Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kjol
Kavaj
Klänning
Skjorta
Blus
Kappa
Gucciskärp
Klänning
Klänning
Kjol
Kavaj
Klänning
Skjorta
Blus
Kappa
Gucciskärp
Klänning
38   216
31   264
45   246
39   270
41   327

Bättre på dansen och mysig söndagskväll

Hej fina. Var lite nervös inför dansen idag men den gick faktiskt bättre än väntat. Tränade lite mer hemma sen och jag tror att det kommer att kännas roligare när stegen sitter. Läraren pratar fortfarande en del om att vi måste träna mer hemma, wake upp calls och så men hon var schysstare idag. Bra! 

Nu ikväll har vi ätit rester från förra veckans tacos och börjat se serien Vår tid är nu som jag har hört mycket om. Känns lovande! Vi såg även klart skräckfilmen The Conjuring 2. Jag var liiite modigare idag men fortfarande rädd och blundade en del. Påminn mig om att inte se skräckfilmer!! 

Nu se ett avsnitt Modern Family och sedan sova. God natt! 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?