Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Kjol
T-shirt
Kjol
Skjorta
Klänning
Kavaj
Blus
Kavaj
Tröja
Klänning
Skjortklänning
Slipover
Klänning
Väska
Klänning
Skjorta
Kofta
Kofta
T-shirt
Klänning
Kavaj
Väska
Kavaj
Kjol
Cardigan
Väska
Skjorta
Pullover
Satinkjol
Klänning
Knytblus
Kavaj
Väska
Väska
Kjol
T-shirt
Kappa
Grå kavaj
Byxor
T-shirt
Klänning
Vit blus
Kavaj
Bag
Kofta
Slingbacks
Sneakers
Kappa
Boots
Halsduk
Pullover
Skjorta
Slacks
Kavaj
Skinnkjol
Byxor
Kofta
Pullover
Klänning
Kofta
Väska
Kofta
Tröja
Byxor
Blus
Väska
Väska
Kofta
Kjol
Väska
Klännning
Kofta
Linne
Kappa
Kofta
Linne
Cape
Väst
Kavaj
Väska
Ankelboots
Kofta
Kappa
Kappa
Kjol
Klänning
Väska
Väska
Klännning
Väska
Klänning
Pälsjacka
Kavaj
Väska
Kavaj
Kostymbyxa
Kavaj
Pullover
Väska
Klänning
Basker
Väska
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Kofta
Linne
Blus
Väska
T-shirt
Stickad klänning
Kavaj
Knytblus
Klänning
Skjorta
Kofta
Kjol
T-shirt
Klänning
T-shirt
Manolo Blahnik
Knytblus
Kofta
Väska
Tröja
Kavaj
Klänning
Skjorta
Kavaj
Stövel
Kofta
Skjorta
Skjorta
Klänning
Klänning
Jeans
Kappa
Byxor
118   221
67   328
42   336
66   459
30   403

Filippa K, Hugo Boss, Zara – känns som julafton

Hej fina. Det har verkligen varit en hektisk dag men nu njuter jag hemma i soffan en stund innan matlagning och räkningarna som ska betalas. Som jag skrev tidigare idag är Carl iväg på volleyboll ikväll. 

Idag på lunchen cyklade jag iväg och hämtade ett paket från Schenker som innehöll en kavaj från Hugo Boss som jag köpt. Får se om jag behåller den, var ganska lång i ärmarna. När jag kom hem väntade två paket till på mig. Det ena innehöll en grårutig topp från Zara och det andra en kjol från Filippa K. Som ni vet älskar jag att fynda, gärna second hand, och totalt för dessa snygga och tidlösa plagg gav jag 213 SEK. Så nöjd! Känns som julafton! 

Följ:
Dela

2 Kommentarer

    • thomas
      31 oktober, 2017 / 19:30

      Verkligen!:)

Kommentera


Söker du efter något?