. Ha nu en underbar kväll! ❤️

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?