Annons: Shoppa min stil

Klänning
Klänning
Skjorta
Klänning
Gucciskärp
Kavaj
Kjol
Kappa
Blus
Klänning
Klänning
Skjorta
Klänning
Gucciskärp
Kavaj
Kjol
Kappa
Blus
41   273
40   287
81   368
51   389
58   328

Ikväll ska vi testa något helt nytt

Hej fina. Idag har jag hunnit med en hel del på jobbet, känns ju bra såklart! Ny månad och nya möjligheter helt enkelt. Nöjd med oktobers resultat. Hoppas att november blir ny rekordmånad! ?

Känner mig fysiskt trött efter att ha handlat hem vin på Systembolaget till helgens middagar. Två flaskor är nog av maximal vikt för mig typ! Nu vilar jag i soffan en stund och väntar på att Carl ska komma hem. 

Ikväll ska vi testa något helt nytt, något vi aldrig gjort förr faktiskt. Vi ska köpa hem sushi! Haha vet inte varför vi inte gjort det innan. Båda gillar väl sushi men är inga superfans. Blir ofta thailändskt eller pizza om vi köper hem mat. Dock gillar jag tanken på att köpa hem sushi så vi får väl se om det smakar lika bra som det känns typ! ?

Ha en underbar kväll fina ni! 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?