Annons: Shoppa min stil

Kappa
Boots
Kavaj
Basker
Skjorta
Klänning
Klänning
Skjorta
Kjol
Linne
Klänning
Väska
Pullover
Väska
Kofta
Klänning
Kostymbyxa
Kjol
Kavaj
Kavaj
Vit blus
Kofta
Klänning
T-shirt
Pullover
Väska
Klännning
Väska
Kavaj
Väska
Byxor
Väska
Kofta
Väst
Kappa
Skjorta
Kofta
Pullover
Pälsjacka
Kofta
T-shirt
Väska
Kavaj
Kavaj
Kjol
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Slacks
T-shirt
Kofta
Klännning
Linne
Kavaj
Cardigan
Pullover
Halsduk
Skjorta
Kjol
Klänning
Tröja
Kjol
Kappa
Väska
Sneakers
T-shirt
Blus
Skjorta
Kofta
Manolo Blahnik
Satinkjol
Kavaj
Skjorta
Knytblus
Kofta
Kofta
Klänning
Kappa
Blus
Kofta
Klänning
Skinnkjol
Väska
T-shirt
Kavaj
Väska
Klänning
Väska
T-shirt
Kavaj
Stickad klänning
Byxor
Byxor
Väska
Kofta
T-shirt
Jeans
Tröja
Byxor
Cape
Kavaj
Klänning
Väska
Klänning
Skjortklänning
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kappa
Knytblus
Blus
Stövel
T-shirt
Väska
Grå kavaj
Knytblus
Kappa
Kjol
Klänning
Klänning
Tröja
Slipover
Ankelboots
Kavaj
Kjol
Väska
Slingbacks
Skjorta
Klänning
Klänning
Bag
Kavaj
Kofta
Kofta
Kofta
Väska
Linne
Väska
Väska
13   43
69   336
60   416
112   413
70   460

Att jag aldrig lär mig

Hej fina. Igår hade vi en supermysig dag och kväll. Strosade i butiker och åt lunch på Spot och handlade allt som behövdes till kvällens middag. Vi bestämde ossför att äta räkor till förrätt och råbiff till huvudrätt. Mums! 

Carl sa att han kunde tänka sig att se en skräckfilm. Äntligen tänkte jag. Jag har haft för mig att jag älskar skräckfilmer men hinner glömma hur rädd jag faktiskt blir. Var mycket modigare när jag var yngre tror jag. Vi bestämde oss för att se Conjuring 2. Och alltså jag var verkligen livrädd. Av den timmen vi såg kanska jag vågade titta på skärmen 15 minuter sammanlagt. Vi ska se klart den ikväll. Att jag aldrig lär mig. 

Idag vaknade man lite tidigare eftersom man ju ställt tillbaka klockan en timme. Carl är på volleyboll idag och jag passar på att ta det lugnt innan dansen kl 14. Får se om det känns lika hetsigt idag… 

Hoppas ni har en underbar dag! ❤️

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?