Annons: Shoppa min stil

Väska
Klännning
Ankelboots
Kavaj
Klänning
Klänning
Jeans
Kavaj
Väska
Cardigan
Klänning
Linne
Väska
Byxor
Linne
Kavaj
Pullover
Kjol
23   265
63   481
48   509
40   584
59   646

Bättre på dansen och mysig söndagskväll

Hej fina. Var lite nervös inför dansen idag men den gick faktiskt bättre än väntat. Tränade lite mer hemma sen och jag tror att det kommer att kännas roligare när stegen sitter. Läraren pratar fortfarande en del om att vi måste träna mer hemma, wake upp calls och så men hon var schysstare idag. Bra! 

Nu ikväll har vi ätit rester från förra veckans tacos och börjat se serien Vår tid är nu som jag har hört mycket om. Känns lovande! Vi såg även klart skräckfilmen The Conjuring 2. Jag var liiite modigare idag men fortfarande rädd och blundade en del. Påminn mig om att inte se skräckfilmer!! 

Nu se ett avsnitt Modern Family och sedan sova. God natt! 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?