Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Klänning
Kjol
Klänning
Kavaj
Gucciskärp
Blus
Klänning
Kappa
Skjorta
Klänning
Kjol
Klänning
Kavaj
Gucciskärp
Blus
Klänning
Kappa
19   214
31   264
45   246
39   270
41   327

Ta tag i allt! 

Hej fina. Har haft fullt upp hur länge som helst men idag efter jobbet ska jag ta tag i allt! Hämta ut paket, betala räkningar, lägga ut plagg till försäljning med mera. Carl har volleyboll så då hinner jag dona med en massa sådant! ?

Är fortfarande väldigt dagvill och har svårt att hålla koll på vad jag ska göra några dagar framåt. Tur att man har sin kalender alltså! ? Känner även att jag håller på att bli sjuk. Förkyld. Får se om det bryter ut men just nu har jag huvudvärk och snuva. 

Nedan en till bild från min och Annas fotosession igår. Ha en underbar dag! 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?