Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Kappa
Jeans
Kofta
Skjorta
Knytblus
Byxor
Kofta
Stickad klänning
Väska
Kavaj
Väska
Kofta
Klännning
Klänning
Tröja
T-shirt
Pullover
Klänning
Kjol
Kavaj
Klänning
Skjorta
Kofta
Skjorta
Kofta
T-shirt
Klänning
Kavaj
Väska
Väska
Kavaj
Linne
Kavaj
Skjorta
Linne
Kofta
Kappa
Kappa
Skjorta
Grå kavaj
Väska
Kavaj
Pälsjacka
Väska
Väska
Kavaj
Pullover
Väska
Satinkjol
Kavaj
Kappa
Väska
Tröja
Kofta
Klänning
Kappa
Klänning
Cape
T-shirt
T-shirt
Kavaj
Kofta
Kostymbyxa
Väska
Kjol
Klänning
Kappa
Kjol
Kavaj
Basker
Kofta
Skjortklänning
Manolo Blahnik
Väska
Byxor
Klänning
Väska
Slacks
Väska
Kjol
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Byxor
Skjorta
Blus
Boots
Vit blus
Klänning
Kavaj
Väst
Väska
Kofta
Stövel
Blus
Skinnkjol
Klännning
Cardigan
Skjorta
T-shirt
Kjol
T-shirt
Klänning
Väska
Kofta
Kofta
Klänning
Ankelboots
Kjol
Pullover
Knytblus
Kavaj
Slipover
Klänning
Klänning
Tröja
Kofta
Blus
Väska
Skjorta
Byxor
Väska
Kavaj
Klänning
Klänning
Knytblus
T-shirt
Pullover
Bag
Linne
Klänning
Slingbacks
Sneakers
Kavaj
Väska
Halsduk
Kjol
Kofta
52   82
62   294
89   441
66   569
45   384

Filippa K, Hugo Boss, Zara – känns som julafton

Hej fina. Det har verkligen varit en hektisk dag men nu njuter jag hemma i soffan en stund innan matlagning och räkningarna som ska betalas. Som jag skrev tidigare idag är Carl iväg på volleyboll ikväll. 

Idag på lunchen cyklade jag iväg och hämtade ett paket från Schenker som innehöll en kavaj från Hugo Boss som jag köpt. Får se om jag behåller den, var ganska lång i ärmarna. När jag kom hem väntade två paket till på mig. Det ena innehöll en grårutig topp från Zara och det andra en kjol från Filippa K. Som ni vet älskar jag att fynda, gärna second hand, och totalt för dessa snygga och tidlösa plagg gav jag 213 SEK. Så nöjd! Känns som julafton! 

Följ:
Dela

2 Kommentarer

    • thomas
      31 oktober, 2017 / 19:30

      Verkligen!:)

Kommentera


Söker du efter något?