Annons: Shoppa min stil

Byxor
Jeans
Klänning
Linne
Väska
Klänning
Klännning
Ankelboots
Kavaj
Väska
Kavaj
Väska
Cardigan
Kavaj
Klänning
Kjol
Linne
Pullover
43   345
56   403
60   579
61   632
65   671

Filippa K, Hugo Boss, Zara – känns som julafton

Hej fina. Det har verkligen varit en hektisk dag men nu njuter jag hemma i soffan en stund innan matlagning och räkningarna som ska betalas. Som jag skrev tidigare idag är Carl iväg på volleyboll ikväll. 

Idag på lunchen cyklade jag iväg och hämtade ett paket från Schenker som innehöll en kavaj från Hugo Boss som jag köpt. Får se om jag behåller den, var ganska lång i ärmarna. När jag kom hem väntade två paket till på mig. Det ena innehöll en grårutig topp från Zara och det andra en kjol från Filippa K. Som ni vet älskar jag att fynda, gärna second hand, och totalt för dessa snygga och tidlösa plagg gav jag 213 SEK. Så nöjd! Känns som julafton! 

Följ:
Dela

2 Kommentarer

  • thomas
   Författare
   31 oktober, 2017 / 19:30

   Verkligen!:)

Kommentera


Söker du efter något?