Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Linne
Jeans
Klänning
Klännning
Väska
Kavaj
Väska
Klänning
Byxor
Klänning
Kjol
Väska
Kavaj
Ankelboots
Cardigan
Pullover
Linne
25   121
45   355
39   472
58   627
79   596

Sneek peak från dagens fotosession

Hej fina. Nu ska jag strax cykla iväg till min balettklass men tänkte ge er en sneek peak från dagens fotosession med Anna. Vi träffades en halvtimme på lunchen för att ta outfit- och streetstylebilder. Jobbade hemifrån andra halvan av dagen då jag skriver bäst hemma eller på annan plats än kontoret då det är mycket rörelser och ljud där hela tiden. Tar ett par halvdagar hemma då och då och känner att jag får mer gjort. 

Ikväll kommer Carls barndomskompis Mattias och hälsar på oss så vi ska nog hitta på något med honom när jag kommer hem från dansen. Nu måste jag packa ihop och cykla iväg. Ha en underbar kväll! ☺️

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?